WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezu ma coraz mniej tego dziadostwa chyba juz tylko strupy i blizny (dwa rodzaje te co strup sam odpadl i pare zdrapanych oczywiscie tez, na szczescie nie na twarzy te zdrapane, poza dwoma z pierwszego dnia jak sie golil i nie wiedzial, ze tam sa) teraz bidulek juz drugi tydzien brode ma

ja na razie nic a juz dwa tygodnie od pierwszych kropek mijaja dzis, wiec niedlugo chyba skonczy mi sie schiza ospowa, mam nadzieje ze w przyszlym tyg wroce juz do lozka

ogolnie jak mezu ma sie smarowac to gorzej jak z dzieckiem, no ale chory facet to wiadomo, jak juz mu przeszly 4 dni "umierania" to teraz ja juz "wymyslam"

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bedzie dobrze watroba ma ogromna zdolnosc regeneracji

Paula44 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaczynamy remont pokoiku! powynosiliśmy wszystko,bo póki co był to pokoik do prasowania, składania prania,a kiedyś pokój mojej babci.Jutro jedziemy na zakupy do Łodzi do Leroy Merlin i do Ikei, będzie nam towarzyszyc Pani dekorator wnętrz z firmy,z której wygraliśmy konkurs,a od poniedziałku mój mąż gipsuje, maluje i składa meble.Do Świąt się wyrobi:) Nawet nie chce słyszeć o wynajęciu kogoś. Ja będę malowac parapet jedynie,ale zawsze coś:)

Ag..., Becia81, Kawa, jonka91, Maud11, MonikaDM, renia83, lwuska55592, olka25, Chanela, rastafanka, Agus89 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zabieram się za malowanie Misiów na ścianie, przyklejanie naklejek na mebelki Małej. Małż przywiezie firanki i pokój gotowy :) Wiadomo, zawsze można coś dokupić, czegoś będzie brakowało, ale podstawa już jest. Tak naprawdę do pełni szczęścia brakuje mi lampki na komodę i fotela do karmienia, liczę że jak dostanę kasę z ZUSu to będę mogła coś tam wyskrobać na "moje zachciewajki"

Becia81, Fucina, olka25 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula- bedzie dobrze z małżem. Nie martw się!

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej cos mało dzisiaj naskrobałyście. Pogoda ponura, spać się chce i Jasiek też mało się rusza tak jak wasze dzieciątka, więc chyba to normalne.

Isabelle widzisz, teraz laktacja to już nie problem, najważniejsze to się nie zniechęcać. Dawaj znac co u Was, trzymam kciuki !

Powracając do kredytów, to w pekao korzystając z programu MDM można nadpłacać juz po od pierwszego roku, bez żadnych ograniczeń. W każdym razie Iwuska daj znać jaką decyzje podjeliście.

• Melula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kredyt na mieszkanie - prawie 300 tys. Woleliśmy taka opcję niż wynajem czegoś w Wawie. Wynajmowaliśmy kawalerkę - 30m2 za 1300 plus opłaty, teraz mamy "swoje - kredytowane" 70m2 i ratę 1320zł plus czynsz i prąd. Przynajmniej płacimy na swoje :) Mamy możliwość nadpłacania w każdym momencie, ale za prowizją, więc opłaca się to tylko przy większych kwotach, typu 20-30 tys.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:01

lwuska55592, Chanela lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, nie wiem jak wy ale ja jestem strasznie śpiąca, suszy mnie też okrutnie, cukier mam ok, więc może jakiś mrozek nadchodzi? Synek też leniwy chociaż na szczęście czuje jak się rozciąga :-)

Ja też wszystko prałam, nawet ochraniacz na łóżeczko. Ustawiałam pranie ręczne i na 30 st. Prałam.
    Jak były ubranka białe w jakieś czerwone groszki to prałam w kolorze. Nic mi nie zafarbowało :-)

Dzisiaj dostaliśmy od koleżanki ubranka dla synka od rozm 56 do 74 , i ubranek jest taka masa mimo, że i tak poprzebierałam, że chyba aby jedno ubranko chociaż raz ubrać to będziemy musieli z 10 razy w ciągu dnia synka przebierać...
    Postanowiłam więc, że najpierw i tak ubierać będziemy w te co od serduszka od nas rodziców zostało kupione :-)

Wiem, że niektóre z was mają też kołyski a czy ktoś kupuje taki bujaczek? Zastanawiam się z mężem czy kupować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:10

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie z paczkomatu dostalam 3 nast pozycje:
    Najszczesliwsze niemowle w okolicy,
    Dziecko dzień po dniu
    Macierzyństwo Non-Fiction- relacja z przewrotu domowego.

No to zabieram się do lektury:) zdam relacje po przeczytaniu.
    Niestety " pierwszy rok zycia dziecka mnie usypia i odrzuca"

Obrabowałam tez Zare Online znowu- w tyg bede miala prymierzanie jak w reklamie Zalando:D, pewnie 80% do oddania ale zawsze jakis ciuszek sobie zostawie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:12

olka25 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi udało się znaleźć drugie pudło ciuszków :D było w kartonie z narzutami, kocami itp pomysł mi podsunął mąż by tam sprawdzić, ale co jak co nigdy bym sama na to nie wpadła!
    A rzeczywiście często tak mam że coś schowam i nie pamiętam gdzie hah :)
    Wyprane już się suszą :)

Becia81, olka25 lubią tę wiadomość

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początku fajnie tak prać i prasować . A to dopiero początek :) stanie się to niemalże codziennością , cóż widzę to tak, że dziecko będzie u mnie na cycu a mąż z żelazkiem przy desce będzie śmigał :P trzeba się dzielić obowiązkami.

ps. jak ktoś kupuje ten bujaczek to niech się wypowie i jaka cena i jak coś czy ma do polecenia coś konkretnego (z mężem się zastanawiamy)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko może zajrzyj do komisów? można w stanie idealnym kupić zaoszczędzając przy tym dużo :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie pochwale zdjeciem malej z dzisiaj :-)
    http://zapodaj.net/664e7d3188156.jpg.html

jonka91, Ag..., Kawa, zielarka, magdalenka, Chanela, rastafanka, Ewelina88, ania_29, belldandy, OliOla, bluegirl89 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola- pasuje do Kostka:)

polaola lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka ja mam taki od kuzynki.
    http://www.smyk.com/fisher-price-fotelik-bujaczek-ze-zwierzatkami-cudowna-planeta,p1044877548,swiat-niemowlaka-p
    Tez uwazam jak Kawa ze warto zobaczyc aukcje- kazda czesc jest do umycia i wyprania.
    Ja dostalam w fatalnym stanie a teraz wygląda jak nowy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:08

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokoik pomalowany, wietrzy się i suszy,
    jutro nakleimy sowy i ogarniemy,
    potem jeszcze zakupy w ikea.
    Bardzo się cieszę:)))
    moja malutka też leniwa dziś bardzo, pewnie jak mama:)

lwuska55592, zielarka, Kawa, Wiki81 lubią tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zajefajnie. Te remonty i gotowe pokoiki!!! Cudowny czas. Ja niedługo tez tak będę miała.

Becia81, renia83, olka25, nix lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:31

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też ani ginek ani endokrynolog nic nie mówili, że przy hashimoto nie mogę rodzić siłami natury...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 19:08

l22ndf9hcnybk1rg.png

Wysłany: 22 listopada 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie pamiętam nicku styczniówki, która dzisiaj miała mieć sprawdzane serduszko swojego skarbka..
    Odezwij się jak po wizycie. Kurcze no nie pamiętam tego nicku no...... Wrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 19:52

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 1318 1319 1320 1321 1322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ