*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq trzymam kciuki za Kosie. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Szkoda tylko ze wczesniej nikt nic nie widział. A może kontrola jeszcze u innego kardiologa?
Domyślam się że Ci ciężko bo sama się martwię o swoje maleństwo i wiem co przeżywasz.
Trzymam za Was kciukiwww.styczniowki2015.phorum.pl -
hej i my się witamy z rana:)
Izabel jesteś dzielna myślę podobnie jak dziewczyny że za chwilę będziesz kangurować małą Alicję
Chanel,Ewelina też bym się wkurzyła a jak by mi teściowa taki tekst powiedziała to by była kontra ostatnio coś się wredna zrobiłam. Jak do tej pory się nie odzywałam tak teraz nie mam z tym problemu. Wiec teściowa jak do mnie mówi to bardzo uważa jakie słowa w kierunku mojej osoby wypowiada.
A tak to byliśmy z mężem wczoraj na basenie jej tak jak nigdy nie lubiłam tego typu rozrywek tak wczoraj mnie coś wzięło i o 19,20 byliśmy już w wodzie. Super było mało ludzi, brzuch jak zawsze miałam taki napięty twardy to był mięciutki no super wymoczyłam się 2h i czułam się jak nowo narodzonaNawet nie przeszkadzały mi moje widoczne rozstępy i tusza aż szok
Po basenie pojechaliśmy na pizze kurcze wiem że nie powinnam ale raz nie zawsze ;p
Miłego dniaWiki81, Nuskaw, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki za tydzień w sobotę mam wizytę w jeszcze innej klinice....a potem - jeżeli się potwierdzi będę się starała o skierowanie na KAROWĄ w Warszawie....
JA również 3mam mocno kciuki i modlę się za WAS i inne mamusie i ich dzieciątka
musimy BYĆ silne...
Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość
-
isabelle jeszcze troszkę i mała śmignie z wagą
Życzę Wam z całego serca świąt w domu w pełnym składzie
Wiki dla Ciebie kciuki za dzisiejszy powrót do domu
Chanela przykro usłyszeć takie słowa, złośliwa małpa z teściowej... Pewnie sama do szczupłych nie należy
Ewelinko męski żart, niestety dla nas kobiet bywa strasznie irytujący. Olej...Mój mąż wczoraj zadał mi pytanie jaki dźwięk wydaje z siebie tocząca się kula
Tak więc sama widzisz, że to samcza przypadłość
Malenqu przykro mi że diagnoza się potwierdziła. Grunt, że wiecie na czym stoicie. Trzymam kciuki za najbardziej pomyślną wersję - "naprawi się samo". Moja siostrzenica miała niewielki otwór w serduszku i zgodnie z przewidywaniami - zasklepiło się w okresie niemowlęcym
Wiki81, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Wiki za tydzień w sobotę mam wizytę w jeszcze innej klinice....a potem - jeżeli się potwierdzi będę się starała o skierowanie na KAROWĄ w Warszawie....
JA również 3mam mocno kciuki i modlę się za WAS i inne mamusie i ich dzieciątka
musimy BYĆ silne...
Tu mają większe doświadczenie z cc, ale ich przypadki były tez ciężkie i tam nie chcieli się podjąć.
Przytulam mocno.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna Karowej zajmują się prenatalnym badaniem serca płodów....u mnie w mieście NIE MA ŻADNEGO specjalisty w tej dziedzinie, więc zacznę od KAROWEJ...na AGATOWEJ kolejki do końca grudnia - więc to też odpada...............
:* skarbie jejku ile siły wewnętrznej w NAS drzemie to jeszcze same nie wiemy...
Isabelle tulę skarbie i tak jak inne kobietki wierzę, że już niedługo przytulisz malutką -
Witajcie Kochane
Malenq mimo wszystko dobrze, ze to wychwycili jeszcze w brzuszku, bo beda monitorowac a mam nadzieje, ze serduszko samo sie naprawi
a mezu instynkt ojcowski ma od dawna, ale teraz jeszcze poczul, ze deadline sie zbliza (do terminu 2 mce a mi sie skrocila szyjka) no a trzeba skonczyc tamten pokoj, zeby zrobic miejsce w sypialni dla synka a poza tym zmienic schody co oznacza generalke na korytarzu na parterze taka ze zmienianiem drzwi, zbijaniem tynkow i robieniem izolacji poziomej pod podloga, bo chata parterowa xix wiecznaMalenq lubi tę wiadomość
-
Malenq u mojego brata po porodzie okazało się, że ma chore serduszko, jakieś małe dziurki, których w tym momencie już nie ma! A lekarze bardzo źle wróżyli. Obecnie ma 21 lat i zdrowy chłopak z niego. Może to nie to samo co u Twojej Kosi ale trzeba być dobrej myśli. Faktycznie duża kluseczka z niej bo moja w poniedziałek miała 1800 gram a ten sam dzień mamy na suwaczku. Ale mi już nawet lekarze w szpitalu mówili, że mała będzie. Max 3 kg.
Oglądałam właśnie w wiadomościach, że u was na Podlasiu faktycznie nie ciekawie. A u mnie w Kielcach taka piękna pogoda. Zapraszam do mnie.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:
Wow, ile śniegu! Tylko po co to spada, jak zaraz się roztopi i zrobi się breja. U mnie przez częste deszcze ciężko się nie poślizgnąć na błocie, które się zrobiłoZ domu powinnam wychodzić w gumiakach...
-
nick nieaktualny
-
No i byl obchód ekspresowy. Nie było mojej dr. Powiedziała ze mogę wyjść ale na własne życzenie, jak sie zdecyduje to mam zgłosić. Ona nie będzie czytała mojej katy choroby. Jutro będzie dr prowadząca to ona może zdecydować sama o wypisie. Ale ja potrzebuję skierowania na piątek na kroplówki. I kto mi to wypisze? Boje sie tak sama decydować.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualny
-
Wiki ja na Twoim miejscu zaczekałabym jeszcze ten jeden dzień. Wcale ta sytuacja o której piszesz mnie nie zaskoczyła, dlatego że ci lekarze którzy są w soboty i niedziele to oni tak naprawdę są tylko w razie jak by się coś w danej chwil działo. A jak nie jesteś jej pacjentką to zbytnio ją nie interesujesz że się tak brzydko wyrażę. Będzie twój lekarz prowadzący to na pewno się czegoś więcej dowiesz i Cię wypisze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 12:18
Wiki81 lubi tę wiadomość