WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq trzymam kciuki za Kosie. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Szkoda tylko ze wczesniej nikt nic nie widział. A może kontrola jeszcze u innego kardiologa?
    Domyślam się że Ci ciężko bo sama się martwię o swoje maleństwo i wiem co przeżywasz.
    Trzymam za Was kciuki

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej i my się witamy z rana:)
    Izabel jesteś dzielna myślę podobnie jak dziewczyny że za chwilę będziesz kangurować małą Alicję
    Chanel,Ewelina też bym się wkurzyła a jak by mi teściowa taki tekst powiedziała to by była kontra ostatnio coś się wredna zrobiłam. Jak do tej pory się nie odzywałam tak teraz nie mam z tym problemu. Wiec teściowa jak do mnie mówi to bardzo uważa jakie słowa w kierunku mojej osoby wypowiada.

A tak to byliśmy z mężem wczoraj na basenie jej tak jak nigdy nie lubiłam tego typu rozrywek tak wczoraj mnie coś wzięło i o 19,20 byliśmy już w wodzie. Super było mało ludzi, brzuch jak zawsze miałam taki napięty twardy to był mięciutki no super wymoczyłam się 2h i czułam się jak nowo narodzona :) Nawet nie przeszkadzały mi moje widoczne rozstępy i tusza aż szok :)
    Po basenie pojechaliśmy na pizze kurcze wiem że nie powinnam ale raz nie zawsze ;p

Miłego dnia

Wiki81, Nuskaw, renia83 lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki za tydzień w sobotę mam wizytę w jeszcze innej klinice....a potem - jeżeli się potwierdzi będę się starała o skierowanie na KAROWĄ w Warszawie....
    JA również 3mam mocno kciuki i modlę się za WAS i inne mamusie i ich dzieciątka ;)
    musimy BYĆ silne...

Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wierze że będzie dobrze musi bić nie ma innego wyjścia.

Malenq lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle jeszcze troszkę i mała śmignie z wagą :) Życzę Wam z całego serca świąt w domu w pełnym składzie :)

Wiki dla Ciebie kciuki za dzisiejszy powrót do domu :)
    Chanela przykro usłyszeć takie słowa, złośliwa małpa z teściowej... Pewnie sama do szczupłych nie należy ;)
    Ewelinko męski żart, niestety dla nas kobiet bywa strasznie irytujący. Olej... :) Mój mąż wczoraj zadał mi pytanie jaki dźwięk wydaje z siebie tocząca się kula ;) Tak więc sama widzisz, że to samcza przypadłość :D
    Malenqu przykro mi że diagnoza się potwierdziła. Grunt, że wiecie na czym stoicie. Trzymam kciuki za najbardziej pomyślną wersję - "naprawi się samo". Moja siostrzenica miała niewielki otwór w serduszku i zgodnie z przewidywaniami - zasklepiło się w okresie niemowlęcym :)

Wiki81, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Wiki za tydzień w sobotę mam wizytę w jeszcze innej klinice....a potem - jeżeli się potwierdzi będę się starała o skierowanie na KAROWĄ w Warszawie....
    JA również 3mam mocno kciuki i modlę się za WAS i inne mamusie i ich dzieciątka ;)
    musimy BYĆ silne...
    Ja leze w szpitalu bielańskim i nie wiem o co chodzi, ale inne 3 dziewczyny co ze mną leżały tez były z Karowej i przeniosły sie tutaj.
    Tu mają większe doświadczenie z cc, ale ich przypadki były tez ciężkie i tam nie chcieli się podjąć.

Przytulam mocno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh no ja to patelnię przy łóżku bym miała, albo jakiegoś bejbola hehehehe żeby mi z takim żartem małż wyskoczył hehehehe

Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na Karowej zajmują się prenatalnym badaniem serca płodów....u mnie w mieście NIE MA ŻADNEGO specjalisty w tej dziedzinie, więc zacznę od KAROWEJ...na AGATOWEJ kolejki do końca grudnia - więc to też odpada...............
    :* skarbie jejku ile siły wewnętrznej w NAS drzemie to jeszcze same nie wiemy...
    Isabelle tulę skarbie i tak jak inne kobietki wierzę, że już niedługo przytulisz malutką:)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane

Malenq mimo wszystko dobrze, ze to wychwycili jeszcze w brzuszku, bo beda monitorowac a mam nadzieje, ze serduszko samo sie naprawi

a mezu instynkt ojcowski ma od dawna, ale teraz jeszcze poczul, ze deadline sie zbliza (do terminu 2 mce a mi sie skrocila szyjka) no a trzeba skonczyc tamten pokoj, zeby zrobic miejsce w sypialni dla synka a poza tym zmienic schody co oznacza generalke na korytarzu na parterze taka ze zmienianiem drzwi, zbijaniem tynkow i robieniem izolacji poziomej pod podloga, bo chata parterowa xix wieczna

Malenq lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w lozku :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq u mojego brata po porodzie okazało się, że ma chore serduszko, jakieś małe dziurki, których w tym momencie już nie ma! A lekarze bardzo źle wróżyli. Obecnie ma 21 lat i zdrowy chłopak z niego. Może to nie to samo co u Twojej Kosi ale trzeba być dobrej myśli. Faktycznie duża kluseczka z niej bo moja w poniedziałek miała 1800 gram a ten sam dzień mamy na suwaczku. Ale mi już nawet lekarze w szpitalu mówili, że mała będzie. Max 3 kg.
    Oglądałam właśnie w wiadomościach, że u was na Podlasiu faktycznie nie ciekawie. A u mnie w Kielcach taka piękna pogoda. Zapraszam do mnie. :)

Malenq lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko ano nieciekawie.......śnieg jest bardzo ciężki, mokry, a do tego dzisiaj a'la odwilż...:-/
    ale najgorzej było wczoraj i z piątku na sobotę...
    1c29c44ee48e2494m.jpg

odśnieżania nie było końca hehehehe

Maud11, zielarka lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq trzymam kciuki za serduszko Kosi. :)

Ejjj ja też chcę śnieg. :) U mnie bezchmurne niebo w sam raz na niedzielny rodzinny spacer. :)

Malenq lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ewelinko ano nieciekawie.......śnieg jest bardzo ciężki, mokry, a do tego dzisiaj a'la odwilż...:-/
    ale najgorzej było wczoraj i z piątku na sobotę...
    1c29c44ee48e2494m.jpg

odśnieżania nie było końca hehehehe

Wow, ile śniegu! Tylko po co to spada, jak zaraz się roztopi i zrobi się breja. U mnie przez częste deszcze ciężko się nie poślizgnąć na błocie, które się zrobiło :/ Z domu powinnam wychodzić w gumiakach... ;)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniu_29 tak WOW....dzisiaj się topi, jest JUŻ breja, ale od jutra znowu będę miała opady, znowu w nocy mrozik.........więc z zimą MUSZĘ się "pogodzić"...... że może zieloną trawkę w kwietniu zobaczę hehehhehehe

• OliOla Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:04

Malenq lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byl obchód ekspresowy. Nie było mojej dr. Powiedziała ze mogę wyjść ale na własne życzenie, jak sie zdecyduje to mam zgłosić. Ona nie będzie czytała mojej katy choroby. Jutro będzie dr prowadząca to ona może zdecydować sama o wypisie. Ale ja potrzebuję skierowania na piątek na kroplówki. I kto mi to wypisze? Boje sie tak sama decydować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie to poczekaj do jutra....to chyba najlepsze wyjście, będzie Twoja lekarka to pomoże podjąć właściwą decyzję....spójrz już jest po 12stej, czyli zaraz połowa niedzieli....

Wiki81 lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:32

Wiki81 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja na Twoim miejscu zaczekałabym jeszcze ten jeden dzień. Wcale ta sytuacja o której piszesz mnie nie zaskoczyła, dlatego że ci lekarze którzy są w soboty i niedziele to oni tak naprawdę są tylko w razie jak by się coś w danej chwil działo. A jak nie jesteś jej pacjentką to zbytnio ją nie interesujesz że się tak brzydko wyrażę. Będzie twój lekarz prowadzący to na pewno się czegoś więcej dowiesz i Cię wypisze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 12:18

Wiki81 lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
‹‹ 1320 1321 1322 1323 1324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ