*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kostkowy misiowy kącik- oczywiscie łóżeczko zawalone zeby kot nie wchodzil, no i na komodzie poki co moje kosmetyki a nie małego:) ale jeszcze czas na szczególy:D
aaa mata antyposlizgowa polozona chwilowo w celu sprawdzenia czy sie nadaje:P- proszę się nie sugerowac:P nie wystaje tak:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b33c3c43523b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:36
Kawa, Wiki81, Fucina, szpilka, Ewelina88, Gwiazdeczka27, Anutka, jonka91, kasiakra, MartaKD, rastafanka, Becia81, Malenq, Paula44, ania_29, Myszka-Minnie, Chanela, nix, Maud11, Agus89, Selene, isabelle, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy z zakupów w Łodzi.Schodziłam się jak pielgrzym po Leroy Merlin i po Ikei.Była z nami Pani architekt od wnętrz i bardzo nam pomogła w zakupach, wszystko spisywała, doradzała,wiedziała co gdzie jest,na jakich półkach, pomogła zapchać do auta i zapakować.
Zdjęcia dopiero wstawie w okolicach Gwiazdki,gdy wszystko będzie gotowe:)Ag..., Wiki81, Gwiazdeczka27, rastafanka, Becia81, renia83, Chanela, Maud11 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Wróciliśmy z zakupów w Łodzi.Schodziłam się jak pielgrzym po Leroy Merlin i po Ikei.Była z nami Pani architekt od wnętrz i bardzo nam pomogła w zakupach, wszystko spisywała, doradzała,wiedziała co gdzie jest,na jakich półkach, pomogła zapchać do auta i zapakować.
Zdjęcia dopiero wstawie w okolicach Gwiazdki,gdy wszystko będzie gotowe:)
My mamy okazję jechać do Ikei (u nas to wyprawa 80km) 17 grudnia i nie wiem czy dam jeszcze radę łazić po tych halach...Ag... lubi tę wiadomość
-
Ja mam jedną ikee koło pracy w Krk, drugą w Kato- czasem jak nam sie nie chce gotowac to na obiad jeździmy ( noo nie teraz) kurcze ciezko tak jakbym miala mega daleko.
W czasie remontu bylam w ikei kilka razy w tyg.
Trzeba petycje o Ikea online:) -
Dzięki;)
Widzę, że masz z ikei pojemniki na lozeczko;) my także je kupiliśmy, chyba 2miesiace temu i dopiero dzisiaj otworzyłem, a tam brak śrubek...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Hmm nawet nie wiem, ale w ikei chyba srubek nie dają. Ja je chce zawiesic na rame łóżeczka.
Czy nasze dzieci takie będą...??? smieszny filmik.
https://www.facebook.com/video.php?v=805095599520057Kawa, jonka91, rastafanka, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Przede wszystkim dziękuję Wam za trzymanie kciuków i wsparcie.Miło było poczytać was w szpitalu. Jednak dostęp przez telefon uniemożliwił dodawanie komentarzy samodzielnie. Teraz już jestem w domku i właściwie tylko leżę.Pozwalam sobie jedynie na obejrzenie 1/2 seriali dziennie. Nie mam też telewizora (w ogóle nie korzystamy)więc teraz szczególnie odczuwam ten brak. Z zapałem jednak uczę się niemieckiego. Czytam sobie artykuły, które mążmi wydrukuje w pracy.
W szpitalu podali nam sterydy na rozwój płuc i sambumol w pompie. Na to jeszcze jakieś leki na tachykardię. Do szpitala trafiłam z rozwarciem wewnętrznym na 1,5 cm i szyjką też 1,5 cm. Wychodząc z oddziału patologii szyjka była już zamknięta i długości 28 mm. Nie wiem czy to możliwe po podanych lekach, czy na chama chcieli się mnie pozbyć.Mam nadzieję, że do stycznia dotrwam w dwupaku. I cieszę się, że sytuacja jest opanowana. Najgorsze jest to, że nie kwalifikuję się do założenia pessara, ponieważ z powodu czynności skurczowej szyjki i tak by mi wypadł. O dziwo doktor przy wypisie na pytanie co mi wolno, powiedział, że mam funkcjonować normalnie. Ale, że wizytę u swojego gina mam 4 grudnia to do tego czasu mam zamiar leżeć plackiem. Nie ukrywam, że wnerwia mnie bałagan, zabrudzona kuchnia, niepomalowany sufit i masa innych rzeczy, ale pocieszam się, że przecież dziecko i tak nie będzie tego pamiętać, a szkoda moich nerwów. Mam dalej brać luteinę dopochwowo i nospę forte (ale nospa według dwóch innych lekarzy powoduje obniżenie napięcia mięśniowego u dzieci u tutaj mam schiza, więc zastąpiłam sobie dużą dawką magnezu). Niestety ja tych skurczy nie czuję.
Może poród też będzie niebolesny
Niestety nie nadrobię Was, ale trzymam mocno kciuki.
Isabell bardzo Wam gratuluję! Trzymam za Was kciuki i jestem pewna, że mimo tych pierwszych trudności będzie super! :-*
Dużo zdrowia na tym ostatnim etapie życzę Wam ja razem z Nikolą.
renia83 lubi tę wiadomość
-
silatan duuuzo zdrówka- powiem ci ze mialam podobnie.
Szyjka po wyjsciu ze szpitala z rudy miala 3,8cm i mialam funkcjonowac normalnie ale wiem ze wczesniej miala ok 2 cm ( jak mnie wypisywali z katowic i przewozili do rudy)i nie wierzylam w to cudowne wydłuzenie.
Lezalam plackiem i na nast wizycie kontrolnej okazalo sie ze ma jednak ok 2 cm, mimo twardnien mi pessar jednak zalozyli i trzyma dalej. Wiec chyba dobra decyzja, zeby lezec w domu i nie robic za wiele- bynajmniej do kontroli u gina.
Co do nospy to ja jej nawet nie dostawalam w szpitalu na skurcze bo ona nie dziala-zmiękcza za to szyjkę.
Trzymam kciuki- trzymaj sie w 2paku jak najdluzej.
Macica ci trenuje i trenowala wiec tak jak ja tez sie pocieszam ze moze chociaz poród bedzie prosty:D
aaa wiecie co moja mama była wczoraj u mnie i pyta mnie a jak te twoje forumowe kolezanki:) hehe cała roddzina was zna dziewuszki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 19:29
renia83, nix lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Hmm nawet nie wiem, ale w ikei chyba srubek nie dają. Ja je chce zawiesic na rame łóżeczka.
Czy nasze dzieci takie będą...??? smieszny filmik.
https://www.facebook.com/video.php?v=805095599520057
Ja tez na ramę łóżeczka, ale trzeba uchwyty do pojemnika na pieluszki przywiercic;)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
[*] 2014 i 2016 -
Pamietam, że Wiki prosiła któraś z Was o zakup kropelek na kolkę Sab Simplex ? Mogłabym tez prosić?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
[*] 2014 i 2016