*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie Stycznioweczki
nocka standardowo srednia, no i jak juz mi sie dobrze przysypialo to o 8 rano dzwonili z taurona, ale nie odbieram skoro panie nie rozumieja, ze z zasady nie zawieram umow przez telefon ani nie zmieniam warunkow
-
nick nieaktualnyHEj hej.
W tym miesiącu to już chyba standard że żadna z nas nie jest wyspana.. Ja mam problem usnąć bo co chwilę muszę do wc, ale żeby mniejsyć częstotliwość wizyt podkładam poduchę pod pupę-czasem uda się odciążyć pęcherz na chwilę. Jednak noce mam już cholernie ciężkie, boli mnie krzyż i spojenie łonowe. Rano jak wstaję to słychać jak coś przeskakuje przy każdym kroku- zanim to dobrze rozchodzę albo poćwiczę, jakby się coś przestawiło.. -
Ja mialam badane dno oka, siatkowke, xisnienie w oczachMartaKD wrote:Ag... powiedz koniecznie,żeby Ci zbadał siatkówkę, niezbyt przyjemnie świecenie w gały,ale trzeba:)
p.s.też wczoraj wieczorem był haft:)
dluga, komplekaowa qizyta, a place za nia zawsze 80 zl
-
A nie prawda, ja sypiam bardzo dobrze. Lena spi i budzi sie razem zs mnaKawa wrote:HEj hej.
W tym miesiącu to już chyba standard że żadna z nas nie jest wyspana.. Ja mam problem usnąć bo co chwilę muszę do wc, ale żeby mniejsyć częstotliwość wizyt podkładam poduchę pod pupę-czasem uda się odciążyć pęcherz na chwilę. Jednak noce mam już cholernie ciężkie, boli mnie krzyż i spojenie łonowe. Rano jak wstaję to słychać jak coś przeskakuje przy każdym kroku- zanim to dobrze rozchodzę albo poćwiczę, jakby się coś przestawiło..
Takie xhrupanie w spojeniu mam od 6 miesiaca, rozciaga sie wszystko do porodu... Uciazliwe, ale da sie zycWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:00
-
Laski,a później jakie będziemy gibkie, wyćwiczone, te mięsnie ramion od noszenia dzieciaczków, mięśnie brzucha od schylania się nad łóżeczkiem,etc.
ja już się widzę na wiosnę/lato:)
Malenq, jonka91, Ewelina88, rastafanka, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja miałam to samo i właśnie dzieki temu zauważył zmiany na siatkowkach i zabronił mi rodzić naturalnie.Mówił,że kiedyś kobiety rodziły normalnie z takimi wadami,ale często kończyło się kleszczami lub próżnociagiem i mam się na to nie godzić w tych czasach.Anutka wrote:Ja mialam badane dno oka, siatkowke, xisnienie w oczach
dluga, komplekaowa qizyta, a place za nia zawsze 80 zl 
-
ale mnie ciekawi bardzo co śpiewasz?jaki rodzaj muzyki:)Selene wrote:Śpiewam
i już zauważyłam pewną regularność, że malutka uspokaja się podczas prób i koncertów, co mnie cieszy bo zaczyna szaleć jak tylko przestaję. Ewidentnie będę musiała jej śpiewać po porodzie 
Ja naszczęście wysypiam się
oczywiście trudno mi się obrócić z boku na bok, wybudzam się przy tej czynności, pilnuję, żeby za bardzo na brzuch nie napierać, ale budzę się wyspana, bardzo mnie to cieszy.
Jeszcze tydzień i grudzień!! niech ktoś zatrzyma zegar
-
My bedziemy za przyzwoleniem okulisty probowaly rodzic naturalneMartaKD wrote:no ja miałam to samo i właśnie dzieki temu zauważył zmiany na siatkowkach i zabronił mi rodzić naturalnie.Mówił,że kiedyś kobiety rodziły normalnie z takimi wadami,ale często kończyło się kleszczami lub próżnociagiem i mam się na to nie godzić w tych czasach.
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Kawa czytałam co napisałaś o spaniu i tak jakbyś opisywała MOJE standardowe noce...
Mam za tydzień wizytę w klinice, podpytam lekarza czy czasem mi się nie rozchodzi spojenie łonowe, żeby dobrze posprawdzał bo nie jestem w stanie spać nawet na boku od kilku dni... -
nick nieaktualny
-
Też śpię słabo, przekręcanie sie z boku na bok to misja specjalna
bolą więzadła, wszytko boli. Wczoraj ze stresu czułam jakieś bóle @ w podbrzuszu, wzięłam na noc dipfergan i zasnęłam jak kamień.
Dziś już spokój w domu, atmosfera wraca do normy