Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja od jutra 32 tydzien:)

Ag..., nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... świetnie to ujęłaś....

Ag... lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Stycznioweczki

nocka standardowo srednia, no i jak juz mi sie dobrze przysypialo to o 8 rano dzwonili z taurona, ale nie odbieram skoro panie nie rozumieja, ze z zasady nie zawieram umow przez telefon ani nie zmieniam warunkow :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haftow nie zazdroszcze u mnie najgorsze jest to takie mega zmeczenie przy wykonywaniu normalnych czynnosci, troche naczyn trzeba umyc a za chwile kwadrans siedzenie, bo uczucie jakbym kilka razy sie po schodach przebiegla

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj hej.
    W tym miesiącu to już chyba standard że żadna z nas nie jest wyspana.. Ja mam problem usnąć bo co chwilę muszę do wc, ale żeby mniejsyć częstotliwość wizyt podkładam poduchę pod pupę-czasem uda się odciążyć pęcherz na chwilę. Jednak noce mam już cholernie ciężkie, boli mnie krzyż i spojenie łonowe. Rano jak wstaję to słychać jak coś przeskakuje przy każdym kroku- zanim to dobrze rozchodzę albo poćwiczę, jakby się coś przestawiło..

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ag... powiedz koniecznie,żeby Ci zbadał siatkówkę, niezbyt przyjemnie świecenie w gały,ale trzeba:)
    p.s.też wczoraj wieczorem był haft:)
    Ja mialam badane dno oka, siatkowke, xisnienie w oczach :-) :-) dluga, komplekaowa qizyta, a place za nia zawsze 80 zl :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    HEj hej.
    W tym miesiącu to już chyba standard że żadna z nas nie jest wyspana.. Ja mam problem usnąć bo co chwilę muszę do wc, ale żeby mniejsyć częstotliwość wizyt podkładam poduchę pod pupę-czasem uda się odciążyć pęcherz na chwilę. Jednak noce mam już cholernie ciężkie, boli mnie krzyż i spojenie łonowe. Rano jak wstaję to słychać jak coś przeskakuje przy każdym kroku- zanim to dobrze rozchodzę albo poćwiczę, jakby się coś przestawiło..
    A nie prawda, ja sypiam bardzo dobrze. Lena spi i budzi sie razem zs mna :-)
    Takie xhrupanie w spojeniu mam od 6 miesiaca, rozciaga sie wszystko do porodu... Uciazliwe, ale da sie zyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:00

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    No ja od jutra 32 tydzien:)
    W sumie 32 skonczony i 33 leci :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski,a później jakie będziemy gibkie, wyćwiczone, te mięsnie ramion od noszenia dzieciaczków, mięśnie brzucha od schylania się nad łóżeczkiem,etc. :) ja już się widzę na wiosnę/lato:)

nick nieaktualny, jonka91, Ewelina88, rastafanka, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa czytałam co napisałaś o spaniu i tak jakbyś opisywała MOJE standardowe noce...

szpilka lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    W sumie 32 skonczony i 33 leci :-)
    wiesz co,no ja licze tak jak na suwaku i mój gin też tak wyświetla na usg,więc mówię,że jestem od jutra w 32.

nick nieaktualny, lwuska55592, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:41

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Ja mialam badane dno oka, siatkowke, xisnienie w oczach :-) :-) dluga, komplekaowa qizyta, a place za nia zawsze 80 zl :-)
    no ja miałam to samo i właśnie dzieki temu zauważył zmiany na siatkowkach i zabronił mi rodzić naturalnie.Mówił,że kiedyś kobiety rodziły normalnie z takimi wadami,ale często kończyło się kleszczami lub próżnociagiem i mam się na to nie godzić w tych czasach.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Śpiewam :) i już zauważyłam pewną regularność, że malutka uspokaja się podczas prób i koncertów, co mnie cieszy bo zaczyna szaleć jak tylko przestaję. Ewidentnie będę musiała jej śpiewać po porodzie :)

Ja naszczęście wysypiam się ;) oczywiście trudno mi się obrócić z boku na bok, wybudzam się przy tej czynności, pilnuję, żeby za bardzo na brzuch nie napierać, ale budzę się wyspana, bardzo mnie to cieszy.

Jeszcze tydzień i grudzień!! niech ktoś zatrzyma zegar ;)
    ale mnie ciekawi bardzo co śpiewasz?jaki rodzaj muzyki:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    no ja miałam to samo i właśnie dzieki temu zauważył zmiany na siatkowkach i zabronił mi rodzić naturalnie.Mówił,że kiedyś kobiety rodziły normalnie z takimi wadami,ale często kończyło się kleszczami lub próżnociagiem i mam się na to nie godzić w tych czasach.
    My bedziemy za przyzwoleniem okulisty probowaly rodzic naturalne :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    wiesz co,no ja licze tak jak na suwaku i mój gin też tak wyświetla na usg,więc mówię,że jestem od jutra w 32.
    Hmmm moj liczy do przodu, jutro 33 :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    ale mnie ciekawi bardzo co śpiewasz?jaki rodzaj muzyki:)
    Dokladnie, prosli,y o probke, linki :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kawa czytałam co napisałaś o spaniu i tak jakbyś opisywała MOJE standardowe noce...

Mam za tydzień wizytę w klinice, podpytam lekarza czy czasem mi się nie rozchodzi spojenie łonowe, żeby dobrze posprawdzał bo nie jestem w stanie spać nawet na boku od kilku dni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene to ja Twojemu dziecku zazdroszczę...śpiewającej mamy:) super...

ja coś tam nucę...ale mój małż ma zakaz "otwierania buzi" nawet przy 100 lat potrafi fałszować....heheheheh

• zielarka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też śpię słabo, przekręcanie sie z boku na bok to misja specjalna :D bolą więzadła, wszytko boli. Wczoraj ze stresu czułam jakieś bóle @ w podbrzuszu, wzięłam na noc dipfergan i zasnęłam jak kamień.
    Dziś już spokój w domu, atmosfera wraca do normy :)

FITop1.png
‹‹ 1325 1326 1327 1328 1329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ