*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selen poproszę i ja! Jak już czytam takie komentarze wyżej to nabrałam większej ochoty na posłuchanie Twojego głosu!

[email protected] -
A ja właśnie wróciłam z kontrolnej wizyty, wyniki krwi się poprawiły, nieznacznie to nieznacznie ale są lepsze
i dostałam opis piątkowego usg. Dokładna waga młodego to 2404g +/- 15%
BPD - 88 mm - 35,5 HbD
HC - 313 mm - 35,2 HbD
AC - 291 mm - 33,1 HbD
FL - 69 mm - 35,4 HbD
jak zwykle obwód brzuszka mniejszy od reszty
Stopień dojrzałości łożyska I.
Szyjka ok, niezmiennie ok. 3 cm.
Lekarka dziś już pobrała próbki do badania GBS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:42
Kawa, szpilka, Malenq, Ag..., rastafanka, Maud11, Agus89, Wiki81, olka25 lubią tę wiadomość
-
Polibilam przez przypadek. Moja zrobila to tak sprawnie, ze nawet nie wiem kiedyMalenq wrote:jak moja tydzień temu się przekręcała z pozycji poprzecznej do pozycji główkowej - to serio - płakałam całą dobę, tak Jej to ciężko szło, a moje wnętrzności zostały mocno "poobijane".... życzę więc wszystkim ciężarówkom aby Wasze dzieciaczki szybciej i sprawniej to zrobiły....
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak sie pobiera wymaz ??? Jak cytologie ??jonka91 wrote:A ja właśnie wróciłam z kontrolnej wizyty, wyniki krwi się poprawiły, nieznacznie to nieznacznie ale są lepsze
i dostałam opis piątkowego usg. Dokładna waga młodego to 2404g +/- 15%
BPD - 88 mm - 35,5 HbD
HC - 313 mm - 35,2 HbD
AC - 291 mm - 33,1 HbD
FL - 69 mm - 35,4 HbD
jak zwykle obwód brzuszka mniejszy od reszty
Stopień dojrzałości łożyska I.
Lekarka dziś już pobrała próbki do badania GBS. -
nick nieaktualny
-
Tak dziewczyny identycznie jak przy cytologii plus z okolic odbytu. W sumie byłam tak zajęta z nią rozmową, że nawet nie zauważyłam kiedy pobrała próbkę. Później tylko widziałam taki patyczek jak do czyszczenia ucha, tylko dłuższy, w fiolce z jakimś płynem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:38
-
Blee z pupy tezjonka91 wrote:Tak dziewczyny identycznie jak przy cytologii plus z odbytu. W sumie byłam tak zajęta z nią rozmową, że nawet nie zauważyłam kiedy pobrała próbkę. Później tylko widziałam taki patyczek jak do czyszczenia ucha, tylko dłuższy, w fiolce z jakimś płynem.
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:Tak dziewczyny identycznie jak przy cytologii plus z okolic odbytu. W sumie byłam tak zajęta z nią rozmową, że nawet nie zauważyłam kiedy pobrała próbkę. Później tylko widziałam taki patyczek jak do czyszczenia ucha, tylko dłuższy, w fiolce z jakimś płynem.
hmm to teraz się zagmatwałam bo babeczka wypisała mi że na następną wizyte mam zrobić mocz, morfologie i hbs. Po czym powiedziła że na następnej wizycie pobierze też wymaz na paciorkowca i będę musiała go sama zawieźć do laboratorium. To nie jest to samo hbs=paciorkowiec? -
Ach... chyba muszę się zacząć leczyć z zakupoholizmu

Selene czy ja też mogę prosić?
[email protected]
Ja bym mojej niuni najchętniej coś zagrała na pianinie, ale nie mam u siebie... Czasami się zastanawiam w jakim kierunku nasze dzieci podążą. Czy też będą mieć podobne do nas predyspozycje...
Kawa super wyglądasz. Długo, długo nic nie było widać a teraz brzuszek jest bardzo kształtny. Aż dziwne że gdzieś 11kg pomieściłaś...
Wiki czekam na wieści od Ciebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:49
Kawa, Wiki81 lubią tę wiadomość