X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle CIESZĘ SIĘ bardzo, ze coraz lepiej się czujesz...:) i tak jak piszesz, że małż spisuje się na 6+:) oby do przodu....będzie coraz lepiej...;)

• Selene Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:42

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Ag.. wybrałam się do Sephory po tą mgiełkę odświeżającą i jedyne co mi pani zaproponowała to wodę w mgiełce która była w małym różowym flakoniku (wyglądało to jak perfum 30 ml) i kosztowała 100zł!! woda w sprayu!

Oczywiście nie kupiłam :( będę szukać w innych sklepach

?? wow. tez bym nie kupila.
    A moze online zamow.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moud ja LACTULOSE też mam, a proktologa na pewno po porodzie odwiedzę, bo wiem, że to "co mam" samo nie zniknie.....

• Selene Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybieram się dziś do superpharm, jak tam nie znajdę to zamówię online, tak zachwaliłaś, że nie wybrażam sobie porodu bez niej :) (wyjątkowo szybko robię się czerwona i rozgrzana na twarzy, więc niech mi mąż psika w nos ;) )

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Prawie na Ukrainie :D U mnie szmateks na szmateksie, ale ten gdzie chodzę w poniedziałki jest zdecydowanie najlepiej wyposażony mając jednocześnie rozsądne ceny :) Jest jedno ale - takie zakupy uzależniają! :D

szkoda, z mazowsza trochę daleko :/

kamila czy to coletto?

izabelle to super wieści, a malutka niech dalej głośno upomina się o jedzenie, to dla niej najlepsze co może być:)

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene pewnie jest sporo takich produktow. Jakbym tylko mogla wyjsc do superpharmu tez bym moze i znalazla jakąs inna:P
    daj znac czy cos dorwalas.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, Selene o jakiej mgiełce piszecie?

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Moud ja LACTULOSE też mam, a proktologa na pewno po porodzie odwiedzę, bo wiem, że to "co mam" samo nie zniknie.....

Ty masz też laktulozę, a ja też mam Procto-Glyvenol :D
    Jedziemy na tym samym wózku :P

Nie ma to jak cudowny stan ciąży, szkoda tylko że te DUPNE sprawy nie pozwalają się nim całkowicie cieszyć :D

Uwielbiam swój brzuch i jak się Młody wierci, kocham go nad życie...
    ale nie mogę się jednak doczekać kiedy będę już w jednopaku i mój stan zdrowotny wróci do normy...
    Na pewno będzie mi brakowało czasem brzuszka, tego że teraz dziecko jest ze mną wszędzie, że ma cieplutko i nie jest głodne, ale jednak....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:34

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polubiłam za drugą część postu, a z pierwszą zgadzam się w 100%...:)hehehehehe

Ag... daj linka do tej wody:)

Maud11 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Twarzy/Nawilzanie-i-odzywianie/Pielegnacja-na-dzien/Kojaca-mgielka-wodna/P1485018

Malenq, ania_29 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Twarzy/Nawilzanie-i-odzywianie/Pielegnacja-na-dzien/Kojaca-mgielka-wodna/P1485018
    niezastąpiona internetowa brzuchatko..dziękuję:)

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ proszę bardzo:)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    wybieram się dziś do superpharm, jak tam nie znajdę to zamówię online, tak zachwaliłaś, że nie wybrażam sobie porodu bez niej :) (wyjątkowo szybko robię się czerwona i rozgrzana na twarzy, więc niech mi mąż psika w nos ;) )

Dziewczyny, naprawdę? Jak trwa poród to wszystko jest nieważne - ani to, jak wyglądasz, co masz na sobie itd. Ja gdybym nie poprosiła męża żeby mnie przebrał w koszulę, urodzilabym w staniku i bluzce, którą tego dnia miałam na sobie na oddziale. Tylko woda była potrzebna, z dziubkiem taka. Koszula z porodu wyszła cało.

Ag..., zielarka lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:05

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene to ja też chcę!!! [email protected]

Isabelle co chwila wchodzę na forum, żeby usłyszeć (zobaczyć) jakieś nowe wiadomości od Ciebie. Trzymam mocno kciuki za Alicję i za to, żebyś jak najszybciej mogła kangurować ją. I gratuluję męża. W takich chwilach naprawdę widać jak jednej osobie zależy na drugiej. Pozdrawiam całą waszą 3.:*

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    woda z dziubkiem spakowana:D zdaje sobie sprawe, ze pewnie wiele rzeczy jest rozdmuchanych, zeby wziac a okazują sie niepotrzebne.
    Ta mgielka to akurat nie kolosalny wydatek a przyda sie jak nie na porod to na lato:)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle trzymam za Was mocno kciuki!!!
    trzymajcie się cieplutko.

• Melula Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja! Nareszcie was doczytałam :)

Właśnie kończę 6 turę prania, jeszcze 2 przede mną... Pokój już prawie gotowy. Zostało umyć okna i powiesić firanki, które uszył mi tata :) Zaraz ogarnę odkurzanie i mopowanie, a zakończę prasowaniem i układaniem wszystkiego na półkach :)

Mój małż to także ciężki przypadek. Trochę nasza ciąża go zmieniła. Mniej się awanturuje i stawia, a dodatkowo stara się robić to co chcę, a jak nie to "straszę" go, że wezwę sąsiada, który zrobi to o co go proszę za niego... Taka jestem. Jeśli chodzi o wytykanie naszego stanu ciążowo-wagowego. Każdy kogo spotkam mówi, że w ciąży wyglądam lepiej niż przed - czepialska - to wcześniej wyglądałam źle??? Mam na plusie tylko 3 kg, ale przed ciążą zgubiłam 6, więc i tak jestem do przodu.
    Mój małż sam z siebie nic nie powie na temat mojego stanu, ale za to "chwali" go publicznie. Mało tego, zauważa to, czego do tej pory nie widział, albo nie chciał zobaczyć. To, że pralkę mamy za małą, że deska do prasowania jest krzywa, że potrzebuję większej jak do tej pory pomocy. Wszystko to dowiedziałam się od moich rodziców, u których był w sobotę i rozmawiał z nimi, że trzeba troszkę zainwestować, abym lepiej dawała sobie radę w obowiązkach domowych i żeby mnie odciążyć kupując troszkę lepsze sprzęty. Przynajmniej tyle może zrobić, bo ktoś na mieszkanie, kredyt i nas troje musi zarabiać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:04

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cholernie boli prawa noga/pachwina, nawet nie mogę założyć jedna na drugą nogę, no nie jestem w stanie;/
    Jak dotychczas się świetnie czułam (pominąwszy drobne dolegliwości) tak teraz paskudnie.. Jadę dziś kupić 2-3 komplety ubrankowe do kliniki- żeby spakować juz do torby, na gotowo- póki jestem na chodzie... :/

Isabell trzymam za Was kciuki, byście mogły jak najszybciej kangurować się!

‹‹ 1330 1331 1332 1333 1334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ