*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzałam na to w ddtvn " ciało po ciązy"- fajny cykl ( bo mowili ze to ma byc cykl). Mysle ze nie ma tu nagonki na szybki powrot do formy,takiej o jakies rozmwialysmy wczoraj ale cos na zasadzie tych wszystkich programow- metamorfoz.
jesli to pomoglo kobiecie poczuc sie lepiej psychicznie i fizycznie to popieram rękami i nogami.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Ania, co?
kurde chyba czeka mnie wizyta u laryngologa. tak mi schodzi ropa z zatok ze wiecznie wypluwam jakies zakrzepnięte gule:/
myslicie ze t moze byc cos powaznego/ nie mam zadnych dolegliwosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:30
-
nick nieaktualnyMound - dzięki za pamięć. Tak , byliśmy wczoraj w klinice. Po usg wyszło stłuszczenie wątroby - zła dieta. Musi zacząć o siebie dbać! !!! Jeść regularnie, zdrowo. A nie ostre pizze! Itp. Dodam, że nie było żadnych objawów. To były badania profilaktyczne. Morfologia, mocz, panel wątrobowy i trzustkowy.
Dobrze, że uchwycone zanim byłoby gorzej. Ale mój mężczyzna dość mocno to przeżywał. Taki zimny prysznic. . . Bo żyjemy już nie dla siebie a dla tego małego słońca, które nosze w brzuchu.
Musimy o siebie dbać. A nie chować głowę w piasek i udawać nieśmiertelnych!
Spokojnego dnia!
Becia81, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W DDTVN... Reporter miał przyłożyć urządzenie do żołądka... Chyba troszkę za nisko sobie przystawił

Wczoraj załamał nas poziom inteligencji prowadzących (Wellman i Prokop) stwierdzeniem, że nie mieści im się w głowie, że ciecz może się spalić. No kurde, a co oni sobie do baków wlewają?
Paula to tak jak z moimi kamieniami żółciowymi. Nie wiedziałabym o nich, gdyby nie przypadek i dodatkowa konsultacja gastroenterologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:16
-
ania_29 wrote:W DDTVN... Reporter miał przyłożyć urządzenie do żołądka... Chyba troszkę za nisko sobie przystawił

Wczoraj załamał nas poziom inteligencji prowadzących (Wellman i Prokop) stwierdzeniem, że nie mieści im się w głowie, że ciecz może się spalić. No kurde, a co oni sobie do baków wlewają?
Paula to tak jak z moimi kamieniami żółciowymi. Nie wiedziałabym o nich, gdyby nie przypadek i dodatkowa konsultacja gastroenterologa
a to nie zwrocilam uwagi:D -
Cześć dziewczyny.
Isabelle super wiadomości. Dzielna i silna Alunia jest! ;* Ucałuj ją mocno od nas!
Widzę, że większość w dobrym humorze. Ja w nocy wstaję co 1,5 godz na siku, w dzień nie mogę usnąć, dodatkowo ok 3.00 w nocy łapie mnie okropny głód i jem - obecnie mandarynki.
Mam jakiś kryzys, chodzę nie wyspana i się martwię czy dam radę sobie po urodzeniu Milenki. Dręczą mnie pytania czy będę umiała karmić, przewijać, kąpać, trzymać do odbijania. Aż płakać mi się chce. Przeraża mnie to wszystko. -
dasz rade, po porodzie kobieta dostaje takiej siły i motywacji, ze byle pisknięcie i będziesz przy łóżeczkuEwelina88 wrote:Cześć dziewczyny.
Isabelle super wiadomości. Dzielna i silna Alunia jest! ;* Ucałuj ją mocno od nas!
Widzę, że większość w dobrym humorze. Ja w nocy wstaję co 1,5 godz na siku, w dzień nie mogę usnąć, dodatkowo ok 3.00 w nocy łapie mnie okropny głód i jem - obecnie mandarynki.
Mam jakiś kryzys, chodzę nie wyspana i się martwię czy dam radę sobie po urodzeniu Milenki. Dręczą mnie pytania czy będę umiała karmić, przewijać, kąpać, trzymać do odbijania. Aż płakać mi się chce. Przeraża mnie to wszystko.
-
Paula no musi zmienić dietę, ja tez teraz próbuje dietę męża zmienić.
Ag zatokami musisz sie zająć!!!
Czekam na badanie. Mam dzisiaj jednak wyjść!!! Tylko mój mąż nie odbiera Tel a jam ma pi mnie jechac, to 4h wcześnie powinien wiedzieć.
Paula44 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
napisz mu sms, przeczytaWiki81 wrote:Paula no musi zmienić dietę, ja tez teraz próbuje dietę męża zmienić.
Ag zatokami musisz sie zająć!!!
Czekam na badanie. Mam dzisiaj jednak wyjść!!! Tylko mój mąż nie odbiera Tel a jam ma pi mnie jechac, to 4h wcześnie powinien wiedzieć.
może nie może odebrac
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:Isabell, odciągaj ile się da, pij też herbatki na laktację. Naciskaj lekarzy by jak najwcześniej przystawić Alę do piersi.
To, ze mleko wypływa samo nie jest oznaka nawału, samą w sobie, to odruch wypływu mleka, miałam tak do końca karmienia, tak działa na piersi oksytocyna.
Odciągaj mleko nie tylko do uczucia ulgi (jak to się robi przy nawale) ale wiecej, próbując nadrobić to, że mała nie ssie dużo.
Nasz możliwość pogadania na miejscu z doradcą laktacyjnym?
Doradczyni mówi, żeby ściągać, mrozić i się cieszyć. Nie wiedziałam, ze mleka będzie aż tyle
Ag..., Becia81, zielarka lubią tę wiadomość
-
Jutro umowilam sie na 10 do laryngologa. Zobaczymy- ja w sumie mam stwierdzone przewlekle zapalenie zatok, zawsze cos mi tam leci do gardła. Moze fakt ze wiekszosc czasu leze powoduje ze odrywają mi się płatki ropy:/ ale skontrolowac nie zaszkodzi.
Nie mam temp, nic nie boli, kataru nie ma. -
Ag ja ja parę miesięcy temu byłam z podobnym problem u lekarza to mi powiedział, że to nie ropa tylko jak się ma często zapalenie gardła, czy właśnie zatoki to się takie dziurki tam robią i się zbiera tam np pokarm, rożne bakterie itp i to wylatuje w postaci takich kulek wtedy. A jak ropa jest to zawsze z krwią w dużej ilości.
-
nick nieaktualny

Od kiedy żołądek jest na wysokości pępka?