*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
blador wrote:brawurko jeszcze nie, ale cos czuje ze mnie ta atrakcja nie ominie, bo własnie gin zwiekszył mi dawke leków, a czemu pytasz?
gwiazdeczko a jasiek wystarczy czy jakies inne konstrukcje tworzyc zeby tyłek połozyc?
Pytam ponieważ u mnie w poniedziałek to cholerstwo zdiagnozowano. Miałam robione ktg - serduszko malutkiej 140-145/ min , więc bardzo dobrze.Mała aktywna . Jutro wracam na oddział będe miała robione przepływy. Strasznie się boję że coś może wyjść nie tak ...Maj 2009 - poronienie
Marzec 2010 - poronienie
Październik 2010 poronienie
Maj 2013 - ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki ! Beta 142 Cudzie zostań z nami !!
cdn... -
U nas po badaniu wszystko ok, młoda waży 1660 gramów i wymiarowo idzie zgodnie z terminem OM co oznaczałoby, że nadgoniła tydzień. Zobaczymy co jutro powie mój gin i jak moja szyjka. Młoda obróciła się i leży główką na dół
zielarka, Agus89, nix, Malenq, Becia81, lwuska55592, jonka91, rastafanka lubią tę wiadomość
-
blador wrote:no a u nas dupa... szyjka skrócona znacznie, luteina i rozkurczowe i w sobote kontrola, maly za mocno pcha sie na swiat i dolaczylam do mamusiek lezacych, czyli bóle miesiaczkowe jednak cos znaczyły, lekarz powiedział, ze takie bóle toleruje po 36 tygodniu, a i leki na nadcisnienie tez zwiekszone i raczej widzi cc
Jeszcze masz nie rodzic!! Czas teraz na grudniowki;)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ja mam przeczucie, ze urodzę ostatnia z Was.. Chyba dopóki sie nie rozpakuje nie bede czytała relacji z Waszych porodowek;pAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
[*] 2014 i 2016 -
zielarka wrote:Bell, oj tam, oj tam
to będzie, jak reality show
Wole sie nie stresowac jeszcze bardziej:)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
[*] 2014 i 2016 -
i swietnie rozumiem moja mame i jej kolezanki, ze w ciazy blagaly oddzialowa, zeby im nocki nielegalnie wpisywala w grafik skoro i tak wlasciwie nie spaly
chyba pora zaczac sobie powtarzac jak mantre, ze sen jest dla slabych w koncu przez najblizszy rok z wysypianiem sie mozemy sie raczej pozegnacGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co dwie trzy noce spie z jedna max 2 pobudkami a tak to sikanie miliard razy po 3 kropelki i wszystkie inne cuda wianki
a najgorsze jest ze jutro max w pn musze oddac siuski do badania i jak ja mam zlapac pierwszy poranny mocz i to jeszcze ze srodkowego strumienia jak ja nie miewam ostatnio nawet poczatkowego strumienia tyle razy w nocy sikam
Malenq mi sie swedzenie i napiecie skory zmniejszylo od kiedy laze po domuu bez stanika niby dobrze dopasowany i wogole, ale teraz przy tak napietej skorze to przynioslo wiekszy efekt niz smarowanie a o obwisla mleczarnie bede sie martwic jak mnie skora przestanie piec
ps wczoraj przyszla dojarkamezus chcial wyprobowac ale musi poczekac do po porodzie
-
Gwiazdeczka mi sie tez wlasnie zaczyna cchiec spac, ale za jakies 17 minut mezowi budzik zadzwoni, bo mamy wreszcie zajac sie wozkiem, bo obawiam sie ze po wizycie za tydzien moze sie okazac, ze prosze sie oszczedzac i duzo lezec moze sie zmienic w prosze wstawac tylko na siku, bo ostatnio plaga na naszych styczniowkach
-
Dzień dobry.
Ja sie zbieram do laryngologa. Rano byłam na badaniach krwi- zrobilam sobie proby wątrobowe. Cos mnie swedzialy dłonie wczoraj ale olałam to, ale w nocy myslalam ze je odetne. Podejrzewam, ze to raczej alergiczne ale nie wiem na co bo mam lekko zaczerwienione ( moze od prania, prasowania- uczulenie na lovele, ukladania papierow- tak mialam kiedys) nie wiem. ale badanie 18 zl a jakby mi sie miala jeszcze cholerna cholestaza przyplątac to warto sprawdzic.
Pozatym dzis 2 raz na kuwecie zauwazylam krew, nie wiem skąd:/ jutro vet w takim razie. -
Współczuję Wam bezsenności, ja chce spać, mam tylko problemy z koszmarnymi snami, często wybudzam się w związku z tym w nocy. Boli mnie też wszystko i przewracam się wciąż z boku na bok, a samo przewracanie się też jest bolesne, stękam i jęczę przy tym jak jakiś stwór...
-
nick nieaktualny
-
dobrze ze mowia, bo moze jakis lekarz sie dwa razy zastanowi, bo to nie o to chodzi zeby robic cesarki z marszu, ale nie doprowadzic do sytuacji, ze na cesarke jest za pozno lub przez to, ze jej nie zrobia cos sie dzieje zlego
moj ukochany doktorek zachorowal, musialam na gwalt szukac kogos innego, wybralam a potem sie okazalo, ze moj czesto robi cesarki, chce rodzic naturalnie, ale tez czuje taki spokoj ze jak na niego trafie na porodowce to nie bedzie czekal nie wiadomo jak dlugo gdyby sie cos dzialo