*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje po:) Pan Konstanty wazy sobie 2320g i leży główka w dół. Dość mocno napiera. Wszystkie pomiary ok:) serducho ok.
Ja dostałam od przyszłego tyg pozwolenie na spacery a za 2 tug na normalne funkcjonowanie- maz jak usłyszał moze iść pani na zakupy o mało zawału nie zaliczył.
Pobral mi posiew na paciorkówca, nast wizyta 17.12
Oboje z lekarzem mamy nadzieje ze na nią przyjde:) jeśli tak to ściąga pessar wtedy no i juz niech się dzieje...
A ja wyszłam od lekarza i zamiast zadzwonić do mamy zadzwoniłam do fryzjera:D
W Mikołajki robię się piekna:D
A właśnie czekam pod porodowka mojego szpitala, maz poszedł zaniesc ten wymaz do lab:)
Generalnie nie zamierzam przesadzać z tym ruszaniem się narazie bo jak chodzę to mam wrażenie ze mimo krążka mały wypadnie tal napiera a jeszcze niech jednak posiedzi w środku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:13
kamilaaa_88, Becia81, ania_29, polaola, Goosiaczek2, Gwiazdeczka27, Kawa, jonka91, Agus89, Wiki81, Paula44, kasiakra, rastafanka, szpilka, blador, Chanela, isabelle, Bounia, zielarka, renia83, nix, olka25, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Hej
tyle naprodukowałyście, że ponad godzinę nadrabiałam.
Isabelle świetne informacje, malutka jest silna a ty dzielna
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Co do rudości u dzieciaczków, to u mnie są duże szanse - ja blondynka, mąż blondyn a zarost ma rudy i to na maksa, więc moja Hania może być rudzielcem.
Siltan, zgadzam się z dziewczynami - powinnaś być stanowcza i porozmawiać szczerze z mamą, być może się obrazi ale twoje zdrowie psychiczne i spokój przy wychowywaniu dziecka są najważniejsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:10
-
Ag... a czułaś że się mały obrócił? Czkawkę mojej ewidentnie czułam u góry brzuszka, więc pewnie łobuziak dalej jest poprzecznie ułożona. No chyba że dupka tak jej skacze
Może to nie na miejscu, ale nie mogłam się powstrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:20
Goosiaczek2, szpilka, renia83, MartaKD lubią tę wiadomość
-
AG super
czkawke czuje teraz duzo slabiej niz wczesniej w przeciwienstwie do reszty ruchów, ale to jedyne ruchy tak rytmiczne i czuje ja wyzej pepka po lewej nieco ponizej zeber tam maly mial ostatnio dupke
a i 10 min przed moim planowanym wyjsciem z domu przyjechal kurier, mialo byc za pobraniem, ale nie mial podanej kwoty, wiec zaraz wysylam przelewWiki81 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:W sumie ja tez czkawke gdzies tam w dole raczej czuje.
Ania a kiedy masz USG?Mam wrażenie że mi psikusa zrobi, tak jak siostrzenice mojej siostrze i nici z porodu naturalnego..
Oszaleję dzisiaj przez kręgosłup... Grrr.. -
Kurcze- ja nie wiem moze gdzies tam licze na cesarke ale w sumie u mnie to i mama ekspresem i moja szyjka miekka krotka, macica wytrenowana jak na olimpiade- moze szybko pojdzie:)
powiedzial ze zobaczymy- on jest za SN. Ja mam tez szerokie biodra wiec moze latwo mi pojdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 19:18