*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
mojej przyjaciółki kuzynostwo bliźniaki rodzice bez skrajnosci jakies takie ciemno blond jasno braz, ciezkie do okreslenia bo rodziców raz na zdjeciach widzialam a dzieci bliznieta dwujajowe
chłopak blond az platynowy oczy niebieskie skora blada ze skłonnością do ostrego rumienieni dziewczyna czarne oczy czarne włosy i mega ciemna karnacja
i maja jeszcze inne rodzenstwo i tez skrajności mega blond, i bardzo sniade -
Gosiaczek podkład SENI. Ten co masz na porodowke.
Gwiazdeczko ja poprosze A albo B:) no i tą bezbolesną
Musisz wizualizowac ze nie bedzie bolało. odp nastawienie psychiczne dziala cuda.
Mialam na SR sztuke afirmacji i wizualizacji:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:50
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nie skurcze chyba nie, a można nie rozpoznać, że to skurcze? niech tam lepiej Antoni do 1 stycznia siedzi! zobaczymy co mój doktorek powie po badaniu.
Ag w poniedziałek pobolewało i dzisiaj, nie wiem czemu tak często
Szpilka w niedzielę zamawiałam a w czwartek miałam, on wysyła chyba siódemką a oni dziady nie powiadamiają, że mają przesyłkę, może już jest tylko czeka aż kurier ją zabierzeszpilka lubi tę wiadomość
-
OliOla- moze cię mąż podrapał jak symetryczne:P
dobra zmykam sie ubierac do gina:) trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:54
Ewelina88, szpilka, bluegirl89, Gwiazdeczka27, jonka91, Kawa, renia83 lubią tę wiadomość
-
blador wrote:nie skurcze chyba nie, a można nie rozpoznać, że to skurcze? niech tam lepiej Antoni do 1 stycznia siedzi! zobaczymy co mój doktorek powie po badaniu.
Ag w poniedziałek pobolewało i dzisiaj, nie wiem czemu tak często
Szpilka w niedzielę zamawiałam a w czwartek miałam, on wysyła chyba siódemką a oni dziady nie powiadamiają, że mają przesyłkę, może już jest tylko czeka aż kurier ją zabierze -
nam na SR mówili, że takie "chluśnięcia" wód występują rzadziej, częściej jest to sączenie się. Nie wiem, jak to wygląda, ale na razie nie panikuję... W ogóle jakaś spokojna ostatnio jestem i w stosunku do innych ludzi i do małża. Ciąża uspokoiła moje ADHD...
szpilka, Chanela, Becia81 lubią tę wiadomość
-
blador wrote:szpilka widocznie śledzenie przesyłki miałaś za problemy z allegro
bo ja ostatnio 3 przesyłki z sidódemki i żadna bez informacji
matko boska w kuchni 3 palniki podłączone przy odgrzewaniu obiadu i słabo mi się zrobiło... mroczki przed oczami
-
nick nieaktualny
-
My ostatnio oglądaliśmy komedię "Rodzinne wakacje" z Adamem Sandlerem i prawie się zesikałam ze śmiechu.
Następnym razem jak będę chciała obejrzeć jakąś komedię to sobie podłoże podkład Seni na wszelki wypadek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:27
Becia81, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:My ostatnio oglądaliśmy komedię "Rodzinne wakacje" z Adamem Sandlerem i prawie się zesikałam ze śmiechu.
Następnym razem jak będę chciała obejrzeć jakąś komedię to sobie podłoże podkład Seni na wszelki wypadek.
Oglądałam to na tablecie, jak poszłam na glukozę
Zbieram się na wizytę, ciekawe czy nadal leży w poprzek mała dzidziolka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 17:26
-
Wiecie co mój M dziś mi oznajmił że prawdopodobnie w 1 dzień świąt ma służbę, i jak to się nie wkurwić..
Różne przekleństwa cisną mi się na usta, na szczęście jeszcze nic nie jest przesądzone
Co do komedii ja ostatnio oglądałam MILEROWIE całkiem przyjemna było kilka naprawdę śmiesznych momentów więc polecam.
U mnie śnieg stopniał jest szaro i ponuro więc przynajmniej oglądając coś fajnego można się odmulić