*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula- www.luxmed.pl - to siec placowek medycznych.
ja mam pakiet z pracy dlatego nie mam pojecia ile kosztuje. Jesli chce wykupic dla czlonka rodziny miesiecznie 75zl by mnie to kosztowalo no ale malz ma swoj w firmie wiec wykupie malemu dopeiero.
Wiem, ze jest mozliwosc indywidualnego wykupienia pakietu ale niestety nie mam pojecia na jakich warunkach- polecam strone albo infolinie wowczas.
Chyba jest tez przy jakims koncie w banku.
Co do samych uslug- bardzo szeroka gama specjalistow dostepnych od reki w godzinach od samego rana do 20.00, laboratoria, badania. wszystko mozna zrobic online ( rezerwacje- sprawdzanie wynikow).
wizyta prywatna pojedyncza bodajze 100zlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:28
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelua ostatnio Twoja wypowiedź skłoniła mnie do relfeksji i rozmowy z M..
ta odnośnie rudego dziecka. U mnie w rodzinie nie było nikogo rudego, ale od strony męża jego dziadek i kilka osób ze strony tego dziadka było rudych. Mój M jest blondynem ale jak się przyjrzeć to "baki" przechodzą mu nieco w rudy i się zaastanawiam czy nie będziemy mieli małej Rudzielnicy
)
-
Ah te mamy i teściowe.. moja mama nie żyje już 18 lat, mam macochę która nie próbuje mi matkowac i teściową, która jest trochę jak twoja mama i chce mi zastąpić matkę, takie to skomplikowane.
Nie wiem czemu tak ciężko zrozumieć im że to nasza kolej, nasze dzieci i nasza chwila. Chcemy przeżyć to same z mężami bo to nasze doświadczenie.
Musisz porozmawiać z mamuśką, pewnie się obrazi ale przecież nic na to nie poradzisz na pewno jej przejdzie -
Kawa :*
Moja bratanica jest mega ruda, marchewka taka! Ale to urocze, moim zdaniem. Ja miałam takie rudawe pasma w wieku 3-5 lat. Rozmawiałam z mamą kiedyś na ten temat, jak się bratanica urodziła.
Jestem 3 dzieckiem moich rodziców. 31 lat nie robiono USG, wiadomo. Moim rodzicom, z racji że mieli dwóch już synów, marzyła się córka. Choć tata miał przeczucie, że będzie syn (mężczyźni w naszej rodzinie zdecydowanie dominują od pokoleń). Mojej mamie natomiast tydzień przed porodem przyśniła się mała, ruda dziewczynka. Rodzice obiecali sobie wówczas, że jak urodzi im się syn to za kilka lat zaadoptują taką małą dziewczynkę. Urodziłam się ja, może nie do końca ruda, ale później tej rudości się dopatrywali i znaleźli.
Gosia, bratanica, jest bardzo do mnie podobna i ruda, więc nie wykluczam, że nasza Alicja z Krainy Czarów też taka może być... Ku pociesze rodzicówWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:38
-
cora kuzynki meza jest ruda- rude kręccone loki. Krolewna mała:) przesliczna. 6 lat w lutym bedzie miala:)
dziewczyny robimy cos na andrzejki?? jakies wrozby online? tylko kora pierwsza wyjdzie za maz zamienimy na ktora 1 urodzi:PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:40
Kawa, Ewelina88, renia83 lubią tę wiadomość
-
Znacie dziewczyny jakąś fajną, w miarę nową (choć niekoniecznie) odmóżdżającą komedię? może być romantyczna
Co do rudych dzieciaczków to mojego Pawełka chrześnica jest ruda (chociaż ona nie lubi tego określenia, woli, żeby mówić o niej złotowłosa!! hah 7 latka!) Jej rodzice to blondyni o jasnych karnacjach, dziadkowie od strony ojca maja raczej śniadą cerę i prawie kruczoczarne włosy. A z kolei dziadkowie z drugiej strony ciemni blondyni. Z takiej oto mieszanki genetycznej wyszła złotowłosa Angelika
PS. Mój mąż podobno urodził się rudy, później mu włosy ściemniały i pozostał ciemnym blondynem.. -
nick nieaktualny
-
Mój małż urodził się biały jak śnieg, a teraz bieleje, ale to już "starość" wychodzi, he he he. Teść też białe ma teraz, ale miał prawie czarne, teściowa ciemniejsze.
Bratanek mojego małża, brat i kuzynki oraz kuzyni ze strony małża do dziś mają jaśniutkie włosy. U mnie rodzice mają ciemniejsze włosy (a bynajmniej mieli, bo tata to już bialutki), brat też ciemny blond, drugi średni blond i ja też.
Wiem, że dzieci są brutalne, ale ważne żeby zbudować w dziecku świadomość i zaznaczyć jego wartość. Powiem wam, że chyba rudzi chłopcy mają jednak gorzej niż dziewczynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:51
-
jonka ja polecam jump streed 22, sex taśma 2014 ten mi się bardzo podobał ale nie wszyscy takie filmy lubią bezwstydny dziadek a taki mega wzruszający co można na nim popłakać to gwiazd naszych wina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:54
-
oj nigdy nie wiadomo, mama mysi bond, tata ma brązowe włosy, w rodzinie nikogo rudego nie było, brat pierwszy, a głupie ciotki stwierdziły, że to dlatego, że moja mama jak była w ciąży malowała swojej kuzynce włosy na taki marchewkowy kolor!
Maud11, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny