WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula- www.luxmed.pl - to siec placowek medycznych.
    ja mam pakiet z pracy dlatego nie mam pojecia ile kosztuje. Jesli chce wykupic dla czlonka rodziny miesiecznie 75zl by mnie to kosztowalo no ale malz ma swoj w firmie wiec wykupie malemu dopeiero.
    Wiem, ze jest mozliwosc indywidualnego wykupienia pakietu ale niestety nie mam pojecia na jakich warunkach- polecam strone albo infolinie wowczas.
    Chyba jest tez przy jakims koncie w banku.

Co do samych uslug- bardzo szeroka gama specjalistow dostepnych od reki w godzinach od samego rana do 20.00, laboratoria, badania. wszystko mozna zrobic online ( rezerwacje- sprawdzanie wynikow).

wizyta prywatna pojedyncza bodajze 100zl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:28

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melua ostatnio Twoja wypowiedź skłoniła mnie do relfeksji i rozmowy z M..:P ta odnośnie rudego dziecka. U mnie w rodzinie nie było nikogo rudego, ale od strony męża jego dziadek i kilka osób ze strony tego dziadka było rudych. Mój M jest blondynem ale jak się przyjrzeć to "baki" przechodzą mu nieco w rudy i się zaastanawiam czy nie będziemy mieli małej Rudzielnicy :))

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah te mamy i teściowe.. moja mama nie żyje już 18 lat, mam macochę która nie próbuje mi matkowac i teściową, która jest trochę jak twoja mama i chce mi zastąpić matkę, takie to skomplikowane.
    Nie wiem czemu tak ciężko zrozumieć im że to nasza kolej, nasze dzieci i nasza chwila. Chcemy przeżyć to same z mężami bo to nasze doświadczenie.
    Musisz porozmawiać z mamuśką, pewnie się obrazi ale przecież nic na to nie poradzisz na pewno jej przejdzie ;)

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa :*
    Moja bratanica jest mega ruda, marchewka taka! Ale to urocze, moim zdaniem. Ja miałam takie rudawe pasma w wieku 3-5 lat. Rozmawiałam z mamą kiedyś na ten temat, jak się bratanica urodziła.
    Jestem 3 dzieckiem moich rodziców. 31 lat nie robiono USG, wiadomo. Moim rodzicom, z racji że mieli dwóch już synów, marzyła się córka. Choć tata miał przeczucie, że będzie syn (mężczyźni w naszej rodzinie zdecydowanie dominują od pokoleń). Mojej mamie natomiast tydzień przed porodem przyśniła się mała, ruda dziewczynka. Rodzice obiecali sobie wówczas, że jak urodzi im się syn to za kilka lat zaadoptują taką małą dziewczynkę. Urodziłam się ja, może nie do końca ruda, ale później tej rudości się dopatrywali i znaleźli.
    Gosia, bratanica, jest bardzo do mnie podobna i ruda, więc nie wykluczam, że nasza Alicja z Krainy Czarów też taka może być... Ku pociesze rodziców :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:38

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cora kuzynki meza jest ruda- rude kręccone loki. Krolewna mała:) przesliczna. 6 lat w lutym bedzie miala:)

dziewczyny robimy cos na andrzejki?? jakies wrozby online? tylko kora pierwsza wyjdzie za maz zamienimy na ktora 1 urodzi:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:40

Kawa, Ewelina88, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie dziewczyny jakąś fajną, w miarę nową (choć niekoniecznie) odmóżdżającą komedię? może być romantyczna :)

Co do rudych dzieciaczków to mojego Pawełka chrześnica jest ruda (chociaż ona nie lubi tego określenia, woli, żeby mówić o niej złotowłosa!! hah 7 latka!) Jej rodzice to blondyni o jasnych karnacjach, dziadkowie od strony ojca maja raczej śniadą cerę i prawie kruczoczarne włosy. A z kolei dziadkowie z drugiej strony ciemni blondyni. Z takiej oto mieszanki genetycznej wyszła złotowłosa Angelika :)
    PS. Mój mąż podobno urodził się rudy, później mu włosy ściemniały i pozostał ciemnym blondynem.. :P

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka oglądalam ostatnio zanim odejdą wody- odmóżdzająca :)

jonka91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mel, jak oglądam niektóre zdjęcia mojego M to wydaje mi się że jak był mały to miał rude włosy, obecnie ma średni blond ale nie wykluczam że może się okazać że mamy prawdziwy mały "Skarb" :)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa dziadek mojego tez byl rudy, moj wlosy ma jednolicie brazowe, ale w brodzie, wasach i pod pachami co kilka brazowych ma rude pojedyncze :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Przyjechał mąz czy czekasz?
    Hm. Mówi ze wyjechał. Wiec po 16 powinien być. Cóż mi zostaje? Czekam.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • blador Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    mój rodzony brat jest rudy i powiem Wam, że dzieci są brutalne i łatwo w podstawówce i gimnazjum nie miał, nie raz płakał czemu nie może być taki jak inne dzieci... :(

relgh3718o9n8rtv.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż urodził się biały jak śnieg, a teraz bieleje, ale to już "starość" wychodzi, he he he. Teść też białe ma teraz, ale miał prawie czarne, teściowa ciemniejsze.
    Bratanek mojego małża, brat i kuzynki oraz kuzyni ze strony małża do dziś mają jaśniutkie włosy. U mnie rodzice mają ciemniejsze włosy (a bynajmniej mieli, bo tata to już bialutki), brat też ciemny blond, drugi średni blond i ja też.
    Wiem, że dzieci są brutalne, ale ważne żeby zbudować w dziecku świadomość i zaznaczyć jego wartość. Powiem wam, że chyba rudzi chłopcy mają jednak gorzej niż dziewczynki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:51

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Jonka oglądalam ostatnio zanim odejdą wody- odmóżdzająca :)

Jest na cda.pl więc zaczynam oglądać :) dzięki! :)

Ag... lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rude dziewczynki wyglądają uroczo, ale mój mąż mnie sprowadził na ziemię twierdząc, że z naszej mieszanki rudzielec nie wyjdzie ;)

201501145565.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka ja polecam jump streed 22, sex taśma 2014 ten mi się bardzo podobał ale nie wszyscy takie filmy lubią bezwstydny dziadek a taki mega wzruszający co można na nim popłakać to gwiazd naszych wina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:54

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nigdy nie wiadomo, mama mysi bond, tata ma brązowe włosy, w rodzinie nikogo rudego nie było, brat pierwszy, a głupie ciotki stwierdziły, że to dlatego, że moja mama jak była w ciąży malowała swojej kuzynce włosy na taki marchewkowy kolor!

Maud11, szpilka lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja się farbuje cały czas na rudo to pewnie będziemy mieć rudą księżniczkę:)

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah to ja albinoskę :P

przyznać się która się farbuje na czarno :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:09

Goosiaczek2, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na sekstasmie zasnelismy oboje i nawet nie chcialo nam sie konczyc- ale co kto lubi:)
    Gwiazd naszych wina moze obejrze- jak bede miala ochote poryczec:)

sciagnelam jeszcze Non-stop z liamem neesonem- uwielbiam go:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój będzie miał pasemka, a włosy do pasa bo taką mam zgagę :)

kurcze dobrze, że dzisiaj wizyta u gina, bo coś mnie tak delikatnie miesiączkowo brzuszek pobolewa :/

relgh3718o9n8rtv.png
‹‹ 1354 1355 1356 1357 1358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ