*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ale sie pozmienialysmy od czerwca
pieknie dziewczyny bell jaka zajetaprasowaniem:-)
Ja z mezem mam zakaz od 1 czerwca poczatek byl okropny, byly sny, w nocy skurcze, balam sie do niego przytulic czy mocniej pocalowacpowiedzialam Mu ze musi sobie radzic jakos
Teraz czesciej Go dotkne. Uwielbiam go nakrecac choc teraz niewskazane, ale juz nie moge sie doczekac lutego. Kocham sie z Nim kochac ( jestesmy razem juz 13 lat osiem po slubie, ale kreci mnie nadal cholernie) i tylko dziekuje za dwa tygodnie maja nieswiadomosci gdy bylismy na urlopie w Polanczyku, i ostatniego maja przed zrobieniem testu.
zielarka lubi tę wiadomość
-
Zawsze mam to napisać, ale zanim doczytam wszystkie Wasze wiadomości, to zapominam
czy mi sie wydaje czy dużo z nas ma mężów, których imię zaczyna sie na literek M ?
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiakra wrote:Dziewczyny od kogo polecacie zakupić pieluchy tetrowe białe i kolorowe z allegro? Chodzi mi o takie które nie wypierają się w pierwszym praniu. Kiedyś sobie to zapisałam i gdzieś mi się to zagubiło...
Proszę o pomoc
Kasiakra ja akurat kupiłam a aptece Gemini, jakbyś miała robić zakupy to polecam. Te Weber co pisze Lux są podwójnie tkane i są naprawdę ok.
Tylko nie pamiętam jaki rozmiar wzięłam...w każdym razie niecałe 30 zł za 10 sztuk.
http://www.aptekagemini.pl/category/dla-dzieci-i-niemowlat-pieluchy-tetrowe -
a ja miałam na gemini zrobić zamówienie, ale z przesyłką wyszłoby drożej niż w normalnej aptece. miałam niewiele do kupienia, więc poszłam normalnie i okazało się, że mają Alantan w promocji. Kupiłam zwykły żółty na odparzenia - u mnie świetnie sprawdza się np. na skaleczenia nawet i było po 5,90zł a ten Alantan dermoline +F po 7,90zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:05
-
Dziecko (5 latek) jest obrażony, bo sie wydarlam jak chciał sobie zeby wybic, nie przemawia do nikogo
przez te głupią ospę tez mieliśmy embargo (akurat na szczescie przed pierwszymi objawami sie pomizialismy) no a potem moja szyjka teraz czekam co doktorek jutro na ten temat powie po wizycie,, najwyzej poradzimy sobie inaczej coby mężoowi na mózg nie padło a od 38 tc hulaj dusza piekła nie ma, bo potem zas co najmniej 6 tygodni
a tecsiowa moja nieco podobna do tesciowej Gwiazdeczki, i tez za swoimi chłopakami latała i zbierala porozrzucane wszystko bo porzadek musi byc idealny, jutro przyjedzie 3 dzien z rzedu malowac 3 pokoj a ja cwicze oddechy, bo jak mnie lekarz przykuje do łóżka na wizycie to niestety bedzie musiala pomoc w sprzataniu, szlag ja trafia, ze mamy pełny kosz na pranie i ze naczynia trzymamy na suszarce a nie w szafkach
Co do Last Christmas to uwielbiam w okresie przedswiatecznym czyli tak z tydzien przed razem z reszta piosenek swiatecznych, zawsze jak mam jakas spiewajaca grupe uczniow to spiewamy, ale tez im zawsze mowie, ze te piosenki o swietach nie sa w ogole
-
A co do wychowania dupy wołowej to moj wreszcie dorasta, bo 11 lat temu to chyba tylko dlatego, że mialam lat 17 i klapki na oczach to pewnych rzeczy nie widzialam, na szczescie ogarnal sie, choc czesto i tak trezba zastosować metodę kto kogo przeczeka, jesli chodzi o bałagan (ale do tego akurat to ja mam męską tolerancję syfu)
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Mój mąż jest na M
POchwalę się brzuszkiem swoim, z racji, że był chłopak na korepetycjach i trzeba było zamienić dresy na dżinsy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:29
szpilka, Kawa, ania_29, Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, bluegirl89, zielarka, rastafanka, Agus89 lubią tę wiadomość