*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Nadrobiłam Was! Ale dziś ciekawe tematy...
Za wszystkie szpitalne mocno trzymam kciuki.
Tymczasem u mnie...
Dziewczyny w nocy kiedy przewracałam się z boku na bok coś mi pociekło po nodze, wyparowałam z łóżka jak poparzona i w tym szoku krzyczę do mojego M wody mi odeszły, otworzył jedno oko popatrzył i śpi nadal... Poszłam wiec do łazienki i okazało się że to jakiś nadmiar śluzu...
Dziś opowiadam całe zdarzenie mojemu M, a on mówi że nic nie pamięta!
No i boję się że jak już się zacznie to go nie dobudzę, jakaś masakra!
całuski dla Was trzymajcie się w dwupakach! -
Kawa, Fucina, ania_29, szpilka, renia83, Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, MonikaDM, bluegirl89, kasiakra, rastafanka, Agus89, Chanela, lwuska55592, polaola, olka25, kasia86, nix, Becia81 lubią tę wiadomość
-
aswariatka wrote:Mój mąż jest na M
POchwalę się brzuszkiem swoim, z racji, że był chłopak na korepetycjach i trzeba było zamienić dresy na dżinsy
ciążowe dzinsy rurki z hm daja rade, choc generalnie nie lubie rurek, ale moich ciazowych dresów z biedry kupionych jeszcze po przecenie nie zamieniłabym na nic, nawet legginsy sa daleko w tyle za tymi dresami -
szpilka wrote:Pięknie
ciążowe dzinsy rurki z hm daja rade, choc generalnie nie lubie rurek, ale moich ciazowych dresów z biedry kupionych jeszcze po przecenie nie zamieniłabym na nic, nawet legginsy sa daleko w tyle za tymi dresami
No nie? Te dresy to był najlepszy zakupSą mega wygodne
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fucina wrote:Cześć dziewczyny! Nadrobiłam Was! Ale dziś ciekawe tematy...
Tymczasem u mnie...
Dziewczyny w nocy kiedy przewracałam się z boku na bok coś mi pociekło po nodze, wyparowałam z łóżka jak poparzona i w tym szoku krzyczę do mojego M wody mi odeszły, otworzył jedno oko popatrzył i śpi nadal... Poszłam wiec do łazienki i okazało się że to jakiś nadmiar śluzu...
całuski dla Was trzymajcie się w dwupakach!Fucina lubi tę wiadomość
-
Fucina wrote:Cześć dziewczyny! Nadrobiłam Was! Ale dziś ciekawe tematy...
Tymczasem u mnie...
całuski dla Was trzymajcie się w dwupakach!
Ja się z kolei boję, że jak się zacznie to mój M. będzie na nocce. Jak mu o tym powiedziałam, to powiedział, że mam wtedy dzwonić do jednego albo do drugiego szwagra!!! Taki żarcik... Nie mam zamiaru komuś zapaskudzić auta odchodzącymi wodami... -
mam koleżanki o ponad wymiarowym zauważaniu syfu wypada jakaś sytuacja z nienacka typu nagłe odwiedziny, bo to jedyny dogodny termin i tylko u takiej w domu, wchodze (tak czysto, że dla mnie to mega porzadek mozna jesc z podłogi) a ona że ma straszny syf bo nie miala kiedy posprzatac, wiec człowiek rozgląda sie jeszcze raz no i rzeczywiście dwa kubki z zlewie talerz z nożem do masła na stole a w salonie ksiązka na stoliku do kawy krzywo leży zamist stac grzecznie na polce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:43
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Ale dziś tematy!!
Dziewczynki szpitalne wszystkiego dobrego życzę.
Zielarka Ty foczko, prawie mi dorównujesz brzuchem.
A ja dodałam nowy suwaczek!!! 16 dni dzisiaj.
Spakowałam już dzisiaj ostatnią torbę z ręcznikiem papierowym, wody z ustnikami, suchary, szare mydło w płynie i w kostce. No i dokupiłam zwykłe białe, wysokie majtki 'babcine' 8 sztuk po kilka zł.Kawa, MonikaDM, Ewelina88, zielarka, Agus89 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny