X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    http://www.f-f.com/pl/home

noo nieźle. Dzięki)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze kurna laska ze świerzbem tu leży. Ja pier****
    Człowiek przychodzi zdrowy po pomoc a go zarażą i jeszcze łaskę robią.
    Jestem w 8 miesiącu ciąży z gorączka przez ciuli którzy nie przestrzegają regulaminu a teraz na interniste doczekać się nie można. A już mnje węzły chłonne bolą i za chwilę zrobi się 39.....

Oszaleje. Zaraz zacznę przeklinac na korytarzu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny zabójcze w f&f :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy któraś z was zamawiała przez internet w aptece Dbam o zdrowie jakieś leki czy cokolwiek? Ja wczoraj za pobyt w szpitalu dostałam 250 zł i kartę apteczna z limitem 300 zł na zakupy w wybranych aptekach DOZ.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    Cześć dziewczyny czy któraś z was zamawiała przez internet w aptece Dbam o zdrowie jakieś leki czy cokolwiek? Ja wczoraj za pobyt w szpitalu dostałam 250 zł i kartę apteczna z limitem 300 zł na zakupy w wybranych aptekach DOZ.

no to nic tylko udanych zakupow pozostaje zyczyc:D
    ja nie zamawialam ale znajoma owszem. Tak samo jak w kazdym innym sklepie internetowym:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:

Nie zamawiałam ale wiem że mają opcje zrobienia zamówienia przez internet a odbrania w najbliższym punkcie ;)

• zielarka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przyszła do nas wielka paka ciuszków od koleżanki. Ubranka śliczne od noworodka do roczniaka :D body, pajace, pół śpiochy, śpiochy, czapeczki, sweterki, spodenki, sukienki, płaszczyki, nawet kombinezon i moskitiera do wózka :D
    Jestem w szoku! Pierwszy raz dostałam coś takiego!
    No i co? Nie będę musiała kupować ciuszków przez rok! Moje lumpeksy! Buuuuu.... :D :D :D

jonka91, Ag..., kasiakra, Kawa, ania_29, Chanela, Agus89, Fedra lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kiedyś dostałam kartę apteczną za 300 zł do aptek DOZ, korzystałam, też zamawiałam przez internet a odbierałam w punkcie, bo często wychodziło to taniej (przez internet są inne ceny). Z tego co pamiętam minus był taki, że w tych aptekach często nie było leków, jakie potrzebowałam i musiałam parę dni czekać aż zamówią...
    Ale ogólnie karta fajna :)

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka no i nie wiem czy "lubic" za prezent czy " nie lubic" za lumpki;)

ale... jedno drugiego nie wyklucza przeciez:) kobietkom ciuchow nigdy dosc:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:53

zielarka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa :) Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?
    Jakiej firmy jest fotelik ?? Poszukuję x-lander

Ja dzisiaj po wizycie. Miałam KTG robione - jest prawidłowe, żadnych skurczy nie zapisało. Lekarz powiedział że ciążę już donosiłam ale rodzić raczej nie powinnam bo nie ma skurczy, ale w razie jakby coś się działo to juz nie zatrzymują akcji porodowej. Nie zbadał mnie nawet ani USG nie zrobił buuu...a tak liczyłam na sweet focię synka ;)

MartaKD WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO spełnienia marzeń, dużo miłości, szybkiego powrotu do formy po porodzie i wymarzonego prezentu pod choinką !

renia informuj nas na bieząco co u Ciebie, dzisiaj myslałam o Was rano i o OliOla również ! Niesamowite że już zaczynamy się rozpakowywać, ale najważniejsze że chociaż dzieciaczki są juz bezpieczne.

Przez Was znowu stracę kasę na czekolady w biedrze !! A dzisiaj na wadze 71kg !!! Jestem +15 kg

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Jakiej firmy jest fotelik ?? Poszukuję x-lander

Ja dzisiaj po wizycie. Miałam KTG robione - jest prawidłowe, żadnych skurczy nie zapisało. Lekarz powiedział że ciążę już donosiłam ale rodzić raczej nie powinnam bo nie ma skurczy, ale w razie jakby coś się działo to juz nie zatrzymują akcji porodowej. Nie zbadał mnie nawet ani USG nie zrobił buuu...a tak liczyłam na sweet focię synka ;)

MartaKD WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO spełnienia marzeń, dużo miłości, szybkiego powrotu do formy po porodzie i wymarzonego prezentu pod choinką !

renia informuj nas na bieząco co u Ciebie, dzisiaj myslałam o Was rano i o OliOla również ! Niesamowite że już zaczynamy się rozpakowywać, ale najważniejsze że chociaż dzieciaczki są juz bezpieczne.

Przez Was znowu stracę kasę na czekolady w biedrze !! A dzisiaj na wadze 71kg !!! Jestem +15 kg

Fotelik jest firmy Cottonfield z wkladka dla noworodkow, na pasach do zapinania sa gabczaste oslonki. Moge wyslac zdjecia :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• isabelle Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:10

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle a moze mała układała się tak, ze poprostu nie było widac?
    no tego juz się nie dowiesz...dziwne to ale faktycznie pod koniec mogla poprostu być " niezmierzalna" z powodu ułozenia.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka to idziemy łeb w łeb. Tyle samo na wadze. :)
    Widziałam właśnie corcie koleżanki
    2msc ma. Jej ale wycalowalabym już moją.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie chyba nic nie zdziwi. Przy ostatnim przyjęciu na oddział patologii ciąży lekarz mnie badający myślał że mam podwójną nerkę. Sprawdził jeszcze raz: "a nie, to śledziona". No kurde :D

Ag..., isabelle, Agus89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Magdalenka to idziemy łeb w łeb. Tyle samo na wadze. :)
    Widziałam właśnie corcie koleżanki
    2msc ma. Jej ale wycalowalabym już moją.
    Jakoś nie mogę się pogodzić z tą siódemką z przodu !! Mam nadzieję że 20 kg nie przekroczę...

zielarka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ale nie jestem wstanie przecxytac takiej ilosci postow, nie nadrabiam

Jesyesmy po wizycie, szyjka trzyma, nic sie nie dzieje gin powiedzial, ze do konca roku nie urodzev:-)

magdalenka, Ag..., zielarka, szpilka, Agus89, olka25, Fedra lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jem obiad- i wlasnie kroje ogorki kiszone na plasterki i skojarzyły mi się z małymi krokodylkami... i zaczelam sie tak smiac ze nie moglam ich pokroic. bede gryzła:D
    boje sie o swoje zdrowie psychiczne w tych ost tygodniach- dostaje głupaw za często:D

Ewelina88, jonka91, Agus89 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Przepraszam, ale nie jestem wstanie przecxytac takiej ilosci postow, nie nadrabiam

Jesyesmy po wizycie, szyjka trzyma, nic sie nie dzieje gin powiedzial, ze do konca roku nie urodzev:-)

no i dobrze:) dał ci to na piśmie:P ? hehe

Kawa, Anutka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Jakoś nie mogę się pogodzić z tą siódemką z przodu !! Mam nadzieję że 20 kg nie przekroczę...
    Ja w poniedziałek u ginekolog zobaczyłam to też jakoś tak dziwnie. Tez mam nadzieję że nie będzie 20kg bo my to nawet z podobna waga startowalysmy.
    Kurde dziewczyny albo sobie wkrecam albo coraz niżej mam brzuch bo ledwo pepek widzę. Ciągle chodzi za mną myśl że urodze przed św. Wręcz przekonana jestem.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
‹‹ 1437 1438 1439 1440 1441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ