*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI jeszcze kurna laska ze świerzbem tu leży. Ja pier****
Człowiek przychodzi zdrowy po pomoc a go zarażą i jeszcze łaskę robią.
Jestem w 8 miesiącu ciąży z gorączka przez ciuli którzy nie przestrzegają regulaminu a teraz na interniste doczekać się nie można. A już mnje węzły chłonne bolą i za chwilę zrobi się 39.....
Oszaleje. Zaraz zacznę przeklinac na korytarzu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasia86 wrote:Cześć dziewczyny czy któraś z was zamawiała przez internet w aptece Dbam o zdrowie jakieś leki czy cokolwiek? Ja wczoraj za pobyt w szpitalu dostałam 250 zł i kartę apteczna z limitem 300 zł na zakupy w wybranych aptekach DOZ.
no to nic tylko udanych zakupow pozostaje zyczyc:D
ja nie zamawialam ale znajoma owszem. Tak samo jak w kazdym innym sklepie internetowym:) -
nick nieaktualnykasia86 wrote:Cześć dziewczyny czy któraś z was zamawiała przez internet w aptece Dbam o zdrowie jakieś leki czy cokolwiek? Ja wczoraj za pobyt w szpitalu dostałam 250 zł i kartę apteczna z limitem 300 zł na zakupy w wybranych aptekach DOZ.
Nie zamawiałam ale wiem że mają opcje zrobienia zamówienia przez internet a odbrania w najbliższym punkcie
-
Właśnie przyszła do nas wielka paka ciuszków od koleżanki. Ubranka śliczne od noworodka do roczniaka
body, pajace, pół śpiochy, śpiochy, czapeczki, sweterki, spodenki, sukienki, płaszczyki, nawet kombinezon i moskitiera do wózka 
Jestem w szoku! Pierwszy raz dostałam coś takiego!
No i co? Nie będę musiała kupować ciuszków przez rok! Moje lumpeksy! Buuuuu....
jonka91, Ag..., kasiakra, Kawa, ania_29, Chanela, Agus89, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja też kiedyś dostałam kartę apteczną za 300 zł do aptek DOZ, korzystałam, też zamawiałam przez internet a odbierałam w punkcie, bo często wychodziło to taniej (przez internet są inne ceny). Z tego co pamiętam minus był taki, że w tych aptekach często nie było leków, jakie potrzebowałam i musiałam parę dni czekać aż zamówią...
Ale ogólnie karta fajna
-
Jakiej firmy jest fotelik ?? Poszukuję x-landerKlaudiaa wrote:Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa
Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?
Ja dzisiaj po wizycie. Miałam KTG robione - jest prawidłowe, żadnych skurczy nie zapisało. Lekarz powiedział że ciążę już donosiłam ale rodzić raczej nie powinnam bo nie ma skurczy, ale w razie jakby coś się działo to juz nie zatrzymują akcji porodowej. Nie zbadał mnie nawet ani USG nie zrobił buuu...a tak liczyłam na sweet focię synka
MartaKD WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO spełnienia marzeń, dużo miłości, szybkiego powrotu do formy po porodzie i wymarzonego prezentu pod choinką !
renia informuj nas na bieząco co u Ciebie, dzisiaj myslałam o Was rano i o OliOla również ! Niesamowite że już zaczynamy się rozpakowywać, ale najważniejsze że chociaż dzieciaczki są juz bezpieczne.
Przez Was znowu stracę kasę na czekolady w biedrze !! A dzisiaj na wadze 71kg !!! Jestem +15 kg -
magdalenka wrote:Jakiej firmy jest fotelik ?? Poszukuję x-lander
Ja dzisiaj po wizycie. Miałam KTG robione - jest prawidłowe, żadnych skurczy nie zapisało. Lekarz powiedział że ciążę już donosiłam ale rodzić raczej nie powinnam bo nie ma skurczy, ale w razie jakby coś się działo to juz nie zatrzymują akcji porodowej. Nie zbadał mnie nawet ani USG nie zrobił buuu...a tak liczyłam na sweet focię synka
MartaKD WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO spełnienia marzeń, dużo miłości, szybkiego powrotu do formy po porodzie i wymarzonego prezentu pod choinką !
renia informuj nas na bieząco co u Ciebie, dzisiaj myslałam o Was rano i o OliOla również ! Niesamowite że już zaczynamy się rozpakowywać, ale najważniejsze że chociaż dzieciaczki są juz bezpieczne.
Przez Was znowu stracę kasę na czekolady w biedrze !! A dzisiaj na wadze 71kg !!! Jestem +15 kg
Fotelik jest firmy Cottonfield z wkladka dla noworodkow, na pasach do zapinania sa gabczaste oslonki. Moge wyslac zdjecia
-
Jakoś nie mogę się pogodzić z tą siódemką z przodu !! Mam nadzieję że 20 kg nie przekroczę...Ewelina88 wrote:Magdalenka to idziemy łeb w łeb. Tyle samo na wadze.

Widziałam właśnie corcie koleżanki
2msc ma. Jej ale wycalowalabym już moją.
zielarka lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, ale nie jestem wstanie przecxytac takiej ilosci postow, nie nadrabiam
Jesyesmy po wizycie, szyjka trzyma, nic sie nie dzieje gin powiedzial, ze do konca roku nie urodzev:-)
magdalenka, Ag..., zielarka, szpilka, Agus89, olka25, Fedra lubią tę wiadomość
-
a ja jem obiad- i wlasnie kroje ogorki kiszone na plasterki i skojarzyły mi się z małymi krokodylkami... i zaczelam sie tak smiac ze nie moglam ich pokroic. bede gryzła:D
boje sie o swoje zdrowie psychiczne w tych ost tygodniach- dostaje głupaw za często:D
Ewelina88, jonka91, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Przepraszam, ale nie jestem wstanie przecxytac takiej ilosci postow, nie nadrabiam
Jesyesmy po wizycie, szyjka trzyma, nic sie nie dzieje gin powiedzial, ze do konca roku nie urodzev:-)
no i dobrze:) dał ci to na piśmie:P ? hehe
Kawa, Anutka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Ja w poniedziałek u ginekolog zobaczyłam to też jakoś tak dziwnie. Tez mam nadzieję że nie będzie 20kg bo my to nawet z podobna waga startowalysmy.magdalenka wrote:Jakoś nie mogę się pogodzić z tą siódemką z przodu !! Mam nadzieję że 20 kg nie przekroczę...
Kurde dziewczyny albo sobie wkrecam albo coraz niżej mam brzuch bo ledwo pepek widzę. Ciągle chodzi za mną myśl że urodze przed św. Wręcz przekonana jestem.