X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja popijam herbatkę z farba na głowie u fryzjera:D matko, w końcu wyszłam i czuje ze zyje:) w radio świąteczne piosenki, później jadę na chwile do mamy. Prezentów nie robiłam z mężem w tym roku na Mikołajki bo tak się umówiliśmy wiec nizego się nie spodziewałam i on też. Trochę smutno ale nie chciałam zamawiać skarpetek online a na Mikołajki zawsze kupowaliśmy drobiazgi.

nick nieaktualny, jonka91, ania_29, MartaKD, Bounia, Fedra lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż nie uważa takich "świąt" może mu się zmieni jak mała będzie już z nami?

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. :)
    U nas noc spokojna. :) Ala dopiero niedawno wstała. Śpioch z niej. :P

A oto mój mikołajkowy prezent:
    nmgjeg.png
    Ogólnie z Mężem nie obchodzimy Mikołajek. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 10:56

nick nieaktualny, jonka91, szpilka, Gwiazdeczka27, Fedra lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje przyszłe centrum dowodzenia GOTOWE :)
    f5d3yu.jpgb6vmmt.jpg

Ania_29 specjalnie dla Ciebie :)

Agus89, Goosiaczek2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaKD, jonka91, bluegirl89, Wiki81, szpilka, ania_29, Gwiazdeczka27, renia83, Chanela, rastafanka, nick nieaktualny, lwuska55592, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Byłam na tym w kinie, dobre i mocne.Polecam tez "Pod mocnym aniołem"
    Smarzowskiego nie trawię całkowicie, boję się jego wizji świata i ludzi.
    Pasikowski to jednak trochę inne spojrzenie.

Ewelina jak twoje wczorajsze kłucia i bóle? Mi przeszły, a dzis juz nic sie nie dzieje.

Isabelle To będzie coś wspaniałego gdy przystawisz małą do piersi, pielęgniarki sie nie kwapią bo pewnie bardzo mało kobiet podejmuje sie KP w takiej sytuacji. Mała będzie w siódmym niebie :D

A u nas dziś podwójne święto, nie tylko Mikołaj ale i urodziny mojego taty :D strasznie mi szkoda, że odszedł od nas gdy córcia miała 10 miesięcy...są tacy do siebie podobni mentalnie, byłby strasznie dumny z takiej wnuczki :D Szkoda też że nie pozna drugiej.
    Upiekę dziś dla niego ciasto :)

nix lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja się witam mikołajkowo, również bez prezentu, ale mąż zabiera mnie dziś do kina więc moze to potraktujemy jako prezenty...

I po dniu pełnym energii dziś nie chce mi się dosłownie nic:/ Nastawiłam na żur, ale mały problem bo żuru nie mam a nie chce mi się do sklepu schodzić:/ Może mąż wracając z pracy zahaczy o sklep...

Renia świetne wieści. Też sie nie umiem doczekać tego pięknego uczucia przystawionego do piersi maluszka :D

renia83 lubi tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa twoje centrum dowodzenia robi wrażenie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Moje przyszłe centrum dowodzenia GOTOWE :)
    f5d3yu.jpg

Kawa czy Ty jesteś spakowana do szpitala do tych 2 pum co stoją na komodzie??

A w ogóle piękny pokój!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, duża torba moja, mała Małej ;)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, fajną masz kołyske:)
    u nas remont w połowie powiedzmy,ale ta gorsza połowa za nami.Takie kolorki są:) plus na róż pójdzie jeszcze efekt dekoracyjny brokat.jakoś mi dziwnie fotkę odwróciło,no nie wazne:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46a1f23bb4ee.jpg

bluegirl89, nick nieaktualny, szpilka, Chanela, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś ja chciałam na tej jasnej ścianie taki kolorek z Beckersa - Powder pink albo Candy Pink noo ale nie będę tam mieszkać sama a mąż różowego pokoju nie chciał :D
    Świetna kolorystyka, aczkolwiek myślałam że coś w żółto-czarnym zrobicie :D
    jak na Maję przystało! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:13

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh,dokładnie to ten kolor Kawciu z Beckersa:) moja mama mówi: majtkowy róż:)
    a daj mi już spokój z tym czarno-żółtym:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:15

nick nieaktualny, nix lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Tak, duża torba moja, mała Małej ;)

I Ty się tam zmieściłaś??? :P To ja będę jak Rumun chyba do szpitala szła, też chcę się upchnąć w 2, ale do takich małych nie ma szans :) Przecież te podkłady Seni zajmują całą taką torbę :p
    Chyba że u Ciebie w klinice zapewniają dużo rzeczy?

Chanela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud u mnie nie trzeba podkładów Seni ani tych majtkowych bella bo klinika zapewnia. No znowu nie są takie torby małe, może tak na foto wygląda :P Szlafrok będzie jeszcze ale to w reklamówie bo jest wielki i gruby i by zajął full torbę :)
    9h6dte.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Maud u mnie nie trzeba podkładów Seni ani tych majtkowych bella bo klinika zapewnia. No znowu nie są takie torby małe, może tak na foto wygląda :P Szlafrok będzie jeszcze ale to w reklamówie bo jest wielki i gruby i by zajął full torbę :)
    9h6dte.jpg

Małe małe :P
    Ale fakt, największy pakunek w torbie rodzącej to rzeczywiście podkłady Seni więc fajnie że nie musisz tego tachać :)
    To ja też w reklamówce będę mieć dodatkowy bonus - poduszkę-jaśka :P

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Cię kawa podziwiam ja też mam taką samą torbę z pumy tą większa i ja to w nią się ledwo spakowałam jak ze szpitala wychodziłam i miałam jeszcze reklamówki. Szacun dla Ciebie:)

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa śliczny pokoik. Isabelle, Zielarka ma rację, że przestawienie Ali do piersi będzie cudownym uczuciem.

Renia jak się czujesz? Jakies badania dodatkowe robią synkowi?

Te baby położne w szpitalu są okropne. Mam wrażenie ze im się wydaje ze chce tu leżeć dla przyjemności. A wiecie ze miałam takie wrażenie że przy tej małopłytkowośi u dziecka zaczyna się jakiś wylew, albo krwiak i dlatego stało sie takie niemrawe. Są czasami mile panie, ale regułą jest ze są tu jak za kare.
    Ag super uczucie- nowy look. Ja w zeszły tygodniu kolor zrobiłam.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAha dziewczyny! Ja jadąc na 9dni na spływ na Litwę spakowałam się w plecak szkolny, pod nim podpięłam karimate i ręce wolne :D

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, no... kawa... ekstra :) No i brawa za torby szpitalne - zamierzam w podobne rozmiary się zmieścić ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię anty reklamę. A co.. w doopie to mam.
    Szpital w Bielsku - Białej.

Dzięki za wsparcie. Chce do domu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:39

‹‹ 1462 1463 1464 1465 1466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ