*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja popijam herbatkę z farba na głowie u fryzjera:D matko, w końcu wyszłam i czuje ze zyje:) w radio świąteczne piosenki, później jadę na chwile do mamy. Prezentów nie robiłam z mężem w tym roku na Mikołajki bo tak się umówiliśmy wiec nizego się nie spodziewałam i on też. Trochę smutno ale nie chciałam zamawiać skarpetek online a na Mikołajki zawsze kupowaliśmy drobiazgi.
Kawa, jonka91, ania_29, MartaKD, Bounia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.

U nas noc spokojna.
Ala dopiero niedawno wstała. Śpioch z niej. 
A oto mój mikołajkowy prezent:

Ogólnie z Mężem nie obchodzimy Mikołajek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 10:56
Kawa, jonka91, szpilka, Gwiazdeczka27, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje przyszłe centrum dowodzenia GOTOWE

Ania_29 specjalnie dla Ciebie
Agus89, Goosiaczek2, Maud11, Malenq, MartaKD, jonka91, bluegirl89, Wiki81, szpilka, ania_29, Gwiazdeczka27, renia83, Chanela, rastafanka, MonikaDM, lwuska55592, Fedra, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Smarzowskiego nie trawię całkowicie, boję się jego wizji świata i ludzi.MartaKD wrote:Byłam na tym w kinie, dobre i mocne.Polecam tez "Pod mocnym aniołem"
Pasikowski to jednak trochę inne spojrzenie.
Ewelina jak twoje wczorajsze kłucia i bóle? Mi przeszły, a dzis juz nic sie nie dzieje.
Isabelle To będzie coś wspaniałego gdy przystawisz małą do piersi, pielęgniarki sie nie kwapią bo pewnie bardzo mało kobiet podejmuje sie KP w takiej sytuacji. Mała będzie w siódmym niebie
A u nas dziś podwójne święto, nie tylko Mikołaj ale i urodziny mojego taty
strasznie mi szkoda, że odszedł od nas gdy córcia miała 10 miesięcy...są tacy do siebie podobni mentalnie, byłby strasznie dumny z takiej wnuczki
Szkoda też że nie pozna drugiej.
Upiekę dziś dla niego ciasto
nix lubi tę wiadomość
-
No to i ja się witam mikołajkowo, również bez prezentu, ale mąż zabiera mnie dziś do kina więc moze to potraktujemy jako prezenty...
I po dniu pełnym energii dziś nie chce mi się dosłownie nic:/ Nastawiłam na żur, ale mały problem bo żuru nie mam a nie chce mi się do sklepu schodzić
Może mąż wracając z pracy zahaczy o sklep...
Renia świetne wieści. Też sie nie umiem doczekać tego pięknego uczucia przystawionego do piersi maluszka
renia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa, fajną masz kołyske:)
u nas remont w połowie powiedzmy,ale ta gorsza połowa za nami.Takie kolorki są
plus na róż pójdzie jeszcze efekt dekoracyjny brokat.jakoś mi dziwnie fotkę odwróciło,no nie wazne:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46a1f23bb4ee.jpg
bluegirl89, Kawa, szpilka, Chanela, MonikaDM, Fedra, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartuś ja chciałam na tej jasnej ścianie taki kolorek z Beckersa - Powder pink albo Candy Pink noo ale nie będę tam mieszkać sama a mąż różowego pokoju nie chciał

Świetna kolorystyka, aczkolwiek myślałam że coś w żółto-czarnym zrobicie
jak na Maję przystało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:13
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Tak, duża torba moja, mała Małej

I Ty się tam zmieściłaś???
To ja będę jak Rumun chyba do szpitala szła, też chcę się upchnąć w 2, ale do takich małych nie ma szans
Przecież te podkłady Seni zajmują całą taką torbę :p
Chyba że u Ciebie w klinice zapewniają dużo rzeczy?
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Maud u mnie nie trzeba podkładów Seni ani tych majtkowych bella bo klinika zapewnia. No znowu nie są takie torby małe, może tak na foto wygląda
Szlafrok będzie jeszcze ale to w reklamówie bo jest wielki i gruby i by zajął full torbę 

Małe małe
Ale fakt, największy pakunek w torbie rodzącej to rzeczywiście podkłady Seni więc fajnie że nie musisz tego tachać
To ja też w reklamówce będę mieć dodatkowy bonus - poduszkę-jaśka
-
Kawa śliczny pokoik. Isabelle, Zielarka ma rację, że przestawienie Ali do piersi będzie cudownym uczuciem.
Renia jak się czujesz? Jakies badania dodatkowe robią synkowi?
Te baby położne w szpitalu są okropne. Mam wrażenie ze im się wydaje ze chce tu leżeć dla przyjemności. A wiecie ze miałam takie wrażenie że przy tej małopłytkowośi u dziecka zaczyna się jakiś wylew, albo krwiak i dlatego stało sie takie niemrawe. Są czasami mile panie, ale regułą jest ze są tu jak za kare.
Ag super uczucie- nowy look. Ja w zeszły tygodniu kolor zrobiłam.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]