*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaDM odezwiesz się do mnie na maila [email protected] ? Z góry dziękuję
MonikaDM lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja też nie planuję takiej herbatki
Zjadłam dzisiaj w ciągu dnia kromkę chleba z parówką, 2 ciastka migdałowe z lidla, mały talerzyk ryżu z kurczakiem i czuję się jak balon... Też tak macie że czujecie głód, jak jecie jest dobrze i dopiero po chwili pojawia się ciężkość na żołądku która potrafi trwać i trwać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:20
-
nick nieaktualnybez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej
to tyle po wizycie, która miała być "standardowa"..................... -
Malenq wrote:bez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej
to tyle po wizycie, która miała być "standardowa".....................
"Nie lubię"...
Trochę zaczyna mnie przerażać, że tak wiele brzuchatych z naszego grona ma mało wód... -
Wiki81 wrote:Gosiaczek a jak pisanie Twojej pracy? Dasz rade ją napisać?
Powiem Ci tak jak rozmawiałam z panią prodziekan to na razie wszystko mi załatwia bym egzaminy wcześniej pozdawała bym miała chociaż ten jeden semestr zaliczony a jak się dalej sytuacja rozkręci to czas pokaże. Ale jakoś nie spinam się bym musiała to jakoś dokończyć bo to jest najważniejsze. Jak do tej pory szkoła była ważna tak teraz hmmm zwisa mi to ;p Co ma być to będzie -
Malenq wrote:bez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
to tyle po wizycie, która miała być "standardowa".....................