*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas dziś dzień dobrych wiadomości!
Mężu dostał awans na stanowisko kierownicze! Ależ jestem z niego dumna! I to tylko po roku pracy w tej instytucji! Od lutego zacznie szefować, oby tylko tego swojego szefowania nie przeniósł do domu
Mam jeszcze tylko nadzieję, że jutro moja mama dostanie w końcu pracę! Nawet nie przypuszczałam, że znalezienie pracy w jej wieku, z jej doświadczeniem i wykształceniem będzie aż takie trudne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:59
Ag..., Wiki81, belldandy, ania_29, Chanela, nix, MartaKD, Bounia, rastafanka, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość
-
No hej kurcze nie mogłam was nadrobić

Ja po wizycie wszystko ok mała waży 2600
o do porodu to jeśli chce CC to mogę sobie datę wybrać lub mogą mi ją zrobić jak będę miała już skurcze przepowiadające wiec luzik.
Zahaczyłam dzisiaj sh i fajne ciuszki mi się trafiły wiec super
Jeśli chodzi o terminy wizyt to ja miałam tak 19.11 , 8.12 , 22.12
Jeśli chodzi o samochody to ja na punkcie swojego mam pierdolca ;p ale mnie zawsze auta interesowały i musi tzw igła być, szczerze mówiąc mam lepsze auto od M bo jemu to obojętnie czym jeździ do pracy.
blador trzymaj się tam w tym szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:22
Wiki81, Gwiazdeczka27, Chanela, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oj Selene ja Cię rozumiem... Jednego dnia pobudka kopniakami, a drugiego dnia caly dzień czekałam na kopniaka i się nie doczekałam.Selene wrote:Strasznie mało aktywna dziś ta moja dziecina.. nie umiem jej zmotywować, żeby dała znać, że wszystko ok.. jakiś kopniaczek czy coś.. dobrze, że o 19:30 USG, jak się okaże, że wszystko ok to przestaje sobie wkręcać
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Goosiaczek2 wrote:No hej kurcze nie mogłam was nadrobić

Ja po wizycie wszystko ok mała waży 2600
o do porodu to jeśli chce CC to mogę sobie datę wybrać lub mogą mi ją zrobić jak będę miała już skurcze przepowiadające wiec luzik.
Zahaczyłam dzisiaj sh i fajne ciuszki mi się trafiły wiec super
Jeśli chodzi o terminy wizyt to ja miałam tak 19.11 , 8.12 , 22.12
Jeśli chodzi o samochody to ja na punkcie swojego mam pierdolca ;p ale mnie zawsze auta interesowały i mus tzw igła być, szczerze mówiąc mam lepsze auto od M bo jemu to obojętnie czym jeździ do pracy.
blador trzymaj się tam w tym szpitalu
Masz jakieś wskazania do CC, ze możesz sobie wybrać czy znajomy lekarz?
Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
A zimnej bardzo wody się napij tak z 10 dużych łyków i na lewym boczku leż, może to jakoś sprowokuje dzieciaczka?
To zrozumiałe,że się niepokoimy jak dzieci mniej aktywne się robią.
Ale jestem przekonana,że musi z nimi być ok
Wiki a ty ile razy dziennie masz ktg?
Selene lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zaraz Was oczywiscie doczytam,ale widzialam ze pytacie jak wyglada czop to napisze jak to u mnie wygladalo...
bylam w szpitalu i rano po 6tej po pobudce na temperatute poszlam siusiu,no i uslyszalam chlupniecie...zagladam do kibelka a tam doslownie jakby tampon lezal z zaczerwieniona koncowka i to wlasnie byl czop...mi wyszedl odrazu w calosci,wielkosc moze troche wiekszy od malego palca,bialy i na koncowce troszke krwi...kolo 10tej dopiero poczulam pierwsze miesiaczkowe bole,a o 12tej chlupnely doslownie na podloge wody...
-
gonek wrote:Dziewczyny zaraz Was oczywiscie doczytam,ale widzialam ze pytacie jak wyglada czop to napisze jak to u mnie wygladalo...
bylam w szpitalu i rano po 6tej po pobudce na temperatute poszlam siusiu,no i uslyszalam chlupniecie...zagladam do kibelka a tam doslownie jakby tampon lezal z zaczerwieniona koncowka i to wlasnie byl czop...mi wyszedl odrazu w calosci,wielkosc moze troche wiekszy od malego palca,bialy i na koncowce troszke krwi...kolo 10tej dopiero poczulam pierwsze miesiaczkowe bole,a o 12tej chlupnely doslownie na podloge wody...
....no to ja idę po czekoladę zaraz wracam, muszę się uspokoić
Fucina, renia83 lubią tę wiadomość
-
Już jestem
Gonek ale ty mówisz o tej ciąży? Jak tak to czemu się nie chwaliłaś wcześniej? Chyba, że mnie coś ominęło,nie doczytałam?
Wiki kochanieńka, to chociaż dobrze że te ktg masz bo ono z pewnością uspokaja. Niech sprawdzą ilość wód płodowych przy okazji.
Postaraj się nie martwić choć wiem,że nie jest to takie łatwe.
Szkoda dzidzi, jak ty zmartwiona to i ona się stresuje
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
No bo ja już dostaje schiz jakiś...
Sobie myśle, że nikt nic nie mówi i tak będzie, że nagle jak grom z jasnego nieba będziecie wstawiać od razu zdjęcia dzieci nic wcześniej nie mówiąc , że coś się dzieje
a to już nie na moje nerwy hehe
Ag tak się Kostek ustawił, pewnie mu posmakowało to co zjadłaś