*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas dziś dzień dobrych wiadomości!
Mężu dostał awans na stanowisko kierownicze! Ależ jestem z niego dumna! I to tylko po roku pracy w tej instytucji! Od lutego zacznie szefować, oby tylko tego swojego szefowania nie przeniósł do domu
Mam jeszcze tylko nadzieję, że jutro moja mama dostanie w końcu pracę! Nawet nie przypuszczałam, że znalezienie pracy w jej wieku, z jej doświadczeniem i wykształceniem będzie aż takie trudne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:59
Ag..., Wiki81, belldandy, ania_29, Chanela, nix, MartaKD, Bounia, rastafanka, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość
-
No hej kurcze nie mogłam was nadrobić
Ja po wizycie wszystko ok mała waży 2600o do porodu to jeśli chce CC to mogę sobie datę wybrać lub mogą mi ją zrobić jak będę miała już skurcze przepowiadające wiec luzik.
Zahaczyłam dzisiaj sh i fajne ciuszki mi się trafiły wiec super
Jeśli chodzi o terminy wizyt to ja miałam tak 19.11 , 8.12 , 22.12
Jeśli chodzi o samochody to ja na punkcie swojego mam pierdolca ;p ale mnie zawsze auta interesowały i musi tzw igła być, szczerze mówiąc mam lepsze auto od M bo jemu to obojętnie czym jeździ do pracy.
blador trzymaj się tam w tym szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:22
Wiki81, Gwiazdeczka27, Chanela, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selene wrote:Strasznie mało aktywna dziś ta moja dziecina.. nie umiem jej zmotywować, żeby dała znać, że wszystko ok.. jakiś kopniaczek czy coś.. dobrze, że o 19:30 USG, jak się okaże, że wszystko ok to przestaje sobie wkręcaćwww.styczniowki2015.phorum.pl
-
Goosiaczek2 wrote:No hej kurcze nie mogłam was nadrobić
Ja po wizycie wszystko ok mała waży 2600o do porodu to jeśli chce CC to mogę sobie datę wybrać lub mogą mi ją zrobić jak będę miała już skurcze przepowiadające wiec luzik.
Zahaczyłam dzisiaj sh i fajne ciuszki mi się trafiły wiec super
Jeśli chodzi o terminy wizyt to ja miałam tak 19.11 , 8.12 , 22.12
Jeśli chodzi o samochody to ja na punkcie swojego mam pierdolca ;p ale mnie zawsze auta interesowały i mus tzw igła być, szczerze mówiąc mam lepsze auto od M bo jemu to obojętnie czym jeździ do pracy.
blador trzymaj się tam w tym szpitalu
Masz jakieś wskazania do CC, ze możesz sobie wybrać czy znajomy lekarz?Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
A zimnej bardzo wody się napij tak z 10 dużych łyków i na lewym boczku leż, może to jakoś sprowokuje dzieciaczka?
To zrozumiałe,że się niepokoimy jak dzieci mniej aktywne się robią.
Ale jestem przekonana,że musi z nimi być ok
Wiki a ty ile razy dziennie masz ktg?Selene lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zaraz Was oczywiscie doczytam,ale widzialam ze pytacie jak wyglada czop to napisze jak to u mnie wygladalo...
bylam w szpitalu i rano po 6tej po pobudce na temperatute poszlam siusiu,no i uslyszalam chlupniecie...zagladam do kibelka a tam doslownie jakby tampon lezal z zaczerwieniona koncowka i to wlasnie byl czop...mi wyszedl odrazu w calosci,wielkosc moze troche wiekszy od malego palca,bialy i na koncowce troszke krwi...kolo 10tej dopiero poczulam pierwsze miesiaczkowe bole,a o 12tej chlupnely doslownie na podloge wody... -
gonek wrote:Dziewczyny zaraz Was oczywiscie doczytam,ale widzialam ze pytacie jak wyglada czop to napisze jak to u mnie wygladalo...
bylam w szpitalu i rano po 6tej po pobudce na temperatute poszlam siusiu,no i uslyszalam chlupniecie...zagladam do kibelka a tam doslownie jakby tampon lezal z zaczerwieniona koncowka i to wlasnie byl czop...mi wyszedl odrazu w calosci,wielkosc moze troche wiekszy od malego palca,bialy i na koncowce troszke krwi...kolo 10tej dopiero poczulam pierwsze miesiaczkowe bole,a o 12tej chlupnely doslownie na podloge wody...
....no to ja idę po czekoladę zaraz wracam, muszę się uspokoićFucina, renia83 lubią tę wiadomość
-
Już jestem
Gonek ale ty mówisz o tej ciąży? Jak tak to czemu się nie chwaliłaś wcześniej? Chyba, że mnie coś ominęło,nie doczytałam?
Wiki kochanieńka, to chociaż dobrze że te ktg masz bo ono z pewnością uspokaja. Niech sprawdzą ilość wód płodowych przy okazji.
Postaraj się nie martwić choć wiem,że nie jest to takie łatwe.
Szkoda dzidzi, jak ty zmartwiona to i ona się stresuje
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
No bo ja już dostaje schiz jakiś...
Sobie myśle, że nikt nic nie mówi i tak będzie, że nagle jak grom z jasnego nieba będziecie wstawiać od razu zdjęcia dzieci nic wcześniej nie mówiąc , że coś się dziejea to już nie na moje nerwy hehe
Ag tak się Kostek ustawił, pewnie mu posmakowało to co zjadłaś