*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:bez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej
to tyle po wizycie, która miała być "standardowa".....................
Mnie też jeden lekarz straszył małowodziem i rozwiązaniem wcześniej ciąży ale potem mnie dokładnie sprawdzono i mam w normie. Tak naprawdę od 31 tyg. Ciąży wód stopniowo ubywa mimo, że piszą że dopiero po 36 tak się dzieje.
Melang mogą podawać ci kroplówki nawadniające, sama też pij min. 3 l wody dziennie np. Szklanka co godzinę lub z butelki tak po 10 łyków sporych co jakiś czas, bo udowodniono naukowo, że picie wody zwiększa produkcje wód. Chociaż można z tym powalczyć żeby o nawet parę dni przetrzymać dzieciaczki i zrobić im miejsca by mogły swobodniej w brzuchu się czuć
Często dziecko opije się wód i np. Ma pełny pęcherz i na badaniu wychodzi,że wód jest mniej, albo też tak się układa dziecko, że ciężko zsumować ilość wód z tych 4 głównych torebek.
Ja sama panikowałam, isabelle mnie uspokoiła bardzo i lekarze teżWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:45
-
Selene wrote:Czy to pisze ta sama Gwiazdeczka co tak czekoladę wcinała ze stresu bo czopy zaczeły odchodzić styczniówkom?
A teraz to ona nas uspokaja
to podchodzi pod rozdwojenie osobowości:P
moze ktos jej sie wlamał na konto??Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:17
Ag..., Gwiazdeczka27, bluegirl89, kasiakra, Agus89, Malenq, Goosiaczek2, Karolajla, jonka91, Wiki81, MartaKD, kamilaaa_88, Bounia, isabelle, Martaaa, Paula44, zielarka, Ewelina88, rastafanka, Fucina, Anutka, marrtka, Selene, Nuskaw, Pinia108, Maud11, Chanela, MonikaDM, olka25, szpilka, Fedra, nix, Agula92, szczesliwa89, magdalenka, M4DZI4, Cookie, anka8820, lwuska55592, Becia81, renia83 lubią tę wiadomość
-
Haha. Nie no bo ja tak mam, że sama dla siebie jestem taka panikara i pesymistka, a dla innych zawsze muszę wyciągnąć pomocną dłoń i wesprzeć i ogarnąć
Albo takie cuda dzieją się po czekoladzie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:49
-
OliOla wrote:Dzisiaj o 8:48 na świecie pojawiła się przez cc przesliczna calineczka Oliwcia
mama i córeczka czują się dobrze. Mała jest w pełni samodzielna mimo małej wagi 1700 g. Od jutra karmienie piersią gdzie mleko leje się strumieniami
Buziaki dla wszystkich styczniowych mam :-*
Szczęśliwa mamaGratulacje!
Jezuuu... Już trzy mamusie się rozpakowały. To się dzieje naprawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:50
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
OliOla wrote:Dzisiaj o 8:48 na świecie pojawiła się przez cc przesliczna calineczka Oliwcia
mama i córeczka czują się dobrze. Mała jest w pełni samodzielna mimo małej wagi 1700 g. Od jutra karmienie piersią gdzie mleko leje się strumieniami
Szczęśliwa mama
Nasze gratulacjePowodzenia i dużo zdrówka !!
-
Noooo kuuurde a nie mówiłam?!!! Jak niby nigdy nic bombarduje nas kolejna styczniówka takimi wspaniałymi nowinami... Kuźwa ja nie mogę żreć tyle czekolady zlitujcie się to nie na moje nerwy... !!!
Oczywiście OLIOLA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:54
Ag..., bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mama
Czuć w Twojego posta wielką radość!!!! -
ania_29 wrote:Wow
Gratulacje!
Jezuuu... Już trzy mamusie się rozpakowały. To się dzieje naprawdę
Ania dobrze,że wstałaś i się rozbudziłaś ...tu takie rzeczy się wyprawiają przecież
Z tą skórką genialny pomysł, trzeba będzie wdrożyć w życieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:02