*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ojj Chanela nie zazdroszczę takiej nocy! Ja na frazie śpię dość dobrze, tylko mam problemy z przekręcaniem się na drugi bok..
U mnie historia podobna do tej wczorajszej.. Tyle, że nie śpię już od 4:40.. Pewnie skończy się to tak, że zjem śniadanie, wypiję gorącą herbatkę i pójdę spać na kolejne 2-3 godzinki.. Oby!
Spokojnego dnia Kobitki!!
Reniuu jesteście już w domciu? -
Ja już wstalam, na 9 ide z mamą do kościoła,bo rekolekcje są, później do fryziera, a o 17.30 mamy sesję zdjęciową
Dziś całą noc śnił mi się wózek i fotelik,bo w końcu zamówiliśmy:) Camarelo Carera z fotelikiem Maxi cosi,wydebiłam jeszcze gartisy popmpkę do kół, folię na wózek i folię na fotelik:)oto wózek (wzieliśmy jednak carerę zamiast sevilli ze względu na mniej żółtego do czyszczenia:))
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83d46dcfcdb6.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 07:28
Chanela, Becia81, MonikaDM, jonka91, Agus89, rastafanka, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nawet się wyspałam, mimo śniących mi się głupot. M.in. moja kotka straciła jedną nogę...
Tyle dobrego. Niestety wraca mi samopoczucie z przełomu I i II trymestru. Ciężkość na żołądku, odbijanie, odruch wymiotny... Muszę wrócić do lekkostrawnych potrawWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 07:55
-
Selene też mam zastój w prawej, ale nie śpię non stop na lewym boku, bo tak się po prostu nie daChanela wrote:Ania współczuję objawów. Może jeszcze się to uspokoi, w końcu po urodzeniu jeśli uda nam się karmić piersią to i tak trzeba będzie przejść na dietę.
To mój pęcherzyk żółciowy się odzywa, zdążyłam go poznać od tej strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:08
-
Dostawa wózka pewnie jutro,bo mają akurat na stanie.
Ja bym prała kolorowe i białe pieluchy razem, nie powinny te kolorowe farbowac przeciez.
Ja wiekszośc nocy od poczatku ciązy śpię na lewym boku, wyczytałam,że tak jest lepiej,a ja jak sobie coś postanowie,to basta:) czasami się przekręce lekko na plecy, zresztą mam poduchę to duże C i ona mnie motywuje do spania na lewym:) na prawym czasami zalegam w salonie na kanapie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:39
-
nick nieaktualny
-
MartaKD widzialam w DDTVN rozmowe z Małgorzata Kozuchowską i zaraz potem info o Krupie.
Aż mnie zaskoczylo jak skrajnie mozna pokazac swiatu swoją prywatnosc i upubliczniac swoje zycie, za to Małgosia rewelacyjna babeczka- lubie ją.
Ja juz dzis wypilam 1,5l wody:) hehe. Mam misje do nast wizyty pic jak najwiecej. Zapisuje szklanki, zobaczymy do ilu dociągne.
Ze smiesznych rzeczy moj kot ma mega duze tablety na ta infekcje co ma i ciezko bylo mu je podawac, a strzykawką robil sie glut i trzeba bylo duzo siły zeby wycisnąć. ale wczoraj tabletka " wybuchla" mi przez strzykawkę- nie wiem czemu i obryzgała sciane, moj kot nie dosc ze zlizal pol podlogi to teraz lize sciane:) wiec chyba mu poprostu smakuje a my cudujemy jak mu tu ulzyc:D
i tak z mezem wczoraj rozmawialismy ze fajnie robilo sie co roku szlachetne paczki i ze szkoda ze nikt nie robi w tym roku- a tu rano info ze brakuje znajomym do pralki wlasnie na paczke:) uwielbiam tą akcje:)
Milego dnia dziewczynki.
aaaa... Tymi, ty mysl ze bedzie OK i tak bedzie! Potęga podswiadmosci ma niesamowitą sile oddzialywania. Tylko pozytywne mysli, zadnych innych:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:02
Tymi lubi tę wiadomość
-
kasiakra wrote:Dziewczyny chciałam się poradzić czy można prać razem białe i kolorowe pieluchy terowe? czy robiłyście osobne prania? Zawsze sortuję, ale w sumie mam tych pieluch mało i szkoda mi to dzielić na dwie pralki
Ja sortuję na białe i kolorowe, białe piorę w 60 st, a kolorowe w 40 stopniach. Mam małą pralkę, a pieluszek moja księżniczka zużywa bardzo dużo, wiec nie mam problemu, bo zawsze jest pełen bęben, czasem dorzucę jakies ubranka czy ręczniki małej. Moim zdaniem pranie w 30 stopniach pieluszek czy ubranek dziecięcych mija sie z celem, bo taka temperatura prania nie jest w stanie zabić bakterii, a jedynie odświeża materiał, a nie o to chodzi w praniu dziecięcych rzeczy. Pózniej, jak pieluszki bedą mocno zabrudzone, będę je prac w 90 st.
Ag... lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jesteś w 37 tygodniu ciazy :d tak czekałam i prosiłam o toi jest nareszcie
7 dni do donoszonej ! Szok , im bliżej tym bardziej nerwowo
sie założę ze większość problemowych jeszcze przenosi te ciaze hehe ja od wczoraj rozpoczęliśmy regularne spacery musze sie rozruszać nie dość ze czuje sie a przede wszystkim wyglądam jak wieloryb to jestem tak zastana ze masakra przez to nadmierne odpoczywanie, marzy mi sie siłownia i orbitrek , moje plecy w opłakanym stanie:/
Co do prania /pralam oddzielnie białe i kolor:)
Szpitalne dziewczyny dajcie znać co i jak:)
Isabelle ciesze sie z waszych sukcesów z Aladzielna dziewczynka !!! No i Ty mamusiu:)
Dzis ostatnia wizyta położnejbedzie o dzidziusiu choc ja ja poproszę chyba jeszcze raz o porodzie pogadać i moich obawach .
isabelle, Ag..., Ewelina88, ania_29, belldandy, jonka91, nix, Bounia, Fedra lubią tę wiadomość