*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula 3maj się dzielnie....ja do swojego gina mam ponad 100km, ale jak mus to mus...
widzisz ja wód mam jeszcze mniej i dopiero w kolejny poniedziałek usg i pomiar....
Polaola ja już za wszystkie 3mam kciuki, modlę się i sama nie wiem co jeszcze........ -
Polaola musisz być dobrej myśli, chociaż wiem, ze nie jest łatwo. Dobrze ze dostaniesz sterydy na płucka. Trzymam kciuki i sciskam mocno.
Paula dobrze ze ktg masz dobre. Dużo przytul Twoj Szymuś. Super. Niech rośnie.polaola lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
kamilaaa_88 wrote:Polaola a czemu właściwie kieruje cię do szpitala? Z uwagi na skrócenie się szyjki?
Obecnie cukrzyca ciazowa bez insuliny.
Lekarz caly czas boi sie porodu przedwczesnego.
Oliola jestes moja gwiazda
OliOla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OliOla serdeczne gratulacje , wielu błogosławieństw od najwyższego dla córci i Ciebie
Robi sie gorąco ... Ja dzis byłam szczęśliwa ze zrobiłam sobie spacer mam jakies 10 min do szpitala , szlam jakies 20 niczym gejszo-kaczka na ktg , skurczy nie ma , zapis prawidłowy
Dziewczyny kopnijcie mnie prosze , oblatuje mnie strach i nie umiem z tym walczyć , nie boje sie bólu samego porodu ale boje sie ze cos pójdzie nie tak ze nie trafię na moja lekarke itd czasem na serio wolałabym isc dać kasę i po prostu zeby mi moja córkę cała i zdrowa wyciągnęli , przeraża mnie to ciagle rozkraczanie sie , badania i gapienie w moge krocze tuzina osób , dla mnie to wszystko jest takie uwlaczajace , pozbawione intymności , płakać mi sie chce na sama myśl , moja psychika za mocna nie jest , jeszcze niedawno hojraczylam a dzis ? I ostatnie dni przeżywam koszmary gdy pomyśle o SN czy któraś z Was tez ma takie obawy ?OliOla lubi tę wiadomość
-
Polaola tez drzalam a tu jutro juz 36 będę miec skończone , dotrzymasz spokojnie ja w sumie przelezalam plackiem od 32 tygodnia w strachu wiec wiem co czujesz , nie przypuszczalam ze bedzie mi tak cieżko psychicznie ale widzisz tak juz jest jak ktos ma traumę nawet sprzed tylu lat ...ahhh sama nie wiem co myślec
-
Tez tak sobie to Zielarko próbuje tłumaczyć albo to ze co minutę tyle kobiet rodzi na świecie szczęśliwie i zdrowe dzieci , wiem ze nie ma nic lepszego niż SN dla dziecka tylko niech Bozia da jeszcze dużo szczescia przy tum wszystkim
Wiki81, Bounia lubią tę wiadomość