*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po wizycie, wszystko jest w porzadku. Maluszek urosl i ma 3cm, ciaza jest tydzien mlodsza ale to juz wiedzialam wczesniej.
Na kolejnej wizycie za 4 tygodnie bedziemy mogli juz poznac plec Dzis ginka pokazywala maluszka i mowi 'tutaj glowka, dwie raczki, dwie nozki' a Moj R. mowi ze to nie nozka tylko penis haha i wyszedl wielce zadowolony ze syna bedzie mial Ginka mowi ze za wczesnie na plec i to nie byl penis tylko nozki no ale wez tu przegadaj facetowi
Cynamonek jak wstawiasz tutaj zdjecia? Musze powiedziec ze brzucho to rzeczywiscie juz masz, ja tez jestem drobna a raczej wysoka i szczupla i nic nie widacCynamonek30, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Też dziś cyknęłam fotkę i wiecie co? Mam już brzuszek i bardzo się z tego cieszę W pierwszej ciąży brzucha nie miałam do połowy 8 miesiąca, to najpewniej moja ostatnia ciąża, chcę ponosić trochę brzuszek, nacieszyć się nim nosić wreszcie ciuchy ciążowe.
Cynamonek30, M4DZI4, isabelle, GabiKOR, Patrycha lubią tę wiadomość
-
agattee wrote:Ja juz po wizycie, wszystko jest w porzadku. Maluszek urosl i ma 3cm, ciaza jest tydzien mlodsza ale to juz wiedzialam wczesniej.
Na kolejnej wizycie za 4 tygodnie bedziemy mogli juz poznac plec Dzis ginka pokazywala maluszka i mowi 'tutaj glowka, dwie raczki, dwie nozki' a Moj R. mowi ze to nie nozka tylko penis haha i wyszedl wielce zadowolony ze syna bedzie mial Ginka mowi ze za wczesnie na plec i to nie byl penis tylko nozki no ale wez tu przegadaj facetowi
Cynamonek jak wstawiasz tutaj zdjecia? Musze powiedziec ze brzucho to rzeczywiscie juz masz, ja tez jestem drobna a raczej wysoka i szczupla i nic nie widac
Fotki dodaje przez -
tinypic.com/ kopiuje linka tego do forów i paneli dyskusyjnych i wklejam tutaj
ja jestem malutka 155Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:30
-
zielarka wrote:Też dziś cyknęłam fotkę i wiecie co? Mam już brzuszek i bardzo się z tego cieszę W pierwszej ciąży brzucha nie miałam do połowy 8 miesiąca, to najpewniej moja ostatnia ciąża, chcę ponosić trochę brzuszek, nacieszyć się nim nosić wreszcie ciuchy ciążowe.
Zielarka wrzucaj Fotke Brzucholka -
Dzieki za wytlumaczenie Oj, mysle ze jakby Twoj Maz poszedl to by mu sie bardzo spodobalo, w prawdzie to tylko USG ale widze po Swoim ze mu sie podoba, ze chociaz w taki sposob poki co moze podgladnac
to nasz dzisiejszy maluszek, calym cialkiem w nasza strone:
a to moj aktualny brzuch z przodu i boku, czyli jeszcze nie ma na czym oka zawiesic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:42
Cynamonek30, M4DZI4, rastafanka, kejti91, MonikaDM, GabiKOR, Patrycha, waszka88 lubią tę wiadomość
-
Tak SIS wiem,ze to jest badanie genetyczne,ktore ma przeprowadzone kazda kobieta miedzy 11-14tyg,pozniej w polowie ciazy i pod koniec...a chodzi mi o to,ze lekarz u ktorego dzis bylam (11,6dni) nie zrobil tego badania i to mnie dziwi...naszczescie nie jest to moj lekarz prowadzacy(czego on nie wie oczywiscie) 23go jade na badanie z testem papa,a 24go mam wizyte u mojej lekarki...denerwuje sie tymi badaniami,ale wierze,ze bedzie wszystko dobrze...jeszcze jest troche czasu ale mam nadzieje,ze mocno bedziecie trzymac kciuki za maja kruszynke:)
agatte zazdrodze Ci,ze poznasz juz plec,moja lekarka pewnie w polowie ciazy mi powie jak male da sie podgladnac,bo mowi,ze wczesniej to za duze ryzyko,ale mam nadzieje,ze jak pojade na te badania prenatalne to moze ktos sie odwazy i cos powie:)
Cynamonek jestes szczuplutka i masz zgrabny brzuszek...ja ciaze zaczynalam od 57,5kg przy 161cm wzrostu,moze grubasem nie jestem,ale nogi mam masywne i zawsze tu tyje najszybciej,w ogole to juz 3kg na plusie...brzuch niby po dwojce dzieci mam plaski,ale teraz to mam ogromny,trzy razy taki jak Ty ;)ale fajnie,lubie byc w ciazy,a ze to moja trzecia i napewno ostatnia to ciesze sie brzuszkiem od poczatku:)
jak zwykle sie rozpisalamCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
agattee wrote:Dzieki za wytlumaczenie Oj, mysle ze jakby Twoj Maz poszedl to by mu sie bardzo spodobalo, w prawdzie to tylko USG ale widze po Swoim ze mu sie podoba, ze chociaz w taki sposob poki co moze podgladnac
to nasz dzisiejszy maluszek, calym cialkiem w nasza strone:
a to moj aktualny brzuch z przodu i boku, czyli jeszcze nie ma na czym oka zawiesic
hormony mi buzuja- i takie fotki mnie rozczulaja
ps może to moja wyobraźnia,ale widze tam ptaszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:58
Myszka-Minnie, jonka91 lubią tę wiadomość
-
To zazdroszcze,ja niestety musze pilnowac wagi bo mam tendencje do tycia...
Brzuszek chetnie bym wstawila,tylko mam glupiego tableta,ktory mnie wkurza i czasami mam go ochote wyrzucic...moze jak bede sama to zrobie zdjecie i pojde do syna do pokoju na normalny komputer,wtedy bedzie szansa,ze sie uda...:)a teraz chetnie poogladam Wasze brzuszki,bo jestem ciekawa czy ktos ma taki duzy jak ja:))) w pierwszej ciazy taki brzuch mialam w piatym miesiacu,w drugiej to w czwartym a w trzeciej to juz od dwoch tyg chodze z takim brzuchem,juz sie martwilam,ze cos jest nie tak no ale lekarz mowi,ze wszystko ok... wiec nie bede go wciagac bo sie nie da nawet tylko bede sie cieszyc
agatte to juz w ogole szczuplutkaCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
mojego jeszcze tydzień temu nie było i nagle wyskoczył.. martwię się że ogólnie dużo przytyje bo mam ciążę leżaną więc nic nie spalam a w sumie sporo zjadam w weekend wrzucę fotkę to zobaczycie mój brzuchol jak z 5 miesiąca :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:58
Cynamonek30, nix lubią tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
isabelle moj tez, ale dopiero jak sie najem wystarczy jedna bulka i zaraz mnie wywala a to zdjecie co dodalam to bylo robione rano po wyproznieniu i przed sniadaniem bo tak to wzdecie total
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:58
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
SIS, zdecydowanie leżenie nam nie służy Ja poza tym od początku mam spowolniony metabolizm, wiec dużo tego brzucha to z tego właśnie powodu + wychodowane podczas starań o dziecko kilka kg. Kiedyś to dało sie jeszcze brzuchol wciągnąć, a teraz ciąża w całej okazałości. Może mi bedą ustępować miejsca w pociągu?
Cynamonek30, Sis, nix lubią tę wiadomość
-
do kiedy masz leżeć Isabelle?? bo dla mnie nadziei na pociąg nie ma :p leżę do końca..dramat jak o tym pomyślę.. zero wychodzenia z domu, zero zakupów, zero seksu- jednym słowem zero przyjemności w ciąży nie zaznam.. ale czego się nie robi dla dziecka..
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis wrote:do kiedy masz leżeć Isabelle?? bo dla mnie nadziei na pociąg nie ma :p leżę do końca..dramat jak o tym pomyślę.. zero wychodzenia z domu, zero zakupów, zero seksu- jednym słowem zero przyjemności w ciąży nie zaznam.. ale czego się nie robi dla dziecka..
Zwolnienie mam do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:18
-
mężowi pomagam inaczej.. to że ja nie mogę to nie znaczy że jego mam do końca roku męczyć..później po porodzie też jakaś tam przerwa jest.. tylko ja jestem poszkodowana a ochotę mam straszną.. Zakupy przez internet będę robić dla bobasa nie ma wyjścia tylko wózek jak będziemy kupować to chcę zgrać z wizytą u gina żeby na żywo podjechać i zobaczyć to co mnie interesuje. No i z ciuchami dla mnie problem bo ja nie lubię kupować bez przymiarki zwłaszcza teraz jak w grę będą wchodzić ubrania ciążowe to nie wiem jakie to rozmiary się bierze
Trzymam kciuki żebyś nie musiała już leżeć plackiem, pamiętaj że nawet jak do pracy wrócisz to musisz baardzo uważać i się nie przemęczać.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Byłam u ginka i powiedział, że z ciążą wszystko ok- co prawda zrobił mi tylko szybkie usg, bo mówi, że dokładnie przyjrzymy się 25 czerwca. A teraz obmacał mnie i mówi, że nie widzi powodów tego bólu brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:21
Cynamonek30, MonikaDM, M4DZI4 lubią tę wiadomość