*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Fucina wrote:Cześć z rana!
Dziewczyny, a ja przez pół nocy nie spałam bo wzięłam sobie wydruk z usg no i zonk:
BPD 9,35 cm 38w0d
HC 32,47 cm 36w5d
AC 31,32 cm 35w2d
FL 6,30 cm 32w 4d
No i się zmartwiłam tą koscią udową, cały czas o tym myślę... Dzwoniłam do mojego gina i niby mówi, że jakby było coś nie tak to na pewno by mi powiedział na wizycie... Ale same wiecie
Co o tym myślicie?
Mam wyniki tak jak Ty dokladnie.
Fucina lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Kasiakra ja dostalam butelke tommee tippee 150 razem z laktatorem w zestawie(tak w razie wyjazdu bez dziecka, bo chce karmic piersia) moze kupie jeszcze lovi 250 z dynamicznym smoczkiem, bo kuzynka karmiaca piersia ma i chwali, tez w uzyciu tylko jak jada do lekarza lub na duze zakupy bez malego (ma 6 miesiecy smoczek wciaz ten pierwszy i sie nie wscieka ze za slabo leci)
-
nick nieaktualny
-
u nas halnego dzien 3 wywiesilismy pranie na dwor i jak dobrze pojdzie to moze nawet wyschnie do 15.30 a wtedy ciuszki kolejne wypiore, ale to juz do schniecia w domku, z poprzedniego rzutu juz mi niewiele zostalo do wyprasowania i przepakowalam troche ciuszki do szpitala wczoraj, no czas sie brac za obiad, bo sie dzis musze wczesniej uwinac z planowo leniwego dnia sie dzis strasznie intensywny zrobil
-
ja mam zamiar prać ciuszki od poniedziałku.porozwieszam na dwóch suszarkach i będę czekać az wyschną i dopiero następne.
A ja gdybym miała poród naturalny mogłabym rodzić z mama,chodze z nią na każdą wizytę do ginekologa.czeka na mnie w poczekalni,a ja ją widzę na kamerce w gabinecie:) taki bajer,hahaha:) -
Wiki a TY dzis w lublinie nie powinnas immunoglobuliny dostac? czy tej czesci zmiany planow nie zakodowalam swoim ciazowym mozgiem?
Paula wszelkie pomiary na usg sa jednak tylko szacunkowe, wiec skoro ich nie ma skrajnie malo to odetchnij i postaraj sie nie martwic
co do tego zatoru to dziewczyna jest w szpitalu wiec ma ogromna szanse by z tego wyjsc bez szwanku choc teraz jest niebezpiecznie
Gwiazdeczko prosimy o krotki raport
Ag dzisiejszy dzien na forum poswiecony jest Twoim skurczom, wiec niecierpliwie czekamy na kolejne wiesci czy to TO czy jednak falszywy alarm, potem damy Ci troche spokoju jak juz bedzie cos wiadomo -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f8232f3222e.jpg
Jedna ze ścian w pokoju Szymusiaania_29, Kawa, Malenq, szpilka, MonikaDM, Selene, renia83, Ewelina88, jonka91, kasiakra, Fucina, Agus89, bluegirl89, rastafanka, Becia81, agnesik, M4DZI4, Anutka, MartaKD, Maud11, Fedra, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:Ja pier.... mialam juz dzisiaj wyjsc do domu ale jeszcze jedno ktg zrobili a na nim wyszlo podwyzszone tetno synka i przeniesli mnie z neurologii na patologie ciazy do poniedzialku.maja mi dac sterydy na plucka ... juz mam dosyc
przykro mi kochanie, bo pewnie nastawiłaś się na wyjście, ale pomyśl że to dla dobra maluszka.... -
nick nieaktualny
-
Pozdro z porodowki:) krążek ściągnięty, od razu rozwarcie na 4cm, krwawienie, czekam na badanie powtórne za jakieś 30 min i zobaczymy czy na porodowke czy poleze. Generalnie zostaje na oddziale. Skurcze dalej regularne. Co 7 min średnio wiec tak zy inaczej poproszę o kciuki.
Paula44, magdalenka, Malenq, MonikaDM, Selene, renia83, szpilka, Ewelina88, Nuskaw, Kawa, jonka91, kasiakra, Wiki81, Fucina, Gwiazdeczka27, kamilaaa_88, Agus89, belldandy, Martaaa, bluegirl89, Cookie, rastafanka, zielarka, agnesik, M4DZI4, Anutka, MartaKD, Fedra, lwuska55592, nix, kejti91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny