*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem czy juz tutaj ktoś wklejał stronkę, ale może się przydać http://rodzicielski.gov.pl/
szok ! wiedziałyście o tym? http://wpolityce.pl/lifestyle/63065-szok-adhd-nie-istniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:28
-
nick nieaktualny
-
Ale mi się dziś nic nie chce... ostatnimi czasy ciągle tylko przekładam rzeczy w szafach, wyrzucam zbędne, na nowo układam, by wygospodarować jeszcze trochę miejsca na rzeczy dla małego...
Gdybym tylko miała samochód pojechałabym na jakieś zakupy... a tu autka brak...
Kupujecie jakieś butelki tak w razie w? planuję karmić, ale to nigdy nie wiadomo. Jakie butelki polecacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:31
-
nick nieaktualnyJestem.
Kuzwa. Nic nie rozumiem.
Sprzęt ten sam. Oczywiście nie obyło się bez spiecia. Przychodzimy zgodnie z ustaleniami 8:30. Nikogo nie ma. Maz lata i szuka.
W końcu przychodzi i mówi ze usg robia tylko w poniedziałek. Ku*****
Mowie nie ma mowy. Dzwoniłam wczoraj kazali być dziś ma tu zaraz pojawić się lekarz.
No i oczywiście się pojawił. Patrzy na wypis i ostatne usg. I pyta mnie! ? Jakie małowodzie skoro afi 8....
Mowie ze nie wiem.
Robi usg i
...................... wyszło jej 14!
Przepływy ok.
Czyli podsumowanie:
Niedziela - afi 9. Nikt nie zwrócił uwagi. Ale zostaje bo mało się Szymi rusza.
Wtorek- afi 9. Za mało. Do obserwacji.
Piątek - afi 10, 91 (mówią, że 9) i ze malo i na weekend mam zostać.
Poniedziałek- afi 8 WYCHODZĘ DO DOMU (poziom najmniejszy a oni mnie wypuszczają? )
Wtorek - odbiór wypisu i tam błędy, wiec robią usg i afi 12.
Dziś- afi 14.
O CO TU CHODZI ??????????? Co mam sobie średnia wyciągnąć?
Najważniejsze ,że są. I nawet jak jest mniej np 9-10 to i tak norma. Prawda?
Poszłam jeszcze na ktg. Też ok.
Mój gin w szoku trochę. Jak się bardzo martwię, to mogę być w poniedziałek. Jak nie to w środę.
Jakby tego było mało. .... znowu sajgon tam. Lekarze latają. Jakieś sprzęty. Nerwów masa. Młody człowiek gada przez tel cały się trzęsie i " szukam po całym szpitalu tego profesora. Księdza też nie ma nigdzie". ; (
Okazało się, że żona po porodzie - Zator. Boże. Uciekałam stamtąd. Mój mąż tak się przeraził, że cała drogę nic nie mówił.
Ag - i jak?
Aha - zrobiam cytomegalie igm dziś. Proszę o modlitwę, żeby bta infekcja nie miała z tym wirusem nic wspólnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:38
-
kasiakra wrote:Kupujecie jakieś butelki tak w razie w? planuję karmić, ale to nigdy nie wiadomo. Jakie butelki polecacie?
ja kupiłam takie.. nie wiem czy się przydadzą, wiadomo zawsze można wyskoczyć do sklepu, ale wolę już je mieć w domu.
http://allegro.pl/1-lovi-butelka-dynamiczna-250ml-150ml-wyprzedaz-i4848305028.html
-
nick nieaktualnykasiakra ja mam 120ml Tommy Tippee antykolkową z rurką w środku, 2xTT 260ml antykolkowe zwykłe i jedną 120ml szklaną z Canpola w razie czego na herbatke (bo herbatki lubią farbować plastik).
Kupiłam w razie W(bo nie będę gonić później meża po sklepach), ale zakładam KP -
nick nieaktualny
-
jonka91 wrote:Ok wprowadzam drobne zmiany w naszej liście porodowej.
Dziewczynom, które mają wyznaczone planowane cc dopisuje daty, tak więc proszę o przypomnienie, która kiedy zamierza poznać swoje Dziecię!
Z tego co pamiętam:
Kawa 05.01
Fucina 05.01
M4DZIA 16.01
Wiki 19.12
Malenq, MartaKD, MonikaDM i reszta przypomnijcie sięjonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:kasiu teraz chyba większość butelek robią z zaworkiem/dziurką antykolkowym co odprowadza powietrze
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny