*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:a to dopiero 12.12............................
to zmieniamy kalendarz hehehe w styczniu czas na lutówki będzie??????
Ale gdzieś tam, skrycie, zazdroszczę, że Ag.. wkrótce zobaczy swojego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:08
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniu, jak wpadam na "grudniówki" to widzę, że u nich to lawinowo idzie....
czyli nie ma, nie ma.......a potem po kilka rodzi.....
może teraz nie...ale myślę że w okolicach po 20.12 i na styczniówkach się zacznie na dobre..........
moja ciąża donoszona będzie 21.12 i tak gin chce poczekać.... -
jonka91 wrote:Ok wprowadzam drobne zmiany w naszej liście porodowej.
Dziewczynom, które mają wyznaczone planowane cc dopisuje daty, tak więc proszę o przypomnienie, która kiedy zamierza poznać swoje Dziecię!
Z tego co pamiętam:
Kawa 05.01
Fucina 05.01
M4DZIA 16.01
Wiki 19.12
Malenq, MartaKD, MonikaDM i reszta przypomnijcie sięjonka91 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Hmmm...rodzenie z moją mamą byłoby ciekawe
Zaliczyłam właśnie najbardziej traumatyczna wizytę w toalecie w całym swoim zyciu...zaparcia w natarciumasakra!!!
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Cześć
To już chyba tradycja, że poczytuje się temat z wcześnieszego miesiąca
Ja jestem mamą lutową, natomiast myślę, że stanę się styczniówką
Powodzenia dla rodzących. Trzymam kciuki !!! Jak styczniówki zaczynają się rozpakowywać to znak, że potem czas na nas- lutówki
Szybkich porodówrenia83, jonka91, Selene, Ewelina88, M4DZI4, Fedra, MonikaDM, nix lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakoś nie ogarniam, że zaczyna się już okres donoszonych ciąż styczniówek i w sumie to za ok. 10 dni pojawią się wrześniówki 2015 na forum a to oznacza, że długaśna lista oczekujących będzie się szybko zmniejszać na rzecz listy szczęśliwych mamuś.
-
Gwiazdeczka27 wrote:Ja pier.... mialam juz dzisiaj wyjsc do domu ale jeszcze jedno ktg zrobili a na nim wyszlo podwyzszone tetno synka i przeniesli mnie z neurologii na patologie ciazy do poniedzialku.maja mi dac sterydy na plucka ... juz mam dosycwww.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:Pokopać w ogródku? A czy Ty Kawa przez przypadek nie miałaś się oszczędzać?
Musiałam wyciąć chwasty bo już patrzeć na nie nie mogłam. No i zabezpieczyć styropianową folią róże by mi nie zmarzły przez zimę. Poza tym na ostatniej wizycie już mi babeczka nic nie mówiłaZa 3 dni mam ciążę donoszoną więc spokojnie
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c0ee075e153.jpg
Ściana nr 2
Ag.... przyj! Oddech! Dajesz!
Kochana, nie wierzę, że to się dzieje!
Szymuś kopie - chyba czuje, że kumpl już opuszcza przytulna maciczke Hihi!
jonka91, Malenq, Fucina, Agus89, kasiakra, bluegirl89, rastafanka, Becia81, Fedra, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny