*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula fajny pokoik. śliczny!!! Ja może dzisiaj będę miała juz rozłożone meble to jutro porobię fotki jak to ogarne.
Ag wszystkie Ci kibicujemy!!!
Ja w poniedziałek mam teraz Lublin.Paula44, ania_29 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/a64d35921775.jpg
No i nr 3 i kawałek 4. Po drugiej stronie jest jeszcze szafa a nad nią pszczółki.
No generalnie same zwierzaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:24
jonka91, Agus89, bluegirl89, Becia81, Chanela, Fedra, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Jak Ci się podoba na patologii? Są lepsze i gorsze położne. Jak cos to pytaj. Którą salę dostałaś? Oby nie 8.
Jestem na sali nr.3 matko co za spartanskie warunki... okropnie.jak na razie spoko personel. Co sie okazalo zle podano mi inf. Z dzieckiem ok tetno ok ale profesor debski postanowil przeniesc mnie na patologie aby profilaktycznie przed wypuszczeniem podac te sterydy . Juz jestem po pierwszym jutro drugi i do domu . A ktg ksiazkowe... malo tego ja po tym niedotlenieniu tak sie wystraszylam ze mimo ze chcialam rodzic wczesniej silami natury to teraz sie boje i ublagalam pania doktor i zalatwila mi zaswiadczenie o wskazaniach do cc ze wzgledu na ta moja fobie i strach. Super kobitka zreszta mloda bardzo. Bo z punktu neurologicznego wskazan nie ma ale sie postarala az jestem w szoku.
Ag kochana jak ja sie ciesze ze rodzisz! Powodzenia kochanie. Jak urodzisz i dojdziesz do siebie wspomnij czy zdejmowanie krazka bolalo? I opisz porod i Kostka nam pokaz -
nick nieaktualnyGwiazdka trzym się.
Haha! "Napisz czy zdejmowanie krążka bolało" Haha.
Ją to teraz cała cipora boli, nie sądzę, żeby pamiętała odczucia przy takimi pipku małym jak krążek Hahaha!
Ag - fajna data. 12.12.2014. Tylko wyduś go przed północą!
Cmv - ujemna. Ufff...Gwiazdeczka27, renia83, M4DZI4, Fedra, isabelle lubią tę wiadomość
-
Ag, trzymaj sie:) podziwiam, ze sie nie stresujesz, a przynajmniej tak z postów wyglada;))
Dziewczyny, nie u każdej pójdzie tak szybko;) nie jedna bedzie po terminie hehu siebie obstawiam tak realnie 10-15 styczeń!
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ag dajesz dajesz!!!
U mnie wczoraj były skurcze, dziś pojechaliśmy na IP zdjąć szew. Wszyscy prognozowali że będę rodzić od razu a tu NIC - skurczy zero, rozwarcie 1,5 cm, szyjka miękka.
CzekamyAg to miało być moje miejsce co się wcinasz hehe
Ja czekam na styczeń teraz a co
M4DZI4, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Jestem na sali nr.3 matko co za spartanskie warunki... okropnie.jak na razie spoko personel. Co sie okazalo zle podano mi inf. Z dzieckiem ok tetno ok ale profesor debski postanowil przeniesc mnie na patologie aby profilaktycznie przed wypuszczeniem podac te sterydy
Trzymaj się.chodze do profesora prywatnie i go uwielbiam.jesteś w najlepszych rekach wiec wszystko będzie super.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Ag, trzymaj sie:) podziwiam, ze sie nie stresujesz, a przynajmniej tak z postów wyglada;))
nie no Bell hahhahahahaah
ag napisała "o ku*** rodzę" - faktycznie zero stresu. hahaaahhah
trzeba wklepać naklejki na ścianę - te akurat ma kilku sprzedawców - w czerwcu była promocja
M4DZI4 lubi tę wiadomość