*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Dłuugo się nie odzywałam, bo mam masę zamówień przed świętami i każdą wolną chwilę spędzam przy modelinieAle mimo wszystko czytam Was na bieżąco!
U nas ogólnie dobrze, ale przyznam się, że zaczynam w końcu czuć ciążę! W końcu nie umiem ubrać butów, długie spacery stają się męczące, a wejście na 3 piętro w dotychczasowym tempie jest niemożliwe.Zaczynam coraz częściej myśleć o porodzie.. jeszcze kilka dni temu byłam spokojna, bo "jeszcze miesiąc".. Ale spokój mija z każdym kolejnym dniem, kiedy zaczyna docierać do mnie, że mogę urodzić już!
W przyszłym tygodniu będziemy składać łóżeczko, bo chcę przyzwyczaić koty do nowych zapachów i nowych mebli w pokoju, chcę też zobaczyć czy wykażą chęć zalegania na sprzętach, jeśli tak, to szybko będę musiała je tego oduczyć
Wracając do porodów! Dziewczyny, gratuluję ślicznych dzieciaczków!Strasznie Wam zazdroszczę!
Agg.. trzymam mocno kciuki za dobry poród!
Fedra, MonikaDM, OliOla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki czemu się męczycie z tymi zaparciami..?
Ja też próbowałam długo metod naturalnych i się umordowałam tak że nie tylko na hemoroidkach się skończyło
Ginekolog mnie w końcu opieprzył że z betonu nie jestem
Biorę laktulozę chociaż się wzbraniałam jak nie wiem co i jestem 3 x psychicznie bardziej zdrowa. -
Agnesik ostatnio przeglądałam nasza listę i się zastanawiałam co u Ciebie.
Zielarko moja corcia najbardziej lubi się wiercic właśnie jak chodzę. A jak robię obiad i stoję przy kuchence to takie akrobacje w brzuch że się zastanawiam czy jej wtedy nie gorąco jest.
Dziewczyny ja się boję że jak codziennie ktoras z nas będzie rodzic to ja z nerwów umrę. Nie wiedziałam że będę to tak przeżywać.agnesik lubi tę wiadomość
-
18.15 ekspresowo:) mały ma 2950, 51 cm i cyca ssie jak mala pijawa.
Fucina, ania_29, Tymi, jonka91, magdalenka, Patrycja20, Chanela, marrtka, Nuskaw, kamilaaa_88, Karolajla, Ewelina88, aswariatka, Gabrysia84, belldandy, zielarka, szpilka, MartaKD, Agula92, Gwiazdeczka27, Selene, Viv78, Agus89, szczesliwa89, Martaaa, Paula44, Goosiaczek2, Wiki81, kasiakra, olenka_30, Maud11, babeczka, Kawa, A.loth, renia83, Hela85, Fedra, Rybka1, agnesik, kasia86, MonikaDM, Silatan, MistrzyniWKochamCieMisiu, nix, Malenq, Melula, Becia81, kejti91, bluegirl89, M4DZI4, Cookie, rastafanka, OliOla, Januszkowa, olka25, Bounia lubią tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Dziewczynki czemu się męczycie z tymi zaparciami..?
Ja też próbowałam długo metod naturalnych i się umordowałam tak że nie tylko na hemoroidkach się skończyło
Ginekolog mnie w końcu opieprzył że z betonu nie jestem
Biorę laktulozę chociaż się wzbraniałam jak nie wiem co i jestem 3 x psychicznie bardziej zdrowa.cholera, nic nie działa a po większości metod naturalnych mam mega zgagę...
-
nick nieaktualny