*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag dziś rozmawiałam z koleżanką z bardzo podobną historią ciążową do Twojej.
U niej synuś zaczął "pchać" się na świat w 28 tc. Na szczęście dzięki ingerencji lekarzy donosiła ciążę do 36 tc i urodziła Frania w pełni zdrowego 51cm i 2700g, dostał 10pkt, jedynie nie potrafił na początku ssać piersi ale szybko się nauczył. Teraz ma 19 miesięcy jest zdrowiutki, śmiga, śmieje się, rozrabia, dziś np. zaklinował się w krzesełku z Ikea..
Trzymam mocno kciukasy za Kostka!
A kiedy nam Go przedstawisz?
agnesik lubi tę wiadomość
-
Boże ja tak nie na bieżąco przez ten szpital, wchodzę i co Ag urodziła! Gratulacje kochana
A u nas poziom wód cudem wzrósł z 7 do 10, pessar zdjęty, rozwarcie na jeden palec, zobaczymy jak się sytuacja potoczy, na całe szczęście porodówkę mam już obcykaną i załatwiłam sobie położną, bo niestety jestem w szpitalu, w którym nie pracuje mój lekarzszpilka, jonka91, ania_29, Maud11, renia83, Patrycha, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f438ca228c9.jpg
Ale było dobre!!!!! Mniam! Barszczyk na zakwasie i świeży krokiet! Mmmmmmmmmmm.... pycha!jonka91, Wiki81, szpilka, ania_29, Agus89, Malenq, Becia81, agnesik, renia83, Kawa, Anutka, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ania śliczne zdjęcia.
Ja jadę do Lublina. Mąż mnie wiezie. Troche pomieszkam u siostry a trochę u mamy. Pobędę tam z Synkiem. Odpuściłam Synkowie szkole juz w tym tygodniu. W święta zostawie go u mojej rodziny, a ja z mężem spędzimy je pewnie w szpitalu. Ale mi sie to nawet podoba. No i akurat mąż na w tym czasie wolne wiec spokojnie będzie bez stresu z nami.
Tak jak jadę to mam skurcze brzuszka 3 miała co 7 min ale takie znosne ozniej przerwa 20 min. Następny, wiec nieregularne.
Stawałam na stacji siusiu może teraz przejdzie ten ucisk.www.styczniowki2015.phorum.pl -
blador, wspaniale że ilość wód wzrosła
Śniło mi się dzisiaj, że dostałam okresu, bolesnego... Obudziłam się przekonując skąd taki a nie inny sen. Może coś pomalutku się szykuje.
Paula ale mi ochoty narobiłaś na krokieta.Paula44 lubi tę wiadomość
-
Ania_29 - super fotki.
Podoba mi się sukienka (?) z pierwszego zdjęcia.
Mój Mąż też nie lubi zdjęć, ale jedno obowiązkowe zaliczy na święta przy choince.
Ja właśnie relaksuje się w wannie, bo na spacerze dostałam dziwnych skurczy. Ha i pierwszy raz piję herbatę w wannie. Mąż mnie rozpieszcza. -
nick nieaktualny
-
Laska koło mnie na sali ma za faceta chyba największego buca na ziemi. Poprosila go o bulke to jej powiefzial sama se zrob, gra na kom, wpadnie na 10 min w ciągu dnia i nawet na nią nie spojrzy. Kurwa krew mnie zalewa normalnie. Jak mój maz był to jej pomagał, nawet jej podał córkę bo jest po cc i niw umiała, herbatę jej zrobił a ten wrrrr...
Nawet na ręce dziecka niw wziął.
Ja to chyba mam jakiegoś skarba, teraz juz dwa. Doceniam mojego męża coraz bardziej z dnia na skarga, nawet mu nie przywalilam jak mi pod prysznicem dxis powiedzial kochaniw mode numerek:DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 19:28
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Laska koło mnie na sali ma za faceta chyba największego buca na ziemi. Poprosila go o bulke to jej powiefzial sama se zrob, gra na kom, wpadnie na 10 min w ciągu dnia i nawet na nią nie spojrzy. Kurwa krew mnie zalewa normalnie. Jak mój maz był to jej pomagał, nawet jej podał córkę bo jest po cc i niw umiała, herbatę jej zrobił a ten wrrrr...
Nawet na ręce dziecka niw wziął.
Ja to chyba mam jakiegoś skarba, teraz juz dwa. Doceniam mojego męża coraz bardziej z dnia na skarga, nawet mu nie przywalilam jak mi pod prysznicem dxis powiedzial kochaniw mode numerek:D
rozbawił mnie ten Twój mąż