*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm nie wiem jak to wcześniej ustalaliście, ja swojego tydzień temu sama wypychałam na "męską" imprezę, powiedziałam że to może byc ostatnia impreza z alhoholem przed porodem, bo nawet w sylwestra musi być być trzeźwy. Więc wiesz, jak poszedł za Twoim przyzwoleniem to nie możesz mieć żalu że posiedział, chyba że ustaliliście godzinę powrotu. Zawsze możesz zapytać co miałabyś zrobić gdybyś zaczęła rodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 14:34
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 14:34
jonka91, Kawa, kasiakra, Patrycha, Sarnaa, Wiki81, magdalenka, Maud11, szpilka, Chanela, Paula44, MartaKD, Becia81, Ag..., renia83, Gwiazdeczka27, zielarka, ania_29, bluegirl89, Ewelina88, isabelle, rastafanka, agnesik, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brzuszek:)a ja miałam dziś robić sesje ciazowa:)
W PTK miałam być w kinie na kosoglosie, no ale miałam na żywo teatr.
Wniosek: nie odkladajcie nic na jutro:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 16:47
renia83, Agus89, MartaKD, Tymi, Malenq, Maud11, jonka91, aswariatka, Chanela, Kawa, bluegirl89, Ewelina88, Paula44, rastafanka, Patrycha, M4DZI4, Martaaa lubią tę wiadomość
-
dwa tygodnie temu pakowałam męża do sanatorium a on z córką choinkę ubierali żeby nam smutno nie było
a teraz Filip śpi przy światełkach choinkowych
Agus89, Ag..., Becia81, Maud11, jonka91, Wiki81, bluegirl89, Ewelina88, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze co do koszul i fryzur porodowych to ja miałam t shirt męża ale nie zdążyłam go ubrać, rodzilam w zwyklej bawełnianej koszuli ze snoopym bez rozciec do karmienia. Później ja podciagnelam do góry i jak miałam małego to mnie nakryli na górze a później po pozszywaniu lezelismy pod kołdra przykryci 2h, Nikt nie myśli o tym ze coś gdzies widać.
fryzura, włosy zwinięte w byle co:)renia83, Nuskaw, Malenq, lwuska55592, ania_29, Ewelina88, Paula44, isabelle lubią tę wiadomość
-
Ja tez Przy choince juz od 6 grudnia
Ag, Renia czy przed porodem jakoś cos szczególnie zwróciło Wasza uwagę, dziwne zachowanie itp?
Pamietam ze Ag miałas mega spiacy i leniwy dzien i sluzu wiecej ale czy cos krwią podbarwione albo cos ?
Żre dzis pierniki do przesadyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 17:24
-
Mnie we wspomniany weekend bolała miednica ale czułam to tak jakby ktoś chwycił mnie za oba pośladki i zaczął je rozciągać, w poniedziałek rano odszedł czop sluzowy przy bólu jak na miesiączkę i w poniedziałek po południu miałam już mocniejsze nieregularne a o 3.30 w nocy zaczęły się porodowe od spojenia i krzyża w górę
-
Ag o to jest dowód kolejny na to ze poród jest mega nieprzewidywalny !!!!
I nie u każdej wszystko jest książkowe
Ja sie dzis podejrzanie czuje byłam juz w kibelku 4 razy, krzyż boli inaczej niż zwykleponadto nosi mnie dosłownie mogłabym dzis góry przenosić !!!! Nie umiem usiedzieć na miejscu dawno nie miałam tak fizycznego przypływu energii , moze mnie weźmie ;p hmmmm byłoby cudownie bo moja lekarka ma jutro 24 godzinny dyżur :d
-
nick nieaktualny40min drzemki na siedząco... Ani prawy, ani lewy bok nie wchodzi w grę.. Mała nie pozwala, a na plecach to się duszę...
Do tego nerw z powodu jutrzejszej wizyty...
Dziewczyny w podobnym tygodniu, jak odczuwacie ruchy małżeństw? U mnie stały się takie kocie przeciąganie, powolne wypychanie...nie są już tak energiczne...tylko czkawka jest częstsza...
Reniu jak ten czas leci, Filip juz jest ponad tydzień z Wami:-)
Tymi zazdroszczę przypływu energii, moja mnie opuściła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 17:51
renia83 lubi tę wiadomość