*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielarka mialam cos podobnego w środę po wizycie U gina, kilka skurczy właśnie takich od krzyza w podbrzusze, ale jak masowalam bylo lepiej tzn lagodniej dla mnie. 5 czy 6 ich było zaledwie...
Jezu aż boje się pisać bo pomyslicie ze wy nast... Spokojnie:) jeszcze czasu trochę jest. -
Selene wrote:Ag... Jak już będziesz jutro w domku, odpoczniesz, nabierzesz sił, to napisz szczegółowa relacje o tym co siedziało krok po kroku od momentu skurczy aż po wiadomość do nas, ze Kostek jest na świecie
no i oczywiście pokaz go nam
Selene, Malenq lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś wkurza mój tata! Cokolwiek nie kupiliśmy dla Małej,to mówił:"już kupujesz"?, dziś mąż rozłożył kołyskę, poszedł się pochwalić,a ojciec: "już rozłozyliście"? Ja nie wiem co on, nie jest przesądny, wręcz bardzo wierzacy,a takie dyrdymały pieprzy! A ja szczerze powiem faktycznie zaczynam się bac:(
-
Ag, przytulam mocno, powtarzaj sobie, że to stan przejściowy, przestanie boleć i będzie ok
Podobno kobieta po porodzie powinna zjeść dobry, domowy rosół
Stawia na nogi.
Nawet nie mówcie mi o snach, bo parę dni temu śniło mi się, że urodziłam i wszystkim opowiadałam jak to było ekspresowo. Jestem w dwupaku, więc to chyba musiała być Ag, a nie ja w tym śnie
jonka pytałaś chyba o luteinę (jeśli nie Ty to przepraszam). Ja właśnie dostałam od gina, mam dwa opakowania. To chyba w związku z moimi skurczamijonka91 lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:A mnie dziś wkurza mój tata! Cokolwiek nie kupiliśmy dla Małej,to mówił:"już kupujesz"?, dziś mąż rozłożył kołyskę, poszedł się pochwalić,a ojciec: "już rozłozyliście"? Ja nie wiem co on, nie jest przesądny, wręcz bardzo wierzacy,a takie dyrdymały pieprzy! A ja szczerze powiem faktycznie zaczynam się bac:(
Wiem co czujesz, ostatnio też tu pisałam, że moja mama zachowuje się podobnie i ochrzaniła mnie że JUŻ kupiliśmy łóżeczko! Nie trzeba się tym przejmować, a tym bardziej się bać! Teraz już nasze dzieciątka są bezpieczne, to nie jest pierwszy trymestr, a trzeci, gdzie mamy już kilka "bezpiecznych granic" za sobą więc nie ma się czego bać. A takie gadanie trzeba puścić mimo uszu! :*MartaKD lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Ktoras z was pytała o poduszki. Niestety nie mogę za bardzo się wypowiedzieć bo w pracy miałam kilka wzorów ale typowo zdrowotnych, profiliwanych.
Okropny miałam weekend bo mąż kończyl malowanie sypialni razem z bratem, a jego tzn brata męża dziewczyna trochę mi posprzatala więc musiałam przez dwa dni robić kolację, obiad itp dla 4 os. Co chwilę też coś musiałam podać, przynieść. Padam na twarz.
Renia ile przed porodem obniżył Ci się brzuch? Bo mi od wczoraj bardzo opadł. -
nick nieaktualnyNadrabiam Was już tyle czasu! DObrze ze mogę zajrzeć co jakiś czas z fona!
Ja dziś czekałam na księdza miał iść po kolendzie i nie przyszedł dziad! Więc skoro już długo nigdzie nie wychodziłam pojechaliśmy do Pizza HUT na obiadTrafiliśmy na jarmark świąteczny i zakupiliśmy cukierki laski na choinkę. W ogóle pierwszy raz widzę jak wszystko wszędzie już ozdobione i muzyka świąteczna leci!
Cudnie!
aaa zakupiłam też 5cio pak body z Disneya z Myszką Miki i butki w różowo-szarą panterkę dla małejjutro wrzucę foto jak nie zapomnę
-
Ania i Agus słodkie brzuchy macie.
Ag.. mam nadzieję że jutro już będziecie w domu i szybko dojdziesz do siebie. Bo w domu w końcu najlepiej.
Wiki i Zielarko proszę informować jak sytuacja się rozwija. Może to tylko skurcze przepowiadajace. Sama ostatnio mam je coraz częściej.
Co do płaczu, zmiennego nastroju itp to też mnie to dopadło.i już sama że sobą nie mogę wytrzymać. Chyba już do wszystkiego się odniosłam. Jeżeli nie to przepraszam ale nie da się wszystkiego zapamiętać.Agus89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pewnie już był poruszany ten temat, ale niestety nie wiem co na ten temat myślicie a ja mam niezły mętlik w głowie.
Czy zamierzacie szczepić swoje dzieci ?
Mam w rodzinie dziewczynę która interesuje się tym tematem i radzi żeby odwlekac każde szczepienie jak najdłużej.
Szczepionkę która podaje się w pierwszej dobie żeby podac około 3 miesiąca.
Jakie Wy macie zdanie na ten temat?
A do tego podeslala mi artykuł.
http://m.se.pl/wydarzenia/kraj/4-miesieczna-zuzia-zmarla-na-ciezka-chorobe-serca-zabila-ja-szczepionka_487110.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 22:09