*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Na co jest zbiorowa chcica ? Na seks ?:pppppp
My zmajstrowalismy Helenę w pon 14 :d początek wielkiego tygodnia
Wstalam wtedy rano (a propo chcicy ) miałam bardzo ochotę na seks ale w głowie miałam mysl" dzis dni płodne nie moge" po czym przyszła kolejna " ale kto od razu w dni płodne zachodzi OD RAZU w ciaze" No i jak widac jaka stara taka głupia / ciesze sie ze los zdecydował za mnie
Uciekam szykować sie do wizytybuziaki
jonka91, Maud11, Agus89, Paula44, szpilka, Martaaa lubią tę wiadomość
-
Maud generalnie uczucie porodu jest nie do opisania, tak samo jak to jak ci go dają od razu na brzuch...ja ryczalam jak bobr, ze szczęścia, z ulgi że juz, że maly płacze. Maz też płakał generalnie rycze nawet jak to pisze.
Patrzysz na ta kruszyne i poprostu jesteś szczesliwa:)
Zobaczycie same...nie będę spojlerowac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:36
Maud11, Agus89, Malenq, jonka91, Nuskaw, Paula44, Ewelina88, kamilaaa_88, szpilka, Selene, rastafanka, lwuska55592, Viv78, Sarnaa, bluegirl89, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę tu pewną zależność.
1-2 dni temu na forum dominowała zazdrość - oczywiście w pozytywnym znaczeniu, że nasze 4 Styczniówki mają już dzieciaczki ze sobą
Teraz pojawia się "chcica" - czyli podświadomość mówi: dorwij męża a może Twoje spotkanie z maleństwem też się przyspieszyAgus89, Malenq, jonka91, Ewelina88, Martaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:Test zrobiłam 1 maja.
10 maja braliśmy ślub.
Taki prezent ślubny sobie sprawiliśmy.
Ja test zrobiłam 2 maja (ok 10dpo) i już bladzioch był
Termin porodu mam na 13.01, a 09.02 mamy naszą 2 rocznicę ślubu, więc jakby nie patrzeć to taki MALUTKI prezent dla nas. Dodatkowo w przyszłym roku i moim rodzicom i teściom stuknie po 25 lat pożycia małżeńskiego, więc wnusio to taki prezent od nas dla nichWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:39
Delia, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
My mieliśmy 3 cykl z monitoringiem, więc dokładnie wiem, kiedy doszliśmy do celu naszych starań - 10.04
Pierwszy test zrobiłam 24.04, a małżowi powiedziałam w sobotę 26.04 , tuż przed wyjazdem na wesele do jego kuzynki
13 maja miałam 31 urodziny, więc miałam prezent, a Ala ma urodzić się blisko urodzin mojego małża (35-tych) i mamy
tata w lutym kończy 65 lat i przechodzi na emeryturę. Pamiętam, jak dziś, ja mój tata jakieś 7 lat temu mówił, że jak urodzi mu się wnusia - wnuczek (ode mnie) to pewnie będzie na emeryturze opiekował się, ale dzieli nas 250km, więc mało realne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:44
jonka91, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Ja test zrobiłam 2 maja i już bladzioch był
Termin porodu mam na 13.01, a 09.02 mamy naszą 2 rocznicę ślubu, więc jakby nie patrzeć to taki MALUTKI prezent dla nas. Dodatkowo w przyszłym roku i moim rodzicom i teściom stuknie po 25 lat pożycia małżeńskiego, więc wnusio to taki prezent od nas dla nich
Moi rodzice mają w styczniu 30 rocznicę ślubu i cały czas powtarzają że lepszego prezentu niż nasza Ala nie mogli się spodziewać.Po raz pierwszy zostaną dziadkami.
jonka91, Malenq, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika na brzuchu w ogóle się nie powinno spać bo to nie zdrowe!!! Ale sama spalam i dawalam radę na termo
Jeżeli chodzi o kołdry to szczerze nie mam pojęcia. Wydaje mi się że mogą być pikowane pianka bo są takie pokrowce ale naprawdę w tym temacie to zielona jestem.
A wysokość jest właśnie uzależniona od wysokości barku. Przeważnie jest to ok 14cm ale najlepiej byłoby się położyć
-
nick nieaktualnyA nasz Tymek to owoc weekendu majowego i tego, że akurat nie mieliśmy gdzie mieszkać, bo byliśmy w trakcie przeprowadzki z wynajmowanego mieszkania na własne, które nie było jeszcze wykończone. I to chyba ten wolny czas, urlop, wieczory przy winie na świeżym powietrzu zadziałały cuda.
Powiem Wam coś lepszego. Ja od ponad pół roku nie miałam wtedy owulacji (PCOS) i byłam na lekach, w połowie kwietnia na usg (mam zdjecie) widać pęcherzyk, który urósł i lekarka mówiła żeby testować juz, natychmiast! A on przetrwał jeszcze dwa tygodnie, wiec ciąża była dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem po zrobieniu kilku nie ważnych testów (o wiele za wczesnie). I powiem wam ze sobie na pamiątkę to usg z tym pęcherzykiem zachowam. Normalnie jak o tym myślę to mam ochotę je w ramkę oprawić.
jonka91, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
Wy tak o sexie a ja nad ranem takie sny miałam że aż wstawać się nie chciało. Też chciałam wczoraj męża namówić ale ciągle powtarza że zmęczony. W końcu się poplakalam i przyznał się że się boi że urodze przez to i może w sylwestra się zgodzi lub dopiero w lutym. No Kurde!
-
O o tym jeszcze nie rozmawialysmy
My staralismy sie z mezem rok, a pol roku z moim leczeniem i monitoringiem u lekarza. Pamietam jak dzis ze zrezygnowani postanowiulismy wyjechac ze znajomymi na weekend majowy, ale przed wyjazdem 28 poszlam na mnitoring do gina i okazalo sie ze jest pecherzyk 20 mm i trzeba dzialac. Wrocilam do domu i dzialalismy ale juz na luzie, co ma byc to bedzie. Na wyjezdzie troche odetchnelismy a po kilku dniach po powrocie przypomnialo mi sie ze mam 1 test, wiec zrobilam i pokazal 2 kreseczki
Nuskaw lubi tę wiadomość
-
No i idę dzis do ciecia. Mam lekkie rozwarcie. Za 3 h powinno byc po.
Goosiaczek2, kasiakra, rastafanka, Ewelina88, ania_29, M4DZI4, lwuska55592, Ag..., Nuskaw, Malenq, Delia, Tymi, belldandy, Martaaa, Agus89, Viv78, Sarnaa, Fucina, Paula44, Chanela, bluegirl89, nix, renia83, A.loth, Bounia lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl