*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja wiem, ze Wy już w większości macie ten temat załatwiony, ja dopiero zaczynam, bo mój M w końcu się zainteresował wózkiem i kazał mi się do jutra zdecydować, a ja sama nie wiem co bym chciała. Zastanawiam się nad baby design lupo lub camarelo sevilla. A Wy jakie wózki macie?
Nie chcę kupować drogiego, bo po roku jak już zacznie chodzić to chcę zainwestować w typową lekką parasolkę -
nick nieaktualnyMarta u mnie jest ten plus że po wyjęciu, wycierają dają na buziaka, zabierają do pokoju za szybką gdzie siedzi mąż i tam ubierają, mierzą, ważą i zostawiają już tacie, tata jedzie na salę z malutką i razem czekają na mame
więc może ją wycałować i wyprzytulać przedemną- już jestem ZAZDROSNA.
-
Selene miło że o mnie myślisz, obiecuję nie zostawię Was bez newsów. Jestem z Silatan w kontakcie telefoniczno-smsowym więc to Ona będzie przekazywać ode mnie informacje, a ja pewnie od Niej
Mój M się śmieje, że jak już do tej pory nie urodziłam to zabronił Małemu wychodzić przed 1 stycznia heheWięc czekam cierpliwie. Ogólnie pomimo tych moich objawów nic się więcej nie dzieje a ja czuję że jeszcze poczekam. Jakoś takie mam wewnętrzne przekonanie. Chociaż jestem bardzo aktywna pracuję w firmie sprzątam gotuje no i od wczoraj jeszcze łapię M
Selene lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Ja idę w piątek na wizytę.ogoliłam się dziś,coraz sprawniej i ładniej mi to idzie w lusterku:)Nogi też ogarnęłam, łącznie ze stopami:) Hahaha, stroję się dla gina:) Mam dla niego i dla położnych w recepcji czekoladowe aniołki i bałwanki:)
szpilka lubi tę wiadomość
-
kasiakra wrote:Dziewczyny ja wiem, ze Wy już w większości macie ten temat załatwiony, ja dopiero zaczynam, bo mój M w końcu się zainteresował wózkiem i kazał mi się do jutra zdecydować, a ja sama nie wiem co bym chciała. Zastanawiam się nad baby design lupo lub camarelo sevilla. A Wy jakie wózki macie?
Nie chcę kupować drogiego, bo po roku jak już zacznie chodzić to chcę zainwestować w typową lekką parasolkę -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Bell zamiast cytować polubiłam.
popros o isoptin. To się dostaje do fenoterolu zawsze!!! Łagodzi właśnie te skutki uboczne. Leżałam pod fenoterolen tydzień, wiem o czym mówisz.
Dostaje co cztery godziny jakas malutka różowo buraczkową tabletkę. Moze to jest to hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 13:26
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
kasiakra wrote:Dziewczyny ja wiem, ze Wy już w większości macie ten temat załatwiony, ja dopiero zaczynam, bo mój M w końcu się zainteresował wózkiem i kazał mi się do jutra zdecydować, a ja sama nie wiem co bym chciała. Zastanawiam się nad baby design lupo lub camarelo sevilla. A Wy jakie wózki macie?
Nie chcę kupować drogiego, bo po roku jak już zacznie chodzić to chcę zainwestować w typową lekką parasolkę
Ja też się wahałam pomiędzy tymi dwoma.Wybór padł na Sevillę se-26 podajże.
Camarelo ma swój urok.
Ale jest bardziej masywny niż Lupo.
-
Kawa wrote:Marta u mnie jest ten plus że po wyjęciu, wycierają dają na buziaka, zabierają do pokoju za szybką gdzie siedzi mąż i tam ubierają, mierzą, ważą i zostawiają już tacie, tata jedzie na salę z malutką i razem czekają na mame
więc może ją wycałować i wyprzytulać przedemną- już jestem ZAZDROSNA.
Kawa lubi tę wiadomość
-
Kasiakra ja bylam "napalona" na baby design jednak w porownaniu z camarelo czy bebetto duzo stracil w moich oczach i my ostatecznie zdecydowalismy sie na bebetto holland wersja 2014/2015 i odbieram go w sobote, miesiac czekam i juz nie moge wytrzymac
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Ja idę w piątek na wizytę.ogoliłam się dziś,coraz sprawniej i ładniej mi to idzie w lusterku:)Nogi też ogarnęłam, łącznie ze stopami:) Hahaha, stroję się dla gina:) Mam dla niego i dla położnych w recepcji czekoladowe aniołki i bałwanki:)
Marta w pierwszym rzucie oka przeczytałam: wygolilam bałwanki... HahaIdą święta!
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Prosze pocieszcie mnie, że Jasiek nadrobi wagowo !! bo już nie mogę z nerwów, kolejna wizyta 30.12 ale u innego lekarza bo mój ma wolne.
Mąż mówi że możemy iśc prywatnie na USG nawet dzisiaj bo może to błąd pomiarów, ale ja wątpie, bo sprzęt miał dobrej jakości, nawet 3D mi zrobił, ale małly niestety zasłaniał się rączkami więc nic nie zobaczyłam.
Magdalenka, mój miał na wizycie w 36+0 2660 g.
Czyli zobacz że różnica niewielka!
Lekarz mówi że jest ani duży ani bardzo mały! W sam raz. Rzeczywiście jest poniżej 50 centyla czyli średniej na ten okres, ale we wszystkich normach się mieści!magdalenka, Malenq lubią tę wiadomość