*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie z tego wszystkiego głowa rozbolała, choć jestem juz spokojniejsza, jednak musze sie położyć może zasnę. Do później, mam nadzieję, że zdaże wstać przed wiadomością od Wiki !
Maud faktycznie różnica niewielka. Dzieci rosną teraz w swoim tempie. Ale nie sądziałam że końcówka ciąży to takie stresy o nasze kruszynki. Najważniejsze że narządy są zdrowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 13:47
-
Kawa zobacz czy w opcjach pisania nie masz kopiuj lub kopiuj wszystko oraz opcji wklej, jak tego nie wcisne to zjada mi posty jak pisze z tel gdy nie chce mi sie targac laptopa i modemu do lozka
czyli bardzo czesto
Kasiakra zastanawialismy sie nad camarelo qsport i maked lucky, podobna cena podobna jakosc detale roznicy, problem polegal na tym ze wozki od siebie dzielilo 60 km, wiec prawdziwego porownania nie zrobisz jak nie masz dwoch obok siebie, stanelo na lucky, bo sklep blizej domu a ja wtedy mialam nakaz siedzenia w domu i bardzo oszczednego trybu zycia, roznice takie ze camarelo ma zamykany kosz a lucky wieksza bude w spacerowce (mozna rozpiac zamek i jest taka dodatkowa wstawka przyda sie za rok zima na spacerach, bo parasolke planuje kupic na wiosne 2016 dopiero) -
pokaże wam na chwilę (proszę nie cytujcie bo będę chciała te zdjęcia usunąć) jak mój kocur najbardziej lubi się do mnie przytulać
i zobaczycie przy okazji wielkiego smoka czyli mnie haha mam nadzieje że uda mi się zrzucić te kilogramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 14:17
jonka91, Sarnaa, Malenq, szpilka, kamilaaa_88, Agus89, rastafanka lubią tę wiadomość
-
My mamy camarelo seville se 26 i baaaaardzo nam sie podoba pod wzgledem wizyalnym, ma fajnie zabudowana gondole wiec maluszkowi nie bedzie nic zawiewac i pomimo tego ze jest duzy to swietnie sie go prowadzi (moj J. Jak go dorwal to zrobil przejazdzke po calym mieszkaniu z przeszkodami
) jestem zadowolona a kupilam go nie widzac na zywo...
-
Selene Silvia tez mi sie bardzo podobala, ale w Holandzie sa ulepszenia i moj maz ostatecznie zdecydowal. Silvia ma piekna kolorystyke, jaki ty masz kolor?
Patrycha a jaka kolorystyke masz? My wybralismy bialy stelaz kolor w10 czyli gora granat i dol pepitka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 14:03
-
Bell polubilam za odezwanie sie, przykro mi, ze zle sie po tym leku czujesz, ale to podobno norma, a przynajmnie wyciszylo twardnienie brzucha
i melduj sie co jakis czas a przynajmniej po nocy, bo nawet jak nie zawsze ktos zapyta to wiekszosc z nas jednak mysli o reszcie szczegolnie jak pojawia sie jakis problem a ze ostatnio czesc opuscila forum, zeby sie nie nakrecac a pamiec w ciazy juz nie ta to czasem sie pomiesza kto sie odsunal na chwile, kto nie ma akiurat neta i nie moze pisac a kto tylko podczytuje, wiec Bell i reszta rzadziej odzywajacych sie prosze sie meldowacjonka91, Malenq, Ewelina88, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoosiaczek2 wrote:dzięki dziewczyny
Malenq mój uwielbia jak tylko wchodzę do salonu to już patrzy by go na ręce wziąć i tak go nosze z minutę on się wtula po czym kładę go na drapak i jest ok
Kiedyś miałam kocurka, och jaki był kochany...od małego go mielismy - jeszcze butelką musiałam go karmić i tak się przyzwyczaił do noszenia na rękach i buziaków, że jak był starszy to jak wskakiwał mi na ręce to sam pyszczek tak śmiesznie nastawiał coby mu na "dzień dobry" buziaka cmoknąć hehehehe
i też był biały z elementami pomarańczowymi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 14:15
-
Hej dziewczyny!
Wiki powodzenia, zazdroszczę, że mała już będzie z Tobą
Ag Kostuś cudny
Ewelina mam pytanie, może głupie się wyda ale na prawdę nie wiem. Czy mogę materac gryka kokos wyprać odkurzaczem typu karcher? Był w piwnicy i chcę się pozbyć zapachu.
Wczoraj zrobiłam pierwsze pranie ubranek. Pocieszcie mnie, że nie jestem ostatnia:) Zaczęłam też cierpieć na bezsenność i mam coraz wiekszy stres że nie ogarnę dwójki dzieci, szczególnie jak mąż będzie w pracy. Wczoraj się głowiłam, jak wykąpać w miarę na raz dwulatka i noworodka. Co jak mi się młodsze obudzi i zachce jeść a starsze będzie w wannie? Chyba już na poważnie stres się włączyłA dziś byłam na wizycie, niestety wyjątkowo lekarka miała stary sprzęt na ktorym nie można było dziecka zważyc. Mówi, że szyjka miękka ale długa, więc powoli szykuje się do porodu, ale raczej na grudzień nie mam co liczyć, a szkoda bo mi się marzyło, żeby maleństwo było z nami w tym roku. Ale podobno przenoszenie ciąży raczej mi nie grozi, więc super, bo bałabym się indukcji
-
Dziewczynki mam córeczkę. 13:20. 3320g, 58 cm. 10 pkt. CC. Dalam jej tylko 2 buziaki i ja zabrali. Mąż ja lulał i głaskał. Ja mogę dopiero rano wstac. Ale jestem szczęśliwa!!!!!!
Malenq, jonka91, Paula44, Becia81, kamilaaa_88, MartaKD, szpilka, kasiakra, Selene, Agus89, Kawa, Maud11, Ag..., Nuskaw, Patrycha, Passiflora, aswariatka, Chanela, Goosiaczek2, Sarnaa, OliOla, Viv78, Gwiazdeczka27, zielarka, Ewelina88, Martaaa, Agula92, magdalenka, bluegirl89, Tymi, rastafanka, szczesliwa89, M4DZI4, nix, renia83, ania_29, Izabelka88, Cookie, lwuska55592, kasia86, Delia, anka8820, A.loth, MonikaDM, Silatan, blador, waszka88, Emca, Bounia, olka25 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny