*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Kasiakra w Krakowie rzeczywiście ciężko, ale stał na pewno Camarelo Carera w Świecie Dziecka na Hucie - http://www.sdkrak.pl/.
Oglądaliśmy tam ok. 1,5 miesiąca temu.
A wszystkie rodzaje Camarelo pojechaliśmy zobaczyć do Bochni.
Właśnie miałam pisać, że ja też w Bochni oglądałam, bo w Krk nie znalazłam.
Wiki gratulacje!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Dziewczynki mam córeczkę. 13:20. 3320g, 58 cm. 10 pkt. CC. Dalam jej tylko 2 buziaki i ja zabrali. Mąż ja lulał i głaskał. Ja mogę dopiero rano wstac. Ale jestem szczęśliwa!!!!!!
Gratulacje Wiki!
Hania rzeczywiście długa. Modelka!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Kamilaaa tak, mąż jest ze mną ale w nocy pojedzie i dopiero jutro wróci. Aż się boje co byloby w 40 tyg. z wagą. A na usg w pon mówili ze jest drobna 2900 i zawsze mi wychodziła mała. No i FL wychodził mniejszy, wiec te wymiary USG zawsze są obarczone błędem.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i życzenia. BuzkaMalenq, Viv78, kasiakra, Maud11, Ewelina88, MartaKD, nix, isabelle, MonikaDM lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Czesc dziewczyny. Wiki gratuluje coreczki! Leze plackiem ale was czytam. Ja tez jeszcze nie pralam nic, czekam na przyjazd nowej pralki. Zamowilismy wozek bebetto silvia i fotelik cabriofix maxi cosi. Camarelo nie widzialam w krakowie, bylismy w bochni ogladac.
Co do farb to przed porodem mam zamiar jeszcze nalozyc loreal preference, fryzjer juz chyba odpada:-(
Nienawidze pisac z tabletuWiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki !!!
Czytałam ukradkiem i wiedziałam na 100 % że dzisiaj nam obwieścisz tą wspaniałą nowinęjak chcesz karmić kp to walcz jak lwica o to bo podobno w bielanskim poloznym nie chce sie w to bawić.. O leki przeciwbolowe tez walcz jak by co. Czekamy na zdjecie coreczki. Życze szybkiego powrotu do formy po cc
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelene wrote:Czy wy też macie takiego lenia? Miałam iść na pocztę ale chyba męża dziś wyślę.. nic nie posprzątałam, i zanim zrobię obiadokolację to muszę się napić kawy bo zasnę.. a liczyłam, że przedświąteczne porządki zrobię
u mnie rozgościł się SID LENIWIECSelene, Agus89 lubią tę wiadomość