X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa u mnie aktualnie "Lulajże Jezuniu" mała się uspokaja:)
    ileż można "małe pieski dwa"... hehehe

• Selene Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa.. jedne światełka na choince nie świecą! Nienawidzę tego, choinka ubrana, 3 tydiące rzeczy na niej i teraz dochodź do tego, która żarówka poszła.. a jeszcze rano sprawdzałam i wszystkie świeciły.. grrrrr.... ale to już mąż będzie się głowił

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pfzed ubtaniem choinki walczylam z "no ktoras musi byc przepalona"! Jaka bylam dumna kiedy ja znalazlam ktora! :D moja akurat te swiateczne nakrecaja bo szaleje plywa rozciaga sie :p jeszcze troche i bedziemy sluchac "pieskow" naokraglo :d

Malenq lubi tę wiadomość

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej kuzynki corka 4 letnia swojego czasu miala parcie na "kundel bury" i #ogorek" i nie dosc ze trzeba bylo sluchac tego w aucie jak gdzies jechalysmy to jeszcze wszyscy musieli spuewac :D

Malenq, Chanela lubią tę wiadomość

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa hehehe no ja pamiętam jak mój siostrzeniec był mały to "parcie" na Fasolki heheheh zobaczymy co nasze małe sobie ukochają....:)

Sarnaa lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Aaa.. jedne światełka na choince nie świecą! Nienawidzę tego, choinka ubrana, 3 tydiące rzeczy na niej i teraz dochodź do tego, która żarówka poszła.. a jeszcze rano sprawdzałam i wszystkie świeciły.. grrrrr.... ale to już mąż będzie się głowił

Znam to uczucie, dlatego zawsze zawieszam światełka jak są włączone. :)
    W zeszłym roku kupiliśmy 500 ledów na choinkę, bo z nimi nie ma takiego problemu. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię "Fasolki". :D
    Sama czasem słucham na YT. :P

Malenq, Sarnaa lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki gratuluje!! Ale dużą masz corcie! I najważniejsze że pomimo tylu przeżyć zdrowa ! Bardzo się cieszę.

Gabrysia pierwszy raz spotkałam się z takim pytaniem odnośnie materacy i powiem szczerze że nie wiem ale wydaje mi się że może coś się stać. Ogólnie nie zaleca się prania materacy. I pamiętaj że gryka może (ale nie musi ) zabawić na żółto. A kokos jeżeli jest sypki a nie w postaci płyty lateksowanej może się posypac i wychodzić przez pokrowiec.

Wiki81 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:05

Agus89 lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, wielkie gratulacje dla dumnych rodziców, a dla Małej zdrówka i miłości :)

Wróciłam ze spotkania. Jestem usatysfakcjonowana - nawet otrzymałam prezent na święta - piękne czerwone pióro :) No i zapewnienie, że mój przyszły szef nadal czeka na mój powrót z macierzyńskiego, he he he

Malenq, Selene, jonka91, Wiki81, szpilka, MonikaDM lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj byłam pilna- posprzątałam łazienkę, i zrobiłam porządek w lekach - dużo przeterminowanych wyrzuciłam. Ale mnie teraz kręgosłup boli... :/ A tu jeszcze spagetti muszę zrobić...

A właśnie mi się przypomniało, że niedawno miałam sen (opisywałam go też tutaj), śniło mi się, że urodziłam wcześniej, i we śnie widziałam rączkę mojego maleństwa z tą opaską co dają w szpitalu i datą 17.12.2014 godz. 13:40!!! A to akurat Wiki urodziła w ten termin o 13:20 i też Hania :) :) Ja się trzymam, moja Hania nie wychodzi dzisiaj :)

Może jeszcze którejś wyśnię termin porodu co??? :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 17:31

Malenq, Selene, Melula, Agus89, Wiki81, szpilka lubią tę wiadomość

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:06

aswariatka lubi tę wiadomość

• bluegirl89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ogromne gratulacje!!
    Mała nie taka mała...mnie też wróżą, że będzie długa...ciekawa jestem jak to będzie z tym rozmiarem 56:/ Daj znać w wolnej chwili... I szybkiego powrotu do siebie!!!

Kasiakra co do wózków to my też zdecydowaliśmy się na camarelo carera, bo ma ponoć lepsze materiały wykończeniowe niż camarelo sevila, ale zamawiać będziemy dopiero na początku stycznia lub jak się mała urodzi, bo i tak na początku na spacery nie wyjdziemy a fotelik w razie czego mamy:)

A co do porządków to jakoś nie mam weny...czekam, aż mi się zachce :D Byle przed świętami :D

Wiki81 lubi tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Tymi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki cudowne wieści !!!!! Niech Hania rośnie zdrowo;teraz kolej na chłopczyka ;)

Ja po wizycie , wiadomości rozne a jedna najbardziej mnie rozwalajaca - moja szyjka sie zamknęła !!! Także dziewczynki ustąpie pierwszeństwa innym :d
    GBS ujemny
    Mała wazy ( dzis 37+1) około 3300!!!!!!! Ja pierdole se mysle urodzę smoczyce
    Wymiarowo na 40 tygodni
    Zryczalam sie u gina , mowię ze nie sypiam w nocy itd ,przepisała mi relanium na noc , w pon mam ktg , kolejna wizyta 29 grudnia jesli wczesniej nic sie nie wydarzy :/ czop zszedł ja nie wiem o co kuzwa kaman ! Pocieszam sie ze od jutro do terminu zostało 19 dni , No kiedyś w końcu urodzę !!!

kasiakra, Malenq, Kawa, M4DZI4, Chanela, jonka91, renia83, Wiki81, szpilka, lwuska55592, isabelle, Martaaa lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, gratuluję! Duża ta Twoja córcia :) Wypoczywaj teraz i zbieraj siły! <3

Wiki81 lubi tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi, czyli dobre informacje! A że smoczyca to co? Może też błąd pomiarowy w drugą stronę?
    Będzie dobrze ! :)

Tymi lubi tę wiadomość

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:06

Tymi lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    Podobno przed CC GBS nie jest konieczny, slyszalyscie?
    Ja będę miec CC i mimo to GBS też, mam miec pobrane na następnej wizycie :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue r56 nie swiadczy o dlugosci:) kumpela urodzila 58cm dziewczynke a wchodzila w 50r przez jakis czas ;))

Becia81 lubi tę wiadomość

• OliOla Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:22

M4DZI4 lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

‹‹ 1601 1602 1603 1604 1605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ