*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek trzymaj sie, relaksuj i informuj nas
trzymamy kciuki aby dzidzia jeszcze w brzuszku posiedziala!
Wiki super ze u was wszystko ok i tak pieknie sobie radzicie
Magdalenka olej babe, swieta spedza sie z najblizsza rodzina i pojechalbym do twoich rodzicow, tym bardziej ze sa tylko w 3.Maud11 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a114d4a13d60.jpg
małe stópki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90ae206d0c12.jpg
880 gram
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/212400cc42de.jpg
nasze pierwsze zdjecie razem po 5 mc spedzonych w szpitalu,w moich oczach juz pokój i nadzieja i ogromna ulga ze juz w domku za to podkowy masakryczne:PMaud11, bluegirl89, magdalenka, kamilaaa_88, Goosiaczek2, kasiakra, Ewelina88, MonikaDM, ania_29, Nuskaw, Kawa, Malenq, szpilka, Paula44, Agus89, Chanela, renia83, jonka91, Martaaa, Wiki81, rastafanka, Viv78, zielarka, OliOla, Gwiazdeczka27, lwuska55592, MartaKD, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
A ja mam na dziś dosyć porządków!!!
Zapakuję tylko prezenty dla dzieciaków, bo na resztę czekam na kuriera, wiec potem będę miała mniej roboty
Obiad się robi więc może skorzystam i zdrzemnę się (po zapakowaniu prezentów).
Gosiaczek czekamy na wieści...
Bell trzymaj się i pamiętaj pozytywne myślenie to połowa sukcesu...trzymam kciuki
Tymi...fotki rewelacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:27
Tymi lubi tę wiadomość
-
a to juz mój chłop z 1 wrzesnia:) 29 kg wagi i 130 cm wzrostu:) 6,5 roku:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab715f76298d.jpg
tak na dowód ze cuda są i trzeba miec tylko ogromna nadzieje:) miłosc matki nie zna granic i pokona wszystko:)magdalenka, kamilaaa_88, Ewelina88, MonikaDM, Goosiaczek2, Maud11, Malenq, szpilka, Paula44, Agus89, Chanela, renia83, jonka91, Martaaa, Wiki81, rastafanka, zielarka, bluegirl89, OliOla, lwuska55592, MartaKD, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Które dziewczyny juz tulą swoje dzieciaczki bo się gubić zaczynam...Ag, Isabelle, renia, Wiki. O kimś zapomniałam?
Tymi...cudne zdjęcia a jaka mała kruszynka w inkubatorze, aż buzia się sama usmiecha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:29
-
Tymi to straszne ze musialas przez to wszystko przejsc
Faktycznie na zdjeciu widac zmeczenie ale i radosc w twoich oczach.
Magdalenka jeszcze Oliola ma juz swoja kruszynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:32
Tymi lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek no pięknie !! i makijaż ekstra wyszedł oko ładnie podkreślone i policzki a mimo to super naturalnie. Z tego zdjęcia emanuje spokój i miłość.
Moze to głupie ale wydaje mi się że jesteście do siebie z mężem podobni, mówił Wam to ktoś kiedyś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:36
-
heheh tak nie jesteś pierwsza
kiedyś nawet nie chcieli nam wierzyć, że my parą jesteśmy
A makijaż to był dla mnie mega wyczyn z tak małą ilością kosmetyków musiałam coś wyczarować
Na co dzień używam tylko kremu, podkładu, tuszu, i kulki na policzkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:53
-
Maud11 wrote:Wiem, wiem Ag, tak mi się tylko skojarzyło że jak kiedyś wstałam rano i zajrzałam na forum to Ty już pisałaś że 1,5 litra wypiłaś a ja dopiero 1 łyk herbaty
Ag a ten Melilax to jak szybko działa - od momentu aplikacji?
Od razu!!!Maud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Jejku tyle się tu dzieje że nie wiem do czego się odnieść.
Tymi :*:* dzielna kobieta z Ciebie. Naprawdę silna..Podziwiam.
Wiki super że tak dobrze czujesz się. :*
Gosiaczek super fotka. Na porodowke to jeszcze się nie wybieraj bo teraz kolejna chłopca a Ty chyba masz mieć dziewczynkę.
Bell strasznie współczuję tych kroplowek. Ja po magnezie nie mogłam oddychać więc Ty pewnie masz milion razy gorzej.
Paula bardzo mnie Twój post wzruszył i też sobie pomyślałam że fajnie byłoby się kiedyś spotkać z innymi mamuskami.
Nie wiem do kogo się jeszcze odnieść.
Ja mam dziś dzień pełen wrażeń. Byłi u mnie rodzice i rodzeństwo
Przywieźli wózek i lozeczko i pół dnia po mieszkaniu nim.jeżdżę. Dziś ubieramy też choinkę. nie mogę się doczekać jak mąż wróci z pracy.Goosiaczek2, Tymi, Paula44, Wiki81, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
JAA DZWONIŁA PANI ŻE ZDJĘCIA SĄ JUŻ DO ODBIORU SUPER MĄŻ POJECHAŁ PO NIE. JEST ICH TYLKO 10 ALE JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ.
Jak myślicie mogę taką jedną fotkę dołączyć do prezentu na gwiazdkę czy raczej nie wypada? chodzi mi o rodzicówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:37
ania_29, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Właśnie kończę farsz do krokietów
Zupa zrobiona już rano - obiad na dwa dni. Miałam ogarnąć łazienkę, ale miałam inne zajęcia i odłożyłam to na jutro. Małż może pomoże
Ogólnie czuję już święta. W niedzielę pakujemy małe prezenty - słodycze i ubieramy choinkę - taki mam plan -
nick nieaktualny