*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedstawiam Wam Hanię. Słodziuśka Królewna moja.
Oczywiście jeszcze ze szpitala.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b725045f5cce.jpgSelene, ania_29, jonka91, Martaaa, Ag..., Karolajla, Goosiaczek2, Bounia, magdalenka, renia83, Nuskaw, Kawa, rastafanka, Chanela, kasia86, Viv78, Paula44, zielarka, A.loth, bluegirl89, Malenq, kamilaaa_88, szpilka, Gwiazdeczka27, kasiakra, Agus89, Ewelina88, OliOla, Maud11, nix, marrtka, Patrycha, Silatan, MonikaDM, Tymi, lwuska55592, isabelle, Becia81, Pinia108, Wiola25, MartaKD, M4DZI4, olka25 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
a ja dziś zaszalałam, właśnie jem kaszkę mleczno-ryżową pow. 6 miesiąca o smaku truskawkowym. Ala będzie miała przerąbane, bo będę jej podkradała - uwielbiam te kaszki
Wiki, Hania jest przesłodkaMała królewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:43
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
uffff przebrnęłam
Tymi dzielna babka z ciebie! nie potrafię sobie nawet wyobrazić przez co przeszłaś, ściskam mocno!
i dlatego właśnie staram się nie wypowiadać na drażliwe tematy ponieważ uważam że każda z nas ma swoją historię i ja to po prostu szanuję, uważam że jeżeli zdecydowałyśmy się na dziecko to jesteśmy na tyle dorosłe i odpowiedzialne, że decyzje podjęte przez nas będą najlepsze dla naszych dzieci i dla nas samych
aaaaa i byliśmy dziś z Filipkiem na naszej pierwszej wycieczce wóziem u pani doktorz malutkim wszystko w porządku, przy wypisie ważył 2520 a teraz waży 2800
a 27.01 mamy pierwsze pozaszpitalne szczepienie
Wiki cudna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:08
jonka91, Wiki81, bluegirl89, szpilka, Tymi, isabelle lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam ze jak poleżałam w dzień to juz nie bylo mi tak lekko wstac. Po porodzie trzeba chodzić, ale Hania tak jak w brzuchu spala caly czas rak i teraz śpi slodko wiec sobie przysypiam w dzień. I później ciężko wstac. Brałam w dzień jeszcze przeciwbólowe bo brzuch ciągnie.
Magdalenko trudna sytuacja ale pamiętaj jak wyjdzie w tym roku tak będzie juz raczej praktykowane. Możesz jedne święta z rodzicami a drugie Wielkanocne z teściami.
A imam wyniki krwi. W ciąży były plytki krwi 57 tys, to byla małopłytkowość, a po porodzie prawie 300 tys to idealny wynik. Kroplówki i sterydy podziałały.jonka91, Goosiaczek2, Paula44, bluegirl89, szpilka, Ewelina88, Maud11, Silatan, MonikaDM, lwuska55592 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Wiki cudna córcia!! Flipsik aż się obudził jak ją ujrzałam i dostałam mega kopniaka..
Tymi Twój synuś to prawdziwy wojownik! Teraz już taaki duży!na pewno będzie dbał o siostrzyczkę i Wam pomagał!
Gosiaczku piękna z Was para, bije ciepło z tego zdjęcia!!
Reniu Filipek pięknie przybiera! Mamusia dobrze go karmi!Goosiaczek2, renia83, Wiki81, Tymi lubią tę wiadomość
-
Chanela boli cały czas ale daje się znieść ten ból, jak wstaje na siku to brzuch jak kamień. Ale jak męża mam obok to jakaś bardziej spokojna jestem. i wiem że w razie co to mam opiekę.
Jonka dzięki
Reniu ale mały ładnie przybiera super oby więcej takich informacji.renia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki jaka śliczna ta Twoja córeczka.. no ładne mamusie to i dzieci śliczniutkie to przecież takie oczywiste
Mam pytanie do kobietek, które miały lub mają mieć cc...
dzisiaj miałam konsultacje ginekologiczną i byłam jakaś taka w szoku że zapomniałam się wypytać..
Zostałam zakwalifikowana jednak do cesarki, ginekolog dał mi do podpisu jakieś dokumenty, powiedział, że w poniedziałek skontaktuje się ze mną aby umówić mnie z anestezjologiem, że cesarke się przeprowadzi jakoś między 12-16 stycznia i że jeszcze na ktg że będę musiała się zgłosić i to wszystko...
a ja jestem zupełnie zielona i nie wiem o co chodzi..
1. nie dostałam żadnego skierowania
2. termin porodu mam na 18 stycznia! co jak akcja porodowa zacznie się wcześniej? nie mam nawet skierowania żadnego
3. jak to wszystko wygląda z tą cesarką powiedzcie bo ja zaczynam już świrować, jak to się odbywa itp...
To wszystko tak nagle się poprzestawiało do góry nogami, chciałam rodzić sn a tutaj na ostatniej prostej okazuje się, że muszę mieć cc ...
Zadzwoniła bym do tego ginekologa tylko kurde on jest cholernie zajęty i nie wiem czy wypada go męczyć jak powiedział że odezwie się do mnie w poniedziałek... pomocy!!!!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczko opisywałam wczoraj po poludniu jak to wyglądało. Tez miałam mieć w pon, a akcja zaczęła sie wczesniej, więc zrobili wczesniej. Ja miałam w kartę ciąży wpisane "do cc".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:10
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl