Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Gwiazdeczko!

Jedź kochana!
    Hmmmm? :D

Gosiaczek wdech, wydech, wdech, wydech i relaks! ;)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka spokojnie ;) juz drugi raz biore od tego uzytkownika ( chociaz ostatnio zapomnial o moim zamowieniu);p ale po przypomnieniu paczka byla na drugi dzien. Teraz tez duze zamowienie zrobilam prawie na 2stowki podgrzewacz, torba baby ono i drobiazgi ;) maja czas do jutra;p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do opuchlizny - nie noszę już obrączki i pierścionka zareczynowego. Wrrr...

Rano palce jak serdelki, potem schodzi. Wieczorem kostki - bez względu czy mam dzień leżenia czy nieco ruchliwszy ;)

Gin mowił, żebym nie przeginała z ilością przyjmowanych płynów. Dwa litry wystarcza.

Umiar we wszystkim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 13:41

• magdalenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula się pewnie pomyliła, chodziło o Gosiaczka :)

Kawa właśnie sprawdziłam przesyłkę "posuwa" się do przodu więc jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 13:42

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Paula się pewnie pomyliła, chodziło o Gosiaczka :)
    No chyba... :D hehehe

Czytam Was w miarę na bieżąco, między robieniem krokietów a tortu ;)

Wiki81 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hmmmm? :D

Gosiaczek wdech, wydech, wdech, wydech i relaks! ;)

Haha! Ah ta ciąża! ;)

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu muszę odświeżać stronę co kilka minut !!

• szpilka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    No chyba... :D hehehe

Czytam Was w miarę na bieżąco, między robieniem krokietów a tortu ;)
    a krokiety z mięsem? żeby w razie czego było czym rzucać?

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za torta robisz forumowa kucharo?

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:21

Tymi lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    a krokiety z mięsem? żeby w razie czego było czym rzucać?
    Z pasztetem :D Na razie nic po kuchni nie lata, chyba że koty ;)

Chanela coś takiego:
    http://gotowaniecieszy.blox.pl/2014/03/Torcik-Truskawkowo-Nutellowy.html
    Tylko placki czekoladowe robię z innego przepisu, który jest na muffinki (mocno czekoladowe i wilgotne) :)
    Tego musu i galaretki się boję, mam nadzieję że mnie nie pokonają ;)

Musiałam Natalkę poszturchać by ją obudzić, bo coś za spokojna była. Chyba ją zakołysałam tym krzątaniem się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:01

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie poczułam jak piąte koło u wozu. Pisałam Wam kiedyś że stwierdziliśmy z mężem że skoro już mieszkamy teraz u teściów to wypada wigilię spędzić z nimi, bo głupio tak na jeden dzień "uciekać" do moich rodziców. A że teściowie zawsze szli na "zbiorową" wigilię z około 20 osobami to byliśmy wszyscy pewni że i w tym roku tak będzie. A właśnie przyszła ciotka co to miała u siebie tą wigilię organizować i mówi teściowej że przykro jej, ale w tym roku to będzie za ciasno na nas wszystkich i żebyśmy sami sobie zorganizowali ( w tym roku doszłam tylko i wyłącznie JA !!) i teściowa teraz chodzi po domu i nie wie co z wigilią !
    Nie wiem może powinnam ją "odciążyć" i powiedzieć że możemy pojechac do moich rodziców (oni spędzają wigilię tylko we 3 osoby to znaczy rodzice + brat) i wiem że tam bylibyśmy oczekiwanymi gośćmi, a tutaj czuję jakby stołka dla mnie brakło !

• Chanela Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:22

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    A ja się właśnie poczułam jak piąte koło u wozu. Pisałam Wam kiedyś że stwierdziliśmy z mężem że skoro już mieszkamy teraz u teściów to wypada wigilię spędzić z nimi, bo głupio tak na jeden dzień "uciekać" do moich rodziców. A że teściowie zawsze szli na "zbiorową" wigilię z około 20 osobami to byliśmy wszyscy pewni że i w tym roku tak będzie. A właśnie przyszła ciotka co to miała u siebie tą wigilię organizować i mówi teściowej że przykro jej, ale w tym roku to będzie za ciasno na nas wszystkich i żebyśmy sami sobie zorganizowali ( w tym roku doszłam tylko i wyłącznie JA !!) i teściowa teraz chodzi po domu i nie wie co z wigilią !
    Nie wiem może powinnam ją "odciążyć" i powiedzieć że możemy pojechac do moich rodziców (oni spędzają wigilię tylko we 3 osoby to znaczy rodzice + brat) i wiem że tam bylibyśmy oczekiwanymi gośćmi, a tutaj czuję jakby stołka dla mnie brakło !
    i dlatego uwielbiam swieta, zawsze pojawia sie jakis problem

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak w ostatniej chwili to zarabiscie, ale wydaje mi sie ze najlepiej dla Was Magdalenko byłoby pojechać do Twoich rodzicow, bo robienie teraz wszystkiego na hura oznacza dla Ciebie dużo pomagania tesciowej i mega zmeczenie tylko po to, żeby cały wieczór spędzić z "ukochanym " tesciem

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znikam na razie musze ugotowac makaron, bo mezu wczoraj rosól zrobil

kasiakra lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka toz to chamstwo jest kurcze:/ jecghałabym do rodziców

Kochane doradzcie mi prosze chciałabym zrobic cos na swieta od siebie,coś słodkiego najlepiej jakis swiateczny piernik czy placek czy makowiec zawijany bo w wigilie jade do rodziców a w 1 dzien swiat na 2 dni do tesciów i głupio tak z pustymi rekoma,macie jakies sprawdzone przepisy?

co jeszcze moge zrobic ?oprócz słodkiego ale cos co bedzie pasowało do swiat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:14

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:

Magdalenka, ja w sowim ciążowym fochu zapewne ładnie podziękowałabym i poszła do rodziców!
    No co za ciotka...
    Jak będziesz mieć na tyle spokoju to usiądźcie z mężem i rodzicami i ustalcie wspólnie, ale jeżeli zobaczysz chociaż ślad "żalu" u teściowej, że nie może uczestniczyć w tej dużej Wigilii to myślę że Twoi rodzice będą najlepszym rozwiązaniem...

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    znikam na razie musze ugotowac makaron, bo mezu wczoraj rosól zrobil
    Lubię za męża robiącego rosół..

szpilka lubi tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogadam jeszcze z meżem jak wróci, ale w cztery oczy, bez teściów co robimy.

Szpilo masz rację, zarobie się po to by siedzieć przy stole z teściem i w ogóle nie czuc świąt...wiecie ja jestem za spędzaniem Wiglii z NAJBLIŻSZĄ rodziną to znaczy tylko mężem i dziećmi. Więc za rok wiglię chcę spędzić we trójkę. I powiem Wam że moja rodzinka też zawsze kumulowała się w kilkanaście osób, a odkąd wigilię każdy spędza sam to jest całkiem co innego ! Jakoś tak czuć te więzi rodzinne, mozna porozmawiać o sprawach nam najbliższych i po prostu pobyc razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:19

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 1612 1613 1614 1615 1616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ