*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiakra dobrze, ze gin Cie uprzedzil, ale duzo wieksza szansa, ze jednak glowka dziecka jednak troche zatyka szyjke, zeby pepowina nie wypadla, wiec miej to na uwadze, ale nie martw sie za bardzo (o tej pepowinie i glowce, ktora przeciwdziala wypadaniu mowili nam na sr)
Ewelina olej sprzatanie, krolewicz gra a Ty sobie cos poogladaj albo ksiazke poczytaj, koty z kurzu tez chcialyby pogadac ludzkim glosem w Wigilie daj im w tym roku szanse, bo w przyszlym moglyby zostac zjedzone przez twe dzieciatko, bo bedzie juz raczkowac lub nawet chodzic
Bell czasem mam klucia czasem napieranie jakby i bol kosci w srodku, czasami nawet lezac caly dzienEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Oj Ewelina bardzo Ci współczuje, ale może jednak zrób tak jak kasiakra napisała. Nic się nie stanie jak nie będziesz mieć posprzątane. A jednak zdrowie Twoje i dziecka najważniejsze. Pamiętaj o tym bo robiąc mężowi na złość szkodzisz sobie i maluchowi.
A tak z innej beczki muszę Ci powiedzieć, że bardzo młodo wyglądasz na swój wiek i jesteś bardzo ładna.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:Kasiakra dobrze, ze gin Cie uprzedzil, ale duzo wieksza szansa, ze jednak glowka dziecka jednak troche zatyka szyjke, zeby pepowina nie wypadla, wiec miej to na uwadze, ale nie martw sie za bardzo (o tej pepowinie i glowce, ktora przeciwdziala wypadaniu mowili nam na sr)
-
Czesc dziewczyny
Witam sie po szalonym dniu, zakupy od 10 do 16, aleee wozeczek odebrany i mega mi sie podoba, ostatnie rzeczy dla Hani i dla mnie zakupione, wiec dzisiaj jeszcze skladamy lozeczko i pakujemy torbe do szpitalaciesze sie ze juz wszystko mam i bede spokojna.
Chanela, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Chanela najgorzej chyba nbedzie miedzy 12 a 19, wiec wieczor jak najbardziej
Kasiakra zdaje sobie sprawe, ale jednak nie masz az tak duzo za duzo wod, dlatego mam nadzieje, ze Twoje dzieciatko ladnie glowka zatka kanal i choc ten stres odpadnie a najlepiej jak wody odejda Ci jak juz bedziesz pewna ze to juz i bezpiecznie bedziesz lezec na porodowce
a przez te fejsbuki to teraz dopiero bedziemy miec sny -
nick nieaktualny
-
A co do parkingow to ostatnio juz myslalam, ze ciaza odmozdzyla mnie do reszty, w czwartek jak mezu zaplacil kazalam mu isc do auta z wozkiem zakupow a ja do jeszcze jednego sklepu chcialam wejsc liczac ze ostatni prezent z listy dostane, wychodze ide gdzie stanelismy a tam auta nie ma, zwatpilam juz do reszty, bo nrmalnie nie mam problemu ze zlokalizowaniem auta, na szczescie okazalo sie ze mezus chcial byc mily i podjechal pod drugie drzwi, do ktorych mialam blizej niestety nie slyszalam jak dzwonil, zeby mi o tym powiedziec
Chanela lubi tę wiadomość
-
bell niestety mam tak bardzo często
ewelina połóż się na kilka dni i może mężu się ogarnie jak wszystko będzie na jego głowie
kurcze jedne mają wód na styk, inne za dużo i też nie fajnie, a podobno ciąża to nie choroba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 17:11
-
My dzisiaj też cały dzień z mężem na zakupach. Jak byliśmy w carrefourze to oczywiście zastaliśmy mega kolejki, tak trzeba by było stać min. 40 min jak nic. Poszłam więc do punktu obsługi i powiedziałam, że jestem w zaawansowanej ciąży i niestety ale nie dam rady wystać tyle czasu, czy można pokierować mnie do jakiejś specjalnej kasy.
Nie było problemu, przyszla kierowniczka i otworzyła specjalnie kase dla nas. Miny ludzi bezcenne. A maz jaki szczesliwy, że ominela nas ta masakra
Dziewczyny cały dzien mam twardnienia brzucha i bóle. Takie niby miesiaczkowe tak na dole w podbrzyszu po obydwu stronach idące ku pachwinom i na krzyż...
Wystepuja co 14 minut lub 20 min.
Rozumiem,że to te B.H ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 17:12
szpilka lubi tę wiadomość
-
Hmmm tylko sie zastanawiam, bo one są u mnie od rana zanim udaliśmy się na zakupy, teraz leże i też tak co 20 min.są.. A jestem po prysznicu. Nie będę panikować jak jutro nadal będą to pojade na ktg...
Zastanawiam sie tylko czy to te skurcze przepowiadające B.H
Dziewczyny, które już urodziły jakie u was te skurcze były opiszcie prosze
Ps. Pessar nie bedzie zdejmowany bo mogla by sie zaczac akcja przed planowana cc. Tuż przed operacją mają go zdjącWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 17:19
-
co prawda jeszcze nie rodziłam, ale przez tydzień czasu leżałam na sali przedporodowej skąd mamusie trafiały na sale obok, na której już rodziły i kilka początków akcji widziałam i myślę, że gdyby to były TE skurcze to od rana do tej pory by się nasiliły. Jeżeli to przepowiadające to po 40 minutowej kąpieli powinny się wyciszyć-według sr
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Chanela - taki ze mnie człowiek, nie usiedzę na dupie choć mam zadyszkę po paru metrach czasem.
Na ostatniej wizycue u gina pytałam się czy mogę normalnie funkcjonować, powiedział że nie ma przeciwwskazań. Więc biegam ile wlezie, póki się da.
Belldandy - miewam różne skurcze i bóle, ale póki nie są regularne to się w ogóle nimi nie przejmuję.
Ja leżę, bo chyba bierze mnie jakieś choróbsko.Jeszcze tego by brakowało.
Mąż skacze wokół mnie, ja tylko leżę i smarkam.
Choroba pokrzyżowała by mi bardzo plany, bo caly tydzień mam zaplanowany. Grafik prac przedświątecznych zawisł na lodówce więc, won chorobo! -
Gwiazdeczko a rano chciałaś mnie jako kolejną na porodówkę wysyłać.
Czasem miewam bolesne skurcze bh, czuję wtedy ścisk całego brzucha. Jeśli twoje skurcze nie są coraz częstsze to może to faktycznie fałszywy alarm.
Póki co zalecam pełen relax.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość