*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Blador tez tak mi zdrowy rozsądek wlasnie podpowiada,ze gdyby mialo to byc TO pewne jest na 100% ze do tego czasu już pewnie partych bym dostala
Wezme sobie magnes.
Cholera ale tak co 14-20 minut przez tyle czasu? Meczace to jest. Niech juz sie uspokoja te bóle bo mnie denerwuja juz... -
koleżanka z sali przyjechała w nocy z miarę regularnymi skurczami, które w szpitalu się wyciszyły, rano położna (stary babsztyl, jeden z 2 nie fajnych na całym oddziale) po jej informacji o tym, że to chyba falstart skwitowała: " a o skurczach przepowiadających nie słyszała, nie wiedziała, że jest coś takiego"
może to przepowiadające, chociaż akurat u niej i te przepowiadające podobno się nasilały i po 3 godzinach stop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 18:03
-
Goosiaczek2 wrote:Właśnie sie obudziliśmy z mężem i idę na kakao
MartaDK śniłaś mi się że nie mogłaś z domu wyjść i poprosiłaś mnie, żebym Ci budyń malinowy kupiła i przyniosła.... skąd te sny się biorą? -
ja ostatnio mam fazę na pomarańcze, z lidla są najlepsze
My dzisiaj też z mężem na zakupach, ale nam zeszło z 1,5 godzinki. Ja wybrałam sobie piekny czerwony skórzany portfel pod choinkę jest śliczny ! a dla męża kupiłam kosmetyki standardowo, dla tesciów kupiliśmy pościel. No i dla maluszka zakupiłam z Babydream płyn do kąpieli, lotion do ciała i zestaw szczoteczka + grzebyk. Aaaa i nie pochwaliłam się wczoraj kupiliśmy fotelik do samochodu, znaleźliśmy na OLX używany za 100zł, jak nowy ! firmy maxi cosi safety 1st. kolor brązowo-błekitny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 18:19
MartaKD, jonka91, Chanela, agnesik lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko mam te same skurcze, na KtG dochodziły nawet do 51 UC. Chyba to przepowiadajace bo lekarze nic Nie mówili prócz tego ze przygotowuje się do porodu.
Właśnie znowu ich dostałam i spędziłam 30 minut w wannie.. myślę, że powinnam na wszelki wypadek zacząć pakować torbę dla siebie i dzidziula
Aby mieć w pogotowiuAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Sarnaa wrote:Dziewczyny, bardzo glupue pytanie z serii ciazowych oglupiaczy..
czy mozna regulowac brwi woskiem u kosmetyczki??
-
nick nieaktualny
-
Matko.. ja marzę o chińczyku od 2 tygodni.. ale mąż zapomina zajechać po pracy.. a później nie chce mu się jechać i stać jeszcze raz w korku.. może jeszcze w przerwie świąteczno-sylwestrowej go namówię, bo w tedy będę na chodzie to pojedziemy
Więc Kawa kubełkiem nie pogardzęalbo chociaż czizikiem z maca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 19:20
-
nick nieaktualnyeee nie, póki co nic się nie dzieje poza kilkoma twardnieniami
muszę kupić klapki pod prysznic i już będę na gotowo, jak sił starczy to może poszukam prezentów dla teściów bo pierwszy raz zostajemy na święta w domu a nie w Egipcie:( i żeby nie było coś muszą dostać
a jeszcze rok temu w poranek Wigilijny nurkowałam na rafie koralowejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 19:21
Agus89, jonka91, Paula44, agnesik lubią tę wiadomość