*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja skończyłam na dziś przygotowania do Świąt.
W międzyczasie wyskoczyłam jeszcze na ostatnie zakupy, bo brakowało parę rzeczy. Stojąc w kolejce do kasy zrobiło mi się duszno i słabo.Wyszłam na zewnątrz i od razu lepiej mi się zrobiło.
Spuchłam dzisiaj strasznie. Stopy pieką, dłonie aż czerwone. Masakra. Teraz próbuje zasnąć.
Dobranoc.
-
nick nieaktualny
-
I ja przyłączam się do wszystich forumowych życzeń, dodam tylko tyle żeby były chociaż troszkę śnieźne
Aa
Puchnięcia są okropne, niestety i mnie to dopadło.. nazywamy moje stopy parówczakami hehe, są opuchnięte i ciągle czerwone ale ja się aa grosz nie oszczędzam, gdyby nie te parówczaki to było by cudownie, psychicznie też jest fajniejsze nie znam wagi małego, poziomu afi, nie miałam ktg
wizyte mam na 10 dni przed terminem i chyba dzięki tej słodkiej niewiedzy końcówka nie jest taka fajna;)
Ide spać dalej miłego i spokojnego dnia:)jonka91, Gwiazdeczka27, szpilka, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od 2 godzin nie śpię a mężu dalej w łóżku
Nie ma to jak rozpocząć dzień od ciastka
Kochane, ja też Wam życzę spokojnych i pełnych ciepła świąt. Niech dla każdej z nas będą magiczne. Świeżo upieczonym mamusiom - radości i spełnienia w tuleniu swoich pociech, zapakowanym ciężarówkom - wewnętrznego spokoju w oczekiwaniu na narodziny dzieci.
A to wycinek moich wczorajszych wypieków
http://www.mojewypieki.com/przepis/kokosowy-sernik-krolewski
http://www.mojewypieki.com/post/muffinki-piernikowe-z-czekolada
Polecam! Jedno i drugie pyszneAgus89, jonka91, Gwiazdeczka27, szpilka, nix, renia83 lubią tę wiadomość
-
kasia86 wrote:Zielarko czyzbys chodzi la do dr korysia?
A co?
Dziś ciąża donoszona!!!!
Jesteś w 38 tygodniu ciąży
(37 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Dziś dzień Wigilii Bożego Narodzenia
Kochane życzę Wam wszystkim oraz Waszym najbliższym mnóstwa miłości i czułości, uwagi i troski, radości i zdrowia.
Dziękuję że jesteście!
z okazji donoszenia cyknęłam zdjęcia bieliźniane ale mam opory by je tu wkleić ;)brzuszek mam spory, skóra tuż pod mostkiem trzeszczy w szwach i po prostu boli choć smaruję jaj balsamami i masłami i olejami. Mam szczere wątpliwości, że nie popękam jak chleb pszenny...
Dziś ostatnie przygotowania, robimy z córka sałatki i gotujemy barszcz na zakwasiejonka91, Gwiazdeczka27, Paula44, szpilka, MartaKD, M4DZI4, bluegirl89, nix, renia83 lubią tę wiadomość
-
Kochane Rafosnych Swiat!
Pomyslnych rozwiązań
Szczęśliwych i szybkich powrotów do domku
Wytrwałości i cierpliwości
Niech Jezus zamieszka w Waszych Sercach !
U mnie bez zmiancisza i nic sie nie dzieje i dobrze :d niech zostanie tak do Stycznia!
Kochane nie bedzie mnie na forum w swieta bo jestem w rozjazdach , zaciskajcie nogi !!!!
Buziaki
jonka91, Gwiazdeczka27, Paula44, szpilka, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje drogie stycznióweczki spokojnych, radosnych i bez falstartów porodowych świąt Bożego Narodzenia, aby ten czas upłynął Wam w gronie kochającej rodziny i przyjaciół
U mnie brzuch się spinał całą noc, mała jakaś taka senna dzisiaj, bez kopniaków i kuksańców, a tylko lekkie przeciągania się, lekka zmiana pozycji...
w nocy dłonie i ich ból i drętwienie spać nie dają, gin stwierdził zapalenie cieśni nadgarstków i kazał przeczekać...niestety kolejny "urok" ciąży....
muszę sobie bandaż elastyczny kupić i na noc zawijać...
w dzień niewiele lepiej, ale chociaż tak nie drętwieją.
do tego ból jak na @ i ból spojenia.....
wigilia zapowiada się sennie, a jeszcze do przejechania mam 70km w jedną stronę.....
no to ponarzekałam...............Gwiazdeczka27, jonka91, Paula44, szpilka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Kochane styczniowe koleżanki !!
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę nam wszystkim aby te święta były wyjątkowe, magiczne i pełne miłości.
Życzę aby każda z nas szczęśliwie powitała na świecie swoje najukochańsze i wyczekiwane dzieci, aby cieszyły się w życiu zdrowiem. Życzę Wam abyście razem z mężami/partnerami byli zawsze w sobie zakochani oraz w Waszych pociechach. I życzę Wam aby spełniły się Wasze marzenia!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:08
Malenq, Goosiaczek2, jonka91, Paula44, szpilka, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość
-
Kochane Styczniówczki!
Na ten magiczny Świąteczny czas chciałabym Wam i Waszym rodzinom życzyć dużo spokoju, ciepła, miłości i radości! Wielu pięknych prezentówi słodyczy!
Aby ten nadchodzący Nowy Rok był jednym z najpiękniejszych i najbardziej radosnych! Aby wszystkie nasze Dzieciaczki rosły zdrowe, silne i mądre!
A i oczywiście nie byłabym sobą, jakbym nie wrzuciła filmiku
https://www.facebook.com/video.php?v=10205503296884516
Merry Christmas Ho ho ho !!! :*
Malenq, Goosiaczek2, Paula44, szpilka, Gwiazdeczka27, M4DZI4, MonikaDM, renia83 lubią tę wiadomość
-
Mogę prosić o pomoc? Która bardziej pasuje do tego wózka ?
Beżowa czy granatowo limonkowa?
Kolor spacerówki i fotelika bedzie taki jak na załączonym obrazku, gondola inna:) ale torbę potrzebuje docelowo do spacerówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:38
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Męża wczorajsze wypieki, piekł po raz pierwszy
Makowiec, sernik krakowski i 3 bit.
:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:44
jonka91, Malenq, kasiakra, Paula44, Goosiaczek2, szpilka, MonikaDM, bluegirl89, Martaaa, Martaaa, renia83 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny