X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się jakieś 2tyg temu wydawało że odchodzi ale to nie było to. Ale po wizycie we wtorek teraz wiem że odchodzi bo sama ginekolog zauważyła. U mnie jedtbw tak jak u Silatan - stopniowa. Raz na wkładce raz na papierze po siku ale zawsze rano i wieczorem.

Co do teściów- mój wczoraj zaproponował mi kielicha. Prawie oczy wyszły mi na wierzch. Jak odmówiłam podsumował że dobra matka ze mnie będzie bo nie pije i nie pale. Masakra!!!

A dziś z mężem się obzeramy i oglądamy filmy. Świeczki zapalone, lampki na choince też i jest idealne. Tylko ta zgaga...

Selene dzielna mama z Ciebie a Hania śliczna !!

Selene lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Te rozmiary pewnie mają znaczenie, ile masz wzrostu?

Metr 60

zielarka, belldandy lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gwiazdeczka dobrze prawi :) Polać jej soczku! :D
    Jesteś pod opieką lekarską, monitorowana, nic złego nie może się stać. Szymuś duży chłopczyk, poradzi sobie w razie czego...

Dostałam od cioci kolejną czapeczkę i coś w stylu mini komina na szyjkę :D
    DSC0330jp_wrhqsns.jpg
    Sweterek do kompletu jest jeszcze w fazie produkcji ;)

Paula44, Gwiazdeczka27, szpilka lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. ♡

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch jak kamień, boli dziwnych brak, mała rusza się.. Magnez wypity, czy dalej powinnam coś zrobić?
    Martwi mnie ta twardość od ponad 2h tak jest...
    Przetrzymać do jutra? I najwyżej pojechać na IP? Nie wygłupię się jak pojadę na izbę...?
    Pierwszy raz tak mam, że tak długo twardy jest....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 16:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wiem, że intuicja matki nie zawodzi. Dlatego bym pojechała .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 16:47

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Ja już wiem, że intuicja matki nie zawodzi. Dlatego bym pojechała .
    Jejku....ja nie wiem czy takową mam...czy sobie czegoś nie wkręcam....

• zielarka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie objadłaś się za bardzo? Po wigilii myślałam, że się rozpuknę, do tego mam kłopoty z załatwianiem się co pogłębia uczucie napompowania :/

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    A nie objadłaś się za bardzo? Po wigilii myślałam, że się rozpuknę, do tego mam kłopoty z załatwianiem się co pogłębia uczucie napompowania :/
    Otóż nie, tak mi się wydaje....najwyżej usłyszę jakieś nieprzyjemne komentarze na izbie, szkoda tylko że u mnie nie ma ginekologicznej izby...jak ja nie lubię powiatowych szpitali:-\
    Ale jeszcze poleżę i zobaczę wieczorkiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie z dolegliwości nieprzeziebieniowych to strasznie bola zebra juz nie wiem jak mam leżeć a co dopiero będzie w nocy bo dziś leże większość dnia i podsypiam najgorsze jest obracanie z boku na bok nie dość że malo nie rozpadnie mi się miednica to bola zebra ,glowa i ten pierniczony katar.pozdrawiam

• GabiKOR Przyjaciółka

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem po różowej stronie ponieważ 18.XII o godz 12:25 poprzez cc urodziłam swojego synka Karolka. Nasz mały waleczny chłopczyk był z nami 3 godz i odszedł do aniołków ;( ;( . Chociaż mam żal do Boga, że tak skrzywdził nasze dziecko dziękuję za to,że zostałam mamą i mogłam go poznać. Jest/był śliczny, podobny do mnie (ale nieskromna mama).
    Życzę wszystkim oczekującym szczęśliwego rozwiązania.
    Pozdrawiam

Paula44 lubi tę wiadomość

8p3oskjofs7x7hbx.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiKOR nie mam słów by określic swój żal, jest mi bardzo przykro!!!! Trzymaj się kochana...niech modlitwa będzie Twoim ukojeniem...!!!

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiKOR :'( :-( :'( :-( :'( mnie również brak słów, Twój aniołek będzie czuwał nad Tobą.. Tak bardzo mi przykro..

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabikor nie potrafię nic napisać... Bardzo mi przykro i bardzo współczuję....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 18:42

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się prawie po świętach, szczerze myślałam że przez święta nikogo tu nie będzie, a Wy tyle postów naprodukowałyście.
    Gabi bardzo mi smutno i przykro z powodu Waszej sytuacji ! Masz teraz swojego aniołka w niebie będzie nad Tobą czuwał !

U mnie wigilia średnio zadowalająca, jesli można to tak określić, bez szału. Tylko tyle że od teścia usłyszeliśmy, że nie jesteśmy zaradni bo dom na kredyt to żadna zaradność...Gorzej w 1 dzień świąt bo tak jak u Ciebie EWELINA teściu proponował mi kielicha a ja odpowiadam "JA? Przecie3ż ja w ciaży jestem !" po czym odparł "No i dobrze niech się mały przywyczaja.." wiecie brak słów, chyba każdy przy stole poczuł zniesmaczenie w tym momencie...

Widzę, że teraz już każda odlicza do stycznia, ja również, ale u mnie nic się nie dzieje, żadnych skurczy, czop nie odszedł. Ale nastawiam się, że wszystko może się zacząć nieoczekiwanie. Dzisiaj byliśmy z mężem na krótkim spacerku nad morzem a tak to siedzę w domu.

Zielarka wyglądasz naprawdę dobrze ! A że może przyszło Ci kilka kg za dużo to nic ! jesteś w ciąży przecież, a nie gruba ! Będziesz karmić piersią i wszystko zejdzie.

Jeszcze się pochwalę prezentami, w tym roku na tapecie skóra bo dostałam portfel skórzany i rękawiczki skórzane - wszystko to czerwone i śliczne ! Poza tym super kosemtyki ze Starej Mydlarni - żel pod prysznic i masło do ciała, jestem bardzo zadowolona. Maż również dostał to co sobie wymarzył więc wszyscy zadowoleni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 18:07

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiKOR bardzo współczuję. Tak strasznie mi przykro..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże Gabi wybacz. Przeczytałam pierwsze zdanie i przycisnelam.

[*]

Wyrazy współczucia. Brak mi słów. ; (

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiKOR bardzo mi przykro. Nie potrafię sobie wyobrazić Waszego bólu... :(

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d25207b1ab6e.jpg

[*]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 18:27

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi również ogromnie mi przykro również brak jest słów.. :(
    Jestem w ogromnym szoku. Przepraszam, ze pytam oczywiscie jezeli nie chcesz to nie odpowiadaj, ale co sie takiego stalo? Przeciez termin byl na styczen.
    Jezeli zadalam pytanie ktore jest dla ciebie nie na miejscu to wybacz. Jestem po prostu w szoku i probuje zrozumiec ale nie potrafie ... Tez stracilam dziecko ale w polowie ciazy mialo wade letalna, moja córeczka byla nieuleczalnie chora wiec po czesci cie rozumiem. Zycze Ci sily.

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 1679 1680 1681 1682 1683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ