*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gonek ,Patrycha gratulacje
)))
Isabelle jakie wspaniałe wieści !!!' Lada moment będziecie juz w domciu : d cudownie))
Paula zwróć uwagę na to jaki masz podpis nad suwakiem i prosze uspokoj sie Kochana ...
Gwiazdeczka27, Patrycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa- jakie my to mamy te materacyki? hevea... jakos tam
nie zapisalam sobie a nie mam maila jaki zamawialam, a mam taki sam jak ty:)
Ja nie Kawa ale też mam ten sam- materac piankowy Hevea Duo Activia
Ag..., Kawa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia86 wrote:Ja dziś zadzwoniłam do gina bo byłam u niego na wizycie 2 tygodnie temu i dostałam zwolnienie na 5 tygodni i nie zapytałam czy wciągu tych 5 tygodni mam przyjść jeszcze na jakąś wizytę kontrolną w końcu przy końcówce wizyty powinny by częsciej no i zapytalam o GBS a bo kazał mi kupić w aptece test STREP B CHECK na paciorkowca ale one nie są dostępne w aptekach więc kazał przyjść akurat jest jutro. Czy wy musiałyście płacić za GBS czy robiłyście na skierowanie bo jak go pytałam to mówił że niestety jest to płatne badanie a na stronie w necie czytałam że na skierowanie można jak wy robiłyście?
Kasia ten co Ci gin chce zrobić jest szybki, wynik jest od razu. Mój lekarz też taki zaproponował, u niego 40 zł za jeden (a robi się 2).
A na skierowanie można GBSa zrobić "zwykłego" czyli na wynik czeka się 3-5 dni (tyle czasu trwa hodowla).
-
Paula kochanie ale powiedz czym sie tak bardzo denerwujesz i zamartwiasz?
Czy chcesz już urodzić czy nie chcesz rodzić, przecież jak dziecko jest bardzo aktywne to i tętno będzie wysokie, tak jak Ag powiedziała dzieci chwytają pępowinę i na pewno sobie same tym krzywdy nie zrobią.
Wody sie trochę zwiększyły - to super to wielki sukces
Przepływy są dobre- kolejny znak ze wszystko co potrzebne jest dostarczane dla dziecka
Ktg masz robione przeciez nie raz dziennie a wielokrotnie i sama mowilas ze jest w normie- to kolejny znak że dziecko ma się dobrze
Jestes juz na takim etapie ciazy ze jest juz bezpiecznie ale kazdy mimo wszystko dzien jest bardzo potrzebny dziecku
Dostalas sterydy- kolejny powod do spokoju o dzidziusia
Nie panikuj. Bo tylko szkodzisz tym dziecku.
Kobiety powtarzam nie maja wod wcale i rodza dzieci zdrowe i to nie tak od razu.
Z punktu medycznego twoja sytuacja jest ok, gdyby bylo cos nie tak juz dawno by cc ci zrobili.
Trzymaj sie jakos i nie stresuj sie tak bo to nie pomaga a szkodzi i tobie i dzieciaczkowi
Jestes w dobrych rekach lekarze wiedza co robia
Trzymam mocno kciuki za ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 21:43
Chanela, Nuskaw, kasia86, Krysti, Paula44 lubią tę wiadomość
-
marrtka wrote:Dziewczyny, jaki kocyk brałyście/weźmiecie do szpitala (o ile wymagają u Was)? wybaczcie głupie pytanie, już mam mętlik w głowie
polarowy, z mikrofibry, bawełniany?? Mam z minky, ale on jest duży i chyba nie za bardzo...
-
nick nieaktualny
-
Ale klimacik.. Za oknem biało, w domu światła pogaszone, tylko TV i choinka świeci, w kominku się pali, przed kominkiem kot wygrzewa a mąż obok sączy winko... Też bym się napiła
szpilka, Agus89, isabelle, Nuskaw, Gwiazdeczka27, Malenq, jonka91, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
U mnie w domu choinka sie swieci, wlaczylam program muzyczny disco tv- a co! Maz pije grzane piwo. Ostatnio jak bylismy na zakupach i weszlismy do dzialu z alko aby kupic prezent dla tescia- jakis dobry alkohol to jak zobaczylam te wszystkie kolorowe alkohole mojito, bailejs , kamikadze, brizery to dostalam slinotoku... Oczywiscie pewnie chodzi glownie o tzw zakazany owoc... Ale mimo wszystko sieknęła bym sobie takich drinków różnych ... Aj ale to moze za jakies pol roku dopiero jakiegoś jednego skosztuje