*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
dlatego ja nie kupowałam np. na zapas multum pieluch bo nie wiem jak na nie skóra dziecka zareaguje. A nie widzę problemu aby w razie czego mąż wyskoczył do sklepu po pieluchy, kremy, chusteczki itp.
Piorunem skoczy bo pewnie taki będzie zaaferowany rolą ojcaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:04
Ag..., Malenq, Nuskaw lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Agus89, mam wlasnie tą mega pake. Wiecie co, tak naprawde wbieramy to nie wiadomo ile a jak przyjdzie co do czego to byle jakie pierwsze lepsze dobre do wytarcia dupki.
Tak jak Isabelle pisala, moj maly tez zuzywa je duzo szybciej niz ja je wybieralam:)
W szpitalu widzialam ze rozne przerozniste mialy babeczki więc chyba nie kazdy wie o blogu sroki:) a ja skladu nawet juz nie sprawdzam.
Ag masz rację. Teraz tak staramy się wszystko wybierać jak najlepsze, a później to faktycznie wszystko jedno.
Ogólnie jakiekolwiek Dady mają lepszy skład niż chusteczki Pampersa.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z uwagi na to że nie wychodzę z domu zamówiłam na allegro pieluch za 300 zł i kosmetyków za 500 zł. Będę miała zapasy. Ale Wam polecam jak jeszcze jesteście na chodzie przygotować sobie więcej rzeczy na później. W sumie mam czas bo Hania dużo śpi, tylko jestem uwięziona w domu i nie na chodzie.
Ag..., isabelle lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Co do chusteczek Dady.
Była taka seria limitowana Dada Naturals jakoś we wakacje. Te chusteczki miały super skład. Żadnych parabenów, silikonów itp.
O takie miały opakowanie:
A teraz niedawno były takie wielkie paki z pudełkiem gratis.
No i myślę sobie że skoro mają taki super skład to wezmę na zapas.
Jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam w domu, że opakowanie praktycznie to samo a skład zupełnie inny.Wkurzyłam się.
Te mają gorszy skład:
Ja nawet nie wiedziałam że one mają różne składy. Też mam te pierwsze z promocji. I one są naprawdę fajne. A tak pojedynczo to które są teraz w Biedrze?
-
Ag... wrote:co ty, one wystają juz jak u rasowej tipsiary:P
Wiki81 wrote:Hm, nie wiem co to znaczy, ale one odstają i same się łamią i siebie dziecko drapieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:14
-
Ja mam troszkę pieluszek jednorazowych, jak Ala będzie miała na nie uczulenie to się odsprzeda - kupowałam w promocyjnych cenach, więc strat nie powinno być. Tak, jak pisałam, chusteczki mam różne, na próbę - coś się znajdzie, jakby mycie wodą nie wyszło. Jeśli chodzi o kosmetyki - mam niewiele, żeby mieć, a co się przyda to wyjdzie w praniu. Mam tylko maści na pupę po dwie tubki - Alantan Dermoline z wit F i Alantan Dermoline z A+E na niepogodę.
O te:
http://www.alantandermoline.pl/produkty-alantan-dermoline/6-masc-pielegnacyjna-z-witamina-f.html
http://www.alantandermoline.pl/produkty-alantan-dermoline/7-krem-ochronny-poltlusty-z-witaminami-a-e.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:14
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Selene ja mam czasem wrazenie ze mam konia w łóżeczku tak zarży. Mialam takie samo cos jak mowisz i polozna mowila ze wszystko OK, ze tak jak u czlowieka moze sobie zacharczeć.
Ja mam nawilzacz i nawilzam nim bo mam sucho jak grzeja kaloryfery. Nie wiem czy to od tego ale sama mowila zeby sprawdzic wilgotnosc i temp. Kupilismy taki termomert i czujnik jest przy lozeczku. Okazalo sie ze faktycznie mial za sucho.Selene lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:Ja mam troszkę pieluszek jednorazowych, jak Ala będzie miała na nie uczulenie to się odsprzeda - kupowałam w promocyjnych cenach, więc strat nie powinno być. Tak, jak pisałam, chusteczki mam różne, na próbę - coś się znajdzie, jakby mycie wodą nie wyszło. Jeśli chodzi o kosmetyki - mam niewiele, żeby mieć, a co się przyda to wyjdzie w praniu. Mam tylko maści na pupę po dwie tubki - Alantan Dermoline z wit F i Alantan Dermoline z A+E na niepogodę.
ja mam calą serie baby dream a uzywam tylko linomagu z bepanthenem zamiennie i musteli do kąpieli. Reszta się kurzy w szafie.
Dzis kupilam krem z witamina F18 zeby malego smarowac bo polozna polecila na suchą skore, ze lepsze niz oliwka.
no i na zimno krem z baby dream, ale to narazie tylko do werandowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:15
-
Nuskaw wrote:Ja nawet nie wiedziałam że one mają różne składy. Też mam te pierwsze z promocji. I one są naprawdę fajne. A tak pojedynczo to które są teraz w Biedrze?
Te z serii Naturals to są dostępne tylko w dużych pakach od czasu do czasu.
A tak pojedynczo to chyba są te standardowe. Nawet nie przyglądałam się, bo na razie mam zapasów dosyć.
Skład rewelacyjny nie jest, wolę już chusteczki Tami.
Mniej znane, ale bardzo dobre.