*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Melduję się w JEDNOPAKU
Dziś o 9:40 urodziłam poprzez cc Synusia (mam umowę z mężem że dziś już na 100% zdecydujemy się na imię tylko musimy się mu dobrze przyjrzeć :-p).
2990 g, 53 cm, 10 pkt
Więcej szczegółów (jeśli chcecie) później, bo jeszcze nie wolno mi głowy podnosić i źle mi się pisze...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie pozostałe Styczniówki. -
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Melduję się w JEDNOPAKU
Dziś o 9:40 urodziłam poprzez cc Synusia (mam umowę z mężem że dziś już na 100% zdecydujemy się na imię tylko musimy się mu dobrze przyjrzeć :-p).
2990 g, 53 cm, 10 pkt
Więcej szczegółów (jeśli chcecie) później, bo jeszcze nie wolno mi głowy podnosić i źle mi się pisze...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie pozostałe Styczniówki.
Ąaaaąaaaaaaa GRATULACJE:-)
No pewnie, że chcemy;-)
Duuużo zdrówka
-
Mauda gratulacje!
Odpoczywaj, na relacje przyjdzie czas
MonikaDM czkawka to takie pulsowanie rytmiczne. A trzęsienie - no to może nóżkami lub rączkami Ciebie synuś potelepałTeż mi się coś takiego zdarza, jakbym perkusistkę miała w brzuchu
Już się uspokoiłam... Aczkolwiek męża niesłusznie w myślach sklęłamMonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Melduję się w JEDNOPAKU
2990 g, 53 cm, 10 pkt
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie pozostałe Styczniówki.
Gratulacje!!! Czekamy aż zdradzisz nam słodka tajemnice jak Mały Wojownik będzie miał na imię. Życzę dużo zdrówka! O ile pamiętam rodziłaś w Krk w Koperniku? Jak będziesz w stanie napisz jak to tam wszystko wygląda na poporodowym. Buziolki :-* -
nick nieaktualnyO 17 pionizacja, nie mogę się doczekać, jak zobaczyłam Syna to + 10000 punktów do energii i adrenaliny
Nuskaw, Malenq, Kawa, Gwiazdeczka27, jonka91, bluegirl89, Agus89, Selene, Paula44, szpilka, Cynamonek30, agnesik, rastafanka, MartaKD, MartaKD, MartaKD, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem styczniowo-lutową mamusią i jestem na etapie kupna wózka. Powiedzcie mi czy któraś z Was słyszała o wózku Navington Cadet?
Pozdrawiam i życzę szczęśliwych rozwiązań !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:55
-
Hej Mamusie
Maud - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zielarko - super wieści.
Jonka trzymam kciuki za Ciebie i Małego
Ag - świetnie wyglądasz
ja dziś wyspana barłożyłam do 11:00. Niedługo się skończy to lenistwo
Powiem Wam,że cały czas mam schizę że mi wody odchodzą.Siedzę i tylko sprawdzam czy nie mam mokrych dresówhihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:59
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Maud gratuluje!
Jej a ja znowu mam mdłości i ból brzucha a mała szaleje. Nie wiem już sama czy to oznaka zbliżającego się porodu czy coś nie tak jest. Jak nie przejdzie trzeba jechać na ip. Na sama myśl paraliżuje mnie. -
Maud gratulacje!
My meldujemy się po wizycie.
Wszystko jest w porządku.
Przepływy ok. Szyjka trzyma.
Ala waży 3437g! ♥
Póki co poród się nie zbliża.
Jeśli do 3 stycznia nie urodzę to 5 idę na KTG.Gwiazdeczka27, ania_29, Rybka1, Paula44, Chanela, Wiki81, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość