WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Maund ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

GRATULUJĘ!!!!!

WRACAJ DO SIŁ ! ♡

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Agus poturlamy się razem ;) Nasze dziewczyny widocznie chcą jeszcze w brzuchach siedzieć...

Mi tam dobrze w dwupaku. :)
    Zacznę narzekać dopiero 1 stycznia. :P

Nigdy w życiu tak nie czekałam na Nowy Rok. :D

Gwiazdeczka27, Martaaa lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ktorym preparatem, ile ml? Jak dlugo utrzymal sie efekt?;)

Hm,aż takich szczegółów nie pamiętam :) ,bo teraz 9 m_cy bez żadnych "poprawek" a wczesniej rok starań o Zuzke wiec tez bez absolutnie żadnych szaleństwa.ale na pewno kwas hialuronowy, efekt utrzymuje się do tej pory.w ciąży się jeszcze te usta powiększyły ale wyglądają naturalnie. Teraz nie mogę się doczekać żeby sobie zlikwidować lwia zmarche, a co, wszystko dla ludzi :)
    Jakbys kiedyś chciała "to sobie w wawie zrobić" to sluze namiarami na fajna babeczke.
    Ps mój M.nawet nie wie-mowilam ze do dentysty ide a jakby cos zauważył to bym wymyśliła ze to po znieczuleniu ;) ale chyba nie zauważył bo nigdy nie pytał.ale za to obcy faceci owszem odnotowali "jakąś zmianę" :)

Kawa, agnesik lubią tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz trzeba jakieś zakłady przyjmować, która pierwsza zostanie rozpakowaną stycniówką :P

Oj z tymi objawami porodowymi to każda ma inaczej.. Jedna nerwowa, druga jak do rany przyłóż, jedna ma biegunkę, druga co innego..
    czekamy na skurcze! :P

Ciekawa jestem kto przenosi ciążę :P To dopiero frustrujące musi być

mhsvp07w3ex0n696.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Ciekawa jestem kto przenosi ciążę :P To dopiero frustrujące musi być
    Weź nawet o tym nie wspominaj, bo mam wrażenie że trafi na mnie :D

Agus to mogę tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia. U mnie ono jakby przepadło. Niepodobna do siebie się czuję ;)

201501145565.png

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję Aniu, że niebawem na Ciebie pora :P

ja to mam pytanie do wszystkich styczniówek co mają PTP na początek stycznia tak między 01-10.01.2015 jak się czujecie z tym faktem.. ja bym już zupełnie po nocach nie spała...nie wiem jak wy sobie radzicie psychicznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:39

polaola lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mówię do Męża że jak tylko powitamy Nowy Rok to się na niego rzucę i wykorzystam. :D
    Nie było sprzeciwu. :D

Paula44 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud gratuluję- wymariowo podobny do mojego Kostusia więc słodką masz kruszynkę:)

Gwiazdeczka- karmię piersią, ale mam nadzieje ze juz nie spadne z wagi.

No to ciekawe kto nastepny:) ale fajnie ze sie rozchulało...

dqprhdgeyewjk8qy.png

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zapomniałam co to SEX :/
    jak już będzie mi wolno to aż boje się o męża jak go dojadę hehehe

no rozpakowane mamuśki tak jak Isabelle genialnie powiedziała możecie sobie wygodnie się rozsiąść kubełek popcornu do ręki podziwiać jak jedna po drugiej daje czadu na porodówce i rodzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:46

Agus89, renia83 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko ja mam na 3 stycznia i zero paniki. :D
    Myślę o porodzie i zaczynam się śmiać z tego że będzie bolało. :D

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv ja bede szukac na slasku bo przy samej granicy z Czechami mieszkam. Poki co mam kajal wytatuowany na oczach, przymierzam sie do brwi robilam u mistrzyni polski w makijazu perm. Violi Drozdz chyba jakos tak sie zwala :)) czekam bo niechce w ciaxy znieczulenia a przymierzalam sie do preparatu volume kiss :)

Viv78 lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie jak wspominałam, że kocham moja dentystkę, kocham ją jeszcze bardziej, mezu powiedzial ze bedzie zazdrosny

oczywiscie moj dawno temu robiony zab postanowil skrocic swe meki i po prostu zdechl, robila bez znieczulenia, bo nie ma tego specjalnego dla ciezarnych, a to inne tez by mozna teoretycznie, ale nie w sytuacji jak ja prawie rodze, zabolało tylko jak nerwy wyciagala i to odrobine, na fotelu mialam wrazenie, ze wody mi sie sacza, oczywiscie nic z tych rzeczy

mam zalozony jakies lekarstwo z dziura, zeby te gazy z martwego zeba schodzily, wiec mam ostroznie z jedzeniem po tamtej stronie, jak dotrwam to w poniedzialek zrobimy to samo jeszcze raz i powinno wytrzymac az do po porodzie jak bedzie mi mogla zrobic wlasciwe kanalowe z rtg
    jak nie dotrwam to gdyby bolało to mam wydłubac lekarstwo i chodzic z dziura i jak najszybciej bede w stanie po porodzie przyjechac

potem zamowilismy engerix w szpitalnej aptece, bedzie tam czekal na meza i pobrali mi gbs

jutro pojade do swojej przychodni z moczem i krwia wyniki pewnie beda w pt

a i kupilam sobie dwa staniki karmniki

ledwie zyje, ale juz wszystko przynajmniej zalatwione

Chanela lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • magda-lena309 Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    ciężko Was nadrobić;) tym bardziej że dziś wyjątkowo miałam zabiegany dzień, od rana sprzątanie, bo dziś mieliśmy kolędę, potem chwyciłam się pieczenie babki, teraz czekam na kuzynkę z dzieciakami ma nas odwiedzić:)

Agus89 hehe mam tak samo, na zmiane pizza, mc Donald, KFC tak żeby mi się nie chciało potem podczas karmienia hehe

Ag wow zazdroszczę figury! Jak dziewczyny pisały- sexy mama

Paula współczuje sytuacji, niestety wiem z doświadczenia że leżenie w szpitalu nie należy do najprzyjemniejszych, tym bardziej jesli wymagamy od lekarzy a oni wg nas mają wszystko w d... będzie dobrze, najważniejsze żebyś Ty się nie stresowała bo dzieciątko też wtedy to odczuwa i tętno sie dźwiga:)

Maud gratulacje syneczka!

Ewelina ja wczoraj miałam cały dzień biegunkę i mały też szalał, dziś ok z brzuchem to i mały od razu spokojniejszy, aż mnie to martwi, tylko się naciąga…

Gwiazdeczka ja mam na 8 termin i już nie mogę się doczekać, codziennie w nocy jak idę siusiu to z ciekawością się budzę czy jestem sucha;) dziś miałam kolędę, ksiądź mnie poświęcił i powiedział że czeka razem z nami więc może coś ruszy hehe

Paula44 lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Ja czuję Aniu, że niebawem na Ciebie pora :P
    Może jak się nażrę jak świnia i zacznę umierać, to mnie uwolnią od brzucha ;)

Pojadłam ciacha... Wiedziałam że pożałuję, ale człowiek łasy, człowiek goopi :D

Gwiazdeczka27, Agus89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela nasz sklep z cyckonoszami przenosi sie na przeciw pasazu grodzkiego blizej schodkow na podwale, ale staniki karmniki sa jeszcze w starym miejscu

powodzenia dzis na wizycie

Zielarko super wiadomość, ale Twoje niepotrzebne nerwy to lekkie przegiecie, jednak najwazniejsze, ze ok

Maud gratulacje

Jonka, mysle, ze tak szybko urodzisz, zeby nam sie lsta nie zaniedbała

jonka91 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Viv ja bede szukac na slasku bo przy samej granicy z Czechami mieszkam. Poki co mam kajal wytatuowany na oczach, przymierzam sie do brwi robilam u mistrzyni polski w makijazu perm. Violi Drozdz chyba jakos tak sie zwala :)) czekam bo niechce w ciaxy znieczulenia a przymierzalam sie do preparatu volume kiss :)
    Kawa a pytałaś w czechach?? kuzynka kiedyś dała sobie odessać tłuszcz z ud i w czechach połowe tańsze niż w Polsce.. kuzyn z kolei do ortodonty tylko do czech jeździ, aparaty na zęby i wizyty też sporo tańsze, a przy samej granicy nie ma problemu podobno z dogadaniem się:)

Kawa lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Ja dzisiaj mówię do Męża że jak tylko powitamy Nowy Rok to się na niego rzucę i wykorzystam. :D
    Nie było sprzeciwu. :D
    ostatnio mąż się na mnie rzucił, nie sprzeciwiałam się, stwierdziłam że co ma być to będzie, potem w nocy miałam skurcze, myślałam że się zacznie, ale skurcze ciągle były nieregularne, aż zasnęłam i cisza;) a było w drugi dzień świąt chyba, wczoraj biegunka a dziś cisza.. trzeba zaś na męża się rzucić;)

Ag..., Agus89 lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka chciałam przekleic liste, ale mam starego worda i czyta tylko rozszerzenia .doc a docx niestety sie nie otwiera

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do rozpakowanych i to z prośbą, żeby wrzucić tu i w miarę mozliwości na maila

Co potrzebne na sale porodowa?

*T-SHIRT, stara koszula
    *reczniki, suszarka w razie kapieli, prysznica
    *pomadka do ust
    *woda do picia

reszta zostaje w sali poporodowej czy cos jeszcze, bo torba spakowana, ale wolalabym to ulozyc wg do porodu i po porodzie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka
    t shirt/ stara koszula- ja mialam normalna koszule i sprala sie krew.
    klapki recznik jesli chcialabys skorzystac z prysznica? suszarka??? no nie wiem po co.
    pomadka do ust- ja mialam nie uzylam ale jak porod trwa dlugo to mysle ze warto
    woda z dziubkiem, biszkopty o ile pozwolą jesc
    ciuchy dla męża
    podklady seni koniecznie, ew kilka sztuk bella mama zeby pochodzic, ze mnie sie troche polało
    komórka

polozna jak przychodzila po rodzące to mowila "proszę wziac recznik, podklady i wode i zapraszam rodzic;)"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 17:04

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 1723 1724 1725 1726 1727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ