*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam fajne dziewczyny na sali, chociaz mam nadzieje ze dlugo tu nie poleze.. A w teleexpresie wole nie wystepowac, bo jak mam wygladac tak jak dzis to ja dziekuje.. Zoombie jak sie patrzy....
Dziekuje bardzo za kciuki i wsparcie!
Aktualnie skurcze prawie zerowe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 13:00
Malenq, Agus89, MartaKD, Paula44, bluegirl89, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa w sensie ze po cos ta chirurgia platyczna istnieje:)nie no smieje się
Ja bym zrobiła, gdyby nie fakt że spotkania z lekarzami to dla mnie ostatecznośćnawet byłam umówiona na powiększanie ust no ale dowiedziałam się o ciąży
wszystko jest dla ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:47
-
Jonka - trzymam kciuki!
Ewelina - cóż za prorocze sny!Wolałabym poczekać jednak do nowego roku, no ale niestety nie ode mnie to zależy.
Jednym razem faktycznie dziś po wizycie odejdą mi wody.
Ag - chudzino!Zazdraszczam.
Chcesz to oddam Ci swoje cycki za taką figurę.
Aaaaa moje poranne bóle się wyciszyły.
Oby do czwartku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:56
Malenq, Kawa, Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonka - dajesz!
Sandra - do boju!
U nas wypis za wypisem albo. .... cc.
Żyły mi pękają po każdej kroplowce.
Szymuś ma mega czkawke.
Ciekawe, która pierwsza będzie STYCZNIÓWKĄ!
Ziekarka - nie mogło być inaczej ♡ bardzo się ciesze.jonka91 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czytam was codziennie, ale mało pisze. Wczoraj byłam na ostatniej wizycie, mój synuś w 3 tygodnie urósł 900g, waży już prawie 3 kilo i bardzo się cieszę, bo po wcześniejszej wizycie byłam troszkę zmartwiona małym przyrostem jego wagi. Poza tym owinął się pępowiną wokół szyjki
, ja mam rozwarcie na opuszek palca i skróconą szyjkę. Termin według USG na 15 stycznia
, nie mogę się już doczekać.
-
ana7227 wrote:Cześć dziewczyny, czytam was codziennie, ale mało pisze. Wczoraj byłam na ostatniej wizycie, mój synuś w 3 tygodnie urósł 900g, waży już prawie 3 kilo i bardzo się cieszę, bo po wcześniejszej wizycie byłam troszkę zmartwiona małym przyrostem jego wagi. Poza tym owinął się pępowiną wokół szyjki
, ja mam rozwarcie na opuszek palca i skróconą szyjkę. Termin według USG na 15 stycznia
, nie mogę się już doczekać.
tez moj Kostek byl owinięty- zrobili mu przez to więcej badań po urodzeniu. Ja nawet nie wiedzialam ze jest owinięty, na USG nie bylo widac. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, pomyslalam o was bo przed chwila słyszałam w radiu ze rmf fm obchodzi 15 stycznia 25 rocznice i z tej okazji dla dzieci ktore urodza sie 15 stycznia rmf funduje wyprawke
wystarczy sie zglosic, ale poczytajcie na stronie radia, mysle ze warto
Pozdrawiam i zycze szybkich i bezbolesnych rozwiazan!Malenq, polaola, bluegirl89, Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesć dziewczyny!
Trzymam kciuki za szpitalne i rodzące! Zielarko cudowna wiadomość! Ag, no nie pozazroscić tylko tego jak wyglądasz... Ile przytyłaś w ciaży? Ja 20 kg i mam załamke... Dziś mam ostatnia wizytę u gina na 20:45 trzymajcie kciuki!Chanela, zielarka, Malenq, Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny