*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurwa mać! Kurwa kurwa kurwa!
Wszystko jest ok, mała ma dwie nerki,
Ja mam miesiąc wycięty z życiorysu, co noc płacz i bezsenność.
Mąż był ze mną, gin potraktował mnie serio a nie mruczał pod nosem. Znalazł drugą nerkę, obie zdrowe. Młoda waży 3300!
Szyjka zamknięta i długa, zdejmowanie pessara przełożone na 5 stycznia, gin prorokuje poród w terminie...przynajmniej.
Kurwa upiec go na ruszcie za to co przeżyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:20
MartaKD, Malenq, Ag..., Kawa, blador, Ewelina88, polaola, Agus89, Becia81, jonka91, Chanela, Fucina, Gwiazdeczka27, Goosiaczek2, Cookie, MonikaDM, rastafanka, nix, Wiki81, Rybka1, Viv78, szpilka, agnesik, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczynki
Nuskaw co do gestozy - to zespół objawów. Mnie obserwują bo popuchlam , dłonie stopy łydki twarz do tego cisnienie 140/100 i puls 100 i mam mało białka całkowitego co wskazuje na to ze wątroba juz sobie nie radzi albo mi to białko gdzies ucieka , na razie w moczu go nie widac ale musza mnie monitorować bo gdyby cisnienie rosło od razu biorą mnie na stół
Ja mam ktg 3 / dzien , 4 razy cisnienie / dieta wysokobialkowa
Tak jak pisałam jestem przyjęta na położnictwo ale leżę na gin podejrzewam ze po nowym roku mnie wezmą i potna;)
Dzis przyjechały 2 rodzic heh swietnie zakończą rok
Zielarko współczuje tłumów w poczekalniale sie w końcu doczekasz daj znać co i jak
Kawa wybiła godzina 0 40 tydz to juz nie przelewki :d
Jonka 3 mam kciukiKawa lubi tę wiadomość
-
isabelle co do aplikacji- powiedzialam wczoraj mężowi o niej.
a on patrzy i mowi...no nieee. no ja wiedzialem ze jest no ale nie mialas rodzic jeszcze, ja mam zapisane w google cos tam no ale to przy nast sciagniemy, ok?
Nuskaw, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Kurwa mać! Kurwa kurwa kurwa!
Wszystko jest ok, mała ma dwie nerki,
Ja mam miesiąc wycięty z życiorysu, co noc płacz i bezsenność.
Mąż był ze mną, gin potraktował mnie serio a nie mruczał pod nosem. Znalazł drugą nerkę, obie zdrowe. Młoda waży 3300!
Szyjka zamknięta i długa, zdejmowanie pessara przełożone na 5 stycznia, gin prorokuje poród w terminie...przynajmniej.
Kurwa upiec go na ruszcie za to co przeżyłam.
Kochana nic tylko się cieszyć!! Ale rozumiem też twoja złość no i te niepotrzebne nerwy...ale wyszło na Nasze...wszystkie wierzyłyśmy, że wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualnyTymi trzymaj się Kochana! Ja to z ta cukrzyca przewrażliwiona jestem. Ciśnienie miałam ostatnio po 145/95 i tak się złożyło ze nogi i ręce mi strasznie spuchly, ale po dwóch dniach leżenia przeszło i w moczu nic nie było bo paski do sikania mam na ketony i glukozę. Wiec teraz wiem ze to pewnie by mi jeszcze twarz spuchla i wysoki puls. Tego chyba nie przeocze.
Zielarko dobrze ze się wszystko wyjaśniło!
A na dzisiaj CC miała zaplanowane Maud11. Daj znać co tam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuskaw wrote:
A na dzisiaj CC miała zaplanowane Maud11. Daj znać co tam!
Maud 3maj się....czekamy na wieści "po".....
Jejku a moja pamięć w ciąży to ma dziury jak ser szwajcarski....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:33
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość