*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Goosiaczek2 wrote:No hej ja jakoś dzisiaj zamulona jestem trochę posprzatałam i teraz tak mnie boli kręgosłup, ze masakra no ale przynajmniej nie doświadczyłam dzisiaj skurczów wiec bosko
Jonka trzymaj się tam w szpitalu
zielarka no fantastyczna wiadomość, kurcze napewno kamień który ciązył na serduch spadł.
Maud gratulacje.
Takie pytanie mam czy kupujecie coś lekarzowi jak wyjdziecie z maluchem do domu. W ramach takiego podziękowania za opiekę itp. Bo ja się zastanawiam nad kupnem czegoś takiego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8a334692a6.jpg
tylko nie wiem czy to nie za mało.
Ja kupuje swojemu prowadzącemu w podziękowaniu za CC które mam nadzieje uda mu sie wykonać o ile nic nas wczesniej nie zaskoczy:)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Maud- gratulacje!
Zielarko- super, że wszystko z małą w porządku! Ale nie mogło być inaczej
Ag- figurki zazdroszczę
A mi się brzuchol jeszcze bardziej opuścił i wydaje mi się przez to taki małya taka fajna piłeczka była
No i krew z nosa mi się dziś puściła, dobre 5 minut leciało
Musiałabym w końcu spakować torbę, ale ciężko mi się za to zabrać -
Gosiaczek,a czemu chcesz kupowac cos lekarzowi ze szpitala?za to,że wykonuje swoje obowiązki? no chyba,że coś extra dla Ciebie robi,na przykład cc na zyczenie czy coś.
Ja jedynie podziękuję swojemu ginekologowi jak urodzę,ale on nie pracuje w szpitalu,a podziękowac mu chcę za to,że jako jedyny skierował nas na badania po poronieniach i był dla mnie przez rok psychologiem i ginekologiem.Ale nie kupię na pewno alkoholu,nie wiem czy pije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 19:51
Gwiazdeczka27, Kawa lubią tę wiadomość
-
Sandra 89 urodziła cc 12.15 4kg 57cm
agnesik, Gwiazdeczka27, rastafanka, Ewelina88, MartaKD, Nuskaw, zielarka, Malenq, Agus89, Martaaa, kasiakra, belldandy, jonka91, Chanela, bluegirl89, Bounia, MonikaDM, Becia81 lubią tę wiadomość
-
MartaKD, ja też ostatnio myślę o Chrzcinach. Zastanawiam się nad miejscem i myślę też, czy nie zrobić ich razem z bratem (dopiero co urodziła mu się córa), w sumie taniej by to wyszło i mniej załatwiania, ale zamieszania więcej.. bo rodzina mojego męża i rodzina mojej bratowej.. wiadomo. Raczej z tego pomysłu zrezygnuję.
-
nick nieaktualnyja po wizycie, szyjka dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuga i zamknięta (tylko oby to gmeranie nie doprowadziło do za szybkiego odejścia wód)...
przepływy ok.,
waga potwierdzona 3500g
nóżki nadgoniły, a nawet przegoniły wiek ciąży....
uspokoiłam się trochę....zostałam zaproszona znowu na KTG 02.01.
brzuch twardnieje, spojenie boli i tak ma być heheheheNuskaw, rastafanka, szpilka, Agus89, M4DZI4, Goosiaczek2, kasiakra, Ewelina88, Chanela, bluegirl89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
agnesik wrote:MartaKD, ja też ostatnio myślę o Chrzcinach. Zastanawiam się nad miejscem i myślę też, czy nie zrobić ich razem z bratem (dopiero co urodziła mu się córa), w sumie taniej by to wyszło i mniej załatwiania, ale zamieszania więcej.. bo rodzina mojego męża i rodzina mojej bratowej.. wiadomo. Raczej z tego pomysłu zrezygnuję.
-
MartaKD wrote:Gosiaczek,a czemu chcesz kupowac cos lekarzowi ze szpitala?za to,że wykonuje swoje obowiązki? no chyba,że coś extra dla Ciebie robi,na przykład cc na zyczenie czy coś.
Ja jedynie podziękuję swojemu ginekologowi jak urodzę,ale on nie pracuje w szpitalu,a podziękowac mu chcę za to,że jako jedyny skierował nas na badania po poronieniach i był dla mnie przez rok psychologiem i ginekologiem.Ale nie kupię na pewno alkoholu,nie wiem czy pije.
Zgadzam się w 100%
Dodam jeszcze, że znam przypadek jak lekarz zmagał sie z uzależnieniem od alkoholu, był na odwyku i też pare razy dostał alkohol i był bardzo zakłopotany. Z alko nie ma co ryzykować... -
W sumie masz rację.. nie patrzałam na to z tej perspektywy
Ja wpadłam na ten pomysł dlatego, że mieszkamy z bratem na tym samym osiedlu.. a w naszej parafii chrzciny organizowane są raz w miesiącu w 3 niedzielę. Nie chcę za bardzo czekać miesiąca dłużej, żeby nie robić z nimi.
Finansowo wiadomo, że lepiej się wychodzi.. ale dla nas nie jest to problem, żeby zapłacić całość samemu. -
MartaKD wrote:Kolezanka z zusu załozyła mi dziś to konto internetowe.dobra sprawa, jest podglad kiedy wplynelo zwolnienie, kiedy zostala rozpatrzona sprawa o przyznanie wypłaty.Polecam Wam.
a jak tego dokonać? Trzeba się udać do ZUS czy można w jakiś inny sposób? -
nick nieaktualnyMartaKD wrote:dziewczyny, jestem okropna,ale ja nie kojarzę sandry89
,a Wy widze macie z nią kontakt prywatny.
widze,że więcej cc niż sn jest jednak.
Pisała kiedyśobecnie się nie udzielała ale pisze pamiętnik tu na belly stąd info
szpilka lubi tę wiadomość