*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:
Wiki, znam osoby które po CC maja płaskie brzuszki. Z tego co czytałam, to po CC dopiero po miesiącu schodzi opuchlizna z racji operacji. Do tego czasu można zatrzymywać wodę i nie widzieć spadku wagi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:13
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Rybka1 wrote:jeśli to taka na wylot (o ile sie nie mylę) to aby zapiąć pas w foteliku
-
nick nieaktualnypolaola wrote:Kurka jak tu dotrwac do 7 jak cipka boli jak cholera ledwo laze juz po domu.
Maud gratuluje i zazdroszcze przytulania misia, zdrowiej.
Dzieki za przypomnienie niedrapki przecuez nie spakowane
A ja myslalam ze tylko mnie boli cip...a jak się przewracam na boki to plakac mi się chce a muszę dotrwać do 23 stycznia -
Ehh. Mój Synek ma wysoką gorączkę od wczoraj i dzisiaj biegunkę trochę. Miał raz w życiu rotawirus - tak poważnie że nidgy więcej nie miał. Nie jestem jednak pewna czy to to. Ciekawe jak to może wpłynąć na Hanię? Troche się boję.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Ewelina88 wrote:Też tak myślałam ale jak skoro to z tylu a z przodu nie ma. Dziwne to jakieś albo ja źle sobie wyobrażam jak to ma być założone.
Ja sobie wyobrażam to tak że najpierw wkładasz otulacz do fotelika i przekładasz zapięcie od pasów przez tą dziurę. Potem dzidziusia kładziesz i zapinasz pasy. Na końcu okrywasz otulaczem.
Przynajmniej tak to sobie wyobrażam.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które zgłaszały się do konkursu RMF FM. Czy od razu było widać Wasze zdjęcia? Ja zgłaszałam jakoś w południe i nadal zdjęcia nie ma, i nie wiem, czy tak ma być, czy coś nie tak. Na maila też żadnego potwierdzenia nie dostałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:44
olka25 lubi tę wiadomość
-
Yyyy Goosiaczek2 widzę twoje cudne zdjęcie na stronie radia RMF
Ooo i Marty też z Mają
Aj będzie tych styczniówek z naszego forum
Ooo i bell też... Ale mam znajomościWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:51
MartaKD, Goosiaczek2, renia83 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Tymi Ty mi się tu odezwij, bo do naszego terminu już tuż tuż! Jak się czujesz? :*
trzymam sie w dwupaku jeszcze tylko 26 godzin i niech sie dzieje :d
Maud, Sandra gratuluje !!!'
Zielarko wspaniałe wieścia lekarz - bez komentarza !
Mi po cc tez długo brzuch schodził ale dużo dał mi orbitrek generalnie aeroby
Idę w kime bo nie śpię od 4!!!!
Kawa lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które zgłaszały się do konkursu RMF FM. Czy od razu było widać Wasze zdjęcia? Ja zgłaszałam jakoś w południe i nadal zdjęcia nie ma, i nie wiem, czy tak ma być, czy coś nie tak. Na maila też żadnego potwierdzenia nie dostałam.
-
Agus89 wrote:Ja w Wigilię zjadłam śledzia w occie.
Jednego, malutkiego.
2 dni go trawiłam!To było straszne.
Śledzików już nie ruszam, ogórków kiszonych też nie, paskudnie się później nimi odbija...
Ehh... tak już niestety będę miała do końca...Agus89 lubi tę wiadomość