*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy któraś z was ma może usztywniany przewijak na łóżeczko firmy CEBA BABY? Chciałam zamontować, ma w zestawie takie nibynóżki do zablokowania na łóżeczku i nijak nie mogę zajarzyć, jak te nóżki zamontować, bo w spodzie przewijaka nie ma otworów. HELP!
-
Gwiazdeczka27 wrote:dlaczego nie można czekolady jeść?
Kakao bywa alergenem, ale wcale nie jest powiedziane, że dziecko będzie na nie źle reagować
Cytrusy też można. Wszystko z głową
Ciekawe czy apetyt będzie nam dopisywał...Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyisabelle wrote:Czy któraś z was ma może usztywniany przewijak na łóżeczko firmy CEBA BABY? Chciałam zamontować, ma w zestawie takie nibynóżki do zablokowania na łóżeczku i nijak nie mogę zajarzyć, jak te nóżki zamontować, bo w spodzie przewijaka nie ma otworów. HELP!
-
isabelle wrote:Czy któraś z was ma może usztywniany przewijak na łóżeczko firmy CEBA BABY? Chciałam zamontować, ma w zestawie takie nibynóżki do zablokowania na łóżeczku i nijak nie mogę zajarzyć, jak te nóżki zamontować, bo w spodzie przewijaka nie ma otworów. HELP!
-
Gwiazdeczka27 wrote:dlaczego nie można czekolady jeść?
Zawsze można jeść białą czekoladę. A poza tym to tak jak Ania napisała, wszystko z głową. Ja na początku za bardzo nie wiedziałam, co mogę a czego nie i zdarzyło mi się zjeść kilka mandarynek, wypić herbatę z cytryną, mleko z miodem, zjeść musli z orzechami... Nic się nie działo z małą, chociaż czytałam, że alergie pokarmowe mogą się uwidocznić np. w 3 miesiącu życia dziecka. Teraz staram się ostrożnie z alergenami, ale od czasu do czasu zjem np. ptasie mleczko, bo bym chyba nie wytrzymała!
-
nick nieaktualny
-
No to sprawozdanie z wizyty:
wszystko jest ok, mamy zielone światło do porodu, szyjka skrócona wszystko na najlepszej drodze do porodu.
Muszę tylko kontrolować ciśnienie...bo coś wyższe mam...
Wszystko mi wyjaśnił, co gdzie i kiedy
Pobrał wymaz na GBS-a
Także jutro czeka mnie turne po zusie, laboratorium, kosmetyczka i odpocząć przed sylwestrową domówką, żeby bezpiecznie odczekać Nowego RokuChanela, zielarka, Nuskaw, Agus89, Bounia, rastafanka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Yyyy Goosiaczek2 widzę twoje cudne zdjęcie na stronie radia RMF
Ooo i Marty też z Mają
Aj będzie tych styczniówek z naszego forum
Ooo i bell też... Ale mam znajomościGoosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Isabelle mój mąż mówi że na instrukcji jest napisane co i jak. Mój sam robił dziury. Ale nic więcej nie wiem bo przez tel nie miał czasu gadać.
Dziękuję, że aż zadzwoniłaś do mężaWidocznie też będziemy musieli zrobić sami, bo bez tych nóżek przewijak jest mocno niestabilny i mógłby spaść.
-
isabelle wrote:Czy któraś z was ma może usztywniany przewijak na łóżeczko firmy CEBA BABY? Chciałam zamontować, ma w zestawie takie nibynóżki do zablokowania na łóżeczku i nijak nie mogę zajarzyć, jak te nóżki zamontować, bo w spodzie przewijaka nie ma otworów. HELP!
-
Ewelina88 wrote:Sandra gratulacje! Sporego dzidziusia masz. Jak się czujecie?
Moja koleżanka w Anglii urodziła rano o 9.00 a o 17.00 była już w domu. Szok.